Menu

Frankfurt am Main - Billige fly til Frankfurt am Main

Vis filtre

Frankfurt am Main

Flybilletter til Frankfurt

Flyreise til Frankfurt – Frankfurt internasjonale lufthavn

Hvis du planlegger å fly til Frankfurt am Main, gjør deg klar for et besøk på en av de største flyplassene i Europa, noe som kan gjøre flyreisen din enda mer interessant. Frankfurt internasjonale lufthavn er den største flyplassen i Tyskland og ett av de viktigste knutepunktene i Europa. Den har vært i drift siden 1936. For tiden er flyplassen betjent av både flyselskaper og charterfirmaer fra hele verden. Frankfurt er den fjerde mest trafikkerte flyplassen i Europa med nesten 70 millioner passasjerer i 2018. Dette antallet gjør lufthavnen den trettende mest trafikkerte flyplassen i verden.

Hvordan komme seg fra flyplassen til byens sentrum? Frankfurt internasjonale lufthavn ligger bare ca. 12 kilometer syd for bysentrum og tilbyr passasjerer ulike måter å nå byen på. Derfor trenger du ikke å bruke mye tid på organisering av transport når du bestiller flybilletter til Frankfurt. Lufthavnen er koblet til byen og hele regionen blant annet med en rekke busslinjer. Det er også Lufthansa-busser som kjører fra flyplassen, for eksempel til Strasbourg og Heidelberg.

Frankfurt internasjonale lufthavn har to togstasjoner. Jernbanestasjonen som tilbyr regionale S-Bahn-forbindelser samt regionale og kort-distanse tog, og en annen stasjon som tilbyr langdistanseforbindelser.

Nær flyplassen i Frankfurt møtes to motorveier - A3 og A5. Frankfurt lufthavn tilbyr reisende mange parkeringsplasser og flere andre tjenester som informasjonsskranker, bilutleie, gastronomi og fasiliteter for funksjonshemmede. Takket være alt dette skal din flyreise til Frankfurt bli lettere og mer behagelig.

Hvordan finne rimelige flybilletter til Frankfurt am Main?

Man kan fly direkte til Frankfurt am Main eller bestemme seg for en flyforbindelse som innebærer flybytte. For å finne det beste tilbudet på flybilletter til Frankfurt, anbefales det å bruke en av mange tilgjengelige søkemotorer – eSky-flysøkemotor som er skapt for å hjelpe deg med all reiseplanlegging. Hvordan fungerer slike søkemotorer egentlig? Først trenger du å oppgi noen viktige opplysninger: avgangs- og ankomststed, avreise- og returdato og antall passasjerer. Du kan også velge reiseklasse og sortere søkeresultater: etter korteste, billigste eller anbefalte flyvninger. Så kan du bla gjennom alle tilgjengelige flyforbindelser til Frankfurt og velge den beste for deg.

Ved bestilling av flybilletter til Frankfurt am Main kan man velge mellom både lavpris- og vanlige flyselskaper. Frankfurt lufthavn er blant annet hovedflyplassen for Lufthansa. Har du ditt favoritt flyselskap, kan du begrense søkeresultater med å bruke en av tilgjengelige filtre. Slik kan du også begrense reisevarighet eller velge antall overganger du kan akseptere.

Kanskje den største fordelen med e-Sky-flysøkemotor er mulighet til å ordne så mye på ett sted. Verktøyet tilbyr brukerne blant annet adgang til å bestille et overnattingssted og kjøpe reiseforsikring. Så hvis du er stresset over at du ikke har nok tid eller du vet ikke hvordan ordne noe, kan du bare gå til eSkys nettside og slappe av. Takket være denne flysøkemotoren vil din flyreise til Frankfurt bli helt stressfri.

Hvis du ikke er fornøyd med e-Skys søkeresultater og kan ikke finne en passende flyforbindelse til Frankfurt am Main, har du flere alternativer. Du kan opprette et prisvarsel for å få alle de beste tilbudene på e-posten din og vente til rimelige flybilletter til Frankfurt dukker opp. Du kan også vurdere å fly til en annen tysk flyplass og så ta et annet transportmiddel for å nå Frankfurt. Det er alltid lurt å være litt fleksibel når man vil fly til Frankfurt am Main.

Hvor mye koster det å fly til Frankfurt am Main?

Pris på flybilletter til Frankfurt am Main varierer ganske mye. Når det gjelder direktefly til Frankfurt, er det mulig å finne flybilletter til flere hundre kroner. En eksempelvis direkte flytur til Frankfurt kan koste omtrent 500 NOK én vei. Imidlertid er det ganske få rimelige tilbud, og man må huske at billettpriser endrer seg veldig raskt. For å finne det beste tilbudet på flybilletter til Frankfurt og bestille dem umiddelbart, er det best å bruke eSky-flysøkemotor. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å finne alle tilgjengelige flyforbindelser til Frankfurt am Main og ta det beste valget.

Passasjerer som vurderer flyforbindelser med flybytte har et mye større utvalg av flyreiser til Frankfurt. Med én overgang kan vi fly til Frankfurt fra flere byer enn i tilfelle av direkteflyvninger. Interessant nok trenger slike flyreiser ikke å være dyre eller veldig slitsomme. Derfor er det alltid verdt å sammenligne alle tilgjengelige tilbud på flybilletter til Frankfurt.

For å finne virkelig rimelige flybilletter til Frankfurt am Main, er det verdt å begynne leting så tidlig som mulig. Har du ikke tid eller lyst til å gå til forskjellige nettsteder for å observere lavprisflyselskaper og bla gjennom deres tilbud, besøk eSkys nettside og gå til «Tilbud». Der finner du spesialpriser på flybilletter til Frankfurt og andre steder som kan bli en fantastisk inspirasjon for din neste tur.

Flytur til Frankfurt – hva kan man gjøre i byen?

Frankfurt er kjent for å være en finansby, dominert av høye skyskrapere, moderne infrastruktur og høy levestandard. Men byen er også rik på kunst, kultur og interessante severdigheter, som for eksempel museer. En flyreise til Frankfurt am Main er en perfekt mulighet til å bli kjent med tysk historie, kultur, mat og måten å leve på.

Når du er i Frankfurt, husk om å besøke Altstadt, Frankfurts gamleby, hvor du kan vandre rundt og beundre byens arkitektur. Hvis du vil oppleve en helt spektakulær utsikt over byen, besøk Main Tower – en skyskraper som tilbyr uforglemmelige erfaringer. Det er også verdt å besøke Alte Oper, et tidligere operahus som i dag brukes som konserthus. Å fly til Frankfurt er en fantastisk idé for historieelskere som kan gå til ett av flere interessante museer i byen – for eksempel Jødisk museum eller Senckeberg museum.

En flyreise til Frankfurt kan uten tvil bli et fantastisk eventyr. For å sikre seg den beste mulige tiden, er det verdt å planlegge en del ting på forhånd og bli godt forberedt til turen. Husk om å bestille flybilletter til Frankfurt am Main på forhånd, og bruk eSky for å finne spesialpriser på forskjellige tjenester. Slik kan du spare mye tid, penger og unngå unødvendig stress.

Nyttig informasjon om flyplasser i Frankfurt am Main

Populære flyselskaper i til Frankfurt am Main

Flytabell: Frankfurt am Main

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Frankfurt am Main

Finn hotell i Frankfurt am Main