Menu

Warszawa - Billige fly til Warszawa

Vis filtre

Warszawa

Billige flybilletter til Warszawa

Warszawa er et populær reisemål for innenlandsreiser og reiser gjennom Europa og mellom kontinenter. Det er flere måter å finne billige flyreiser til Warszawa på, men den mest effektive er å bruke flysøkemotor på eSky. De som leter etter billetter må bare oppgi grunnleggende informasjon om flyreisen til Warszawa. Det er avreise- og ankomststed (man kan velge Chopin-flyplass og Modlin), reise- og retur dato (når man kjøper billetter begge veier), antall passasjerer og klasse (økonomi, økonomi premium, business og første). Ved å bruke flysøkemotor kan man velge ett av tre alternativer som lar tilpasse resultater til personen som leter etter forbindelser med Warszawa. Man kan søke flybilletter begge veier, en vei eller reiser med flere stopp med mellomlanding i Warszawa.
Etter at man har oppgitt opplysninger som er nødvendige til å søke flybilletter til Warszawa, skal man få tilbud på forbindelser fra en valgt by til Polens hovedstad. Resultatene skal være sortert etter prisen, dvs. de billigste flyreisene til Warszawa er øverst på listen. Man kan også begrense resultatene med bruk av tilgjengelige filter. De omfatter antall stopp (1 eller ingen), tidspunktet for avreise og ankomst, foretrukne flyselskaper og flyplasser. Flysøkemotoren kan også vise billige flyreiser til Warszawa på andre dager (+/- 3 dager). Å være fleksibel kan hjelpe med å spare på flybilletter.

Billige flyreiser til Warszawa er det også verdt å lete etter med bruk av apper fra kjente reisenettsider. Slik kan man holde seg oppdatert på spesielle tilbud på utvalgte ruter. Det kan også være nyttig å melde seg på nyhetsbrev, f.eks. av et flyselskap. Du vil motta e-poster med informasjon om ankommende prisnedgang på enkelte ruter eller spesielle rabattkoder for medlemmer.

Flyplasser i Warszawa

Warszawa er en populær by som mange fly reiser til. På noen flyreiser er Warszawa et reisemål, og på noen bare et mellomlandingssted. I hovedstaden er det to flyplasser. Den største i Polen er Frédéric Chopin lufthavn, kjent også som Okęcie. Det er en hovedbase til LOT Polish Airlines, Flyplassen betjener både vanlige reiser, charter- og lastefly. Den ligger bare 8 km fra sentrum av byen og man kan enkelt reise derfra til forskjellige bydeler av Warszawa, inkludert sentrum, hvor man kan reise med buss eller tog.
Bortsett fra Okęcie lander fly også på Warszawa-Modlin lufthavn. Der opererer hovedsakelig lavprisflyselskapet Ryanair. Flyplassen i Modlin ligger 35 km fra sentrum av Warszawa, men takket være flere tog- og bussforbindelser er godt forbundet med byen.

Populære flyselskaper som reiser til Warszawa

Det er mange flyselskaper som reiser til Warszawa, inkludert lavprisflyselskaper. Mest forbindelser tilbyr LOT, KLM, Wizz Air, Ryanair, Norwegian og Lufthansa. Mest populære ruter er: Roma-Warszawa, London-Warszawa, Praha-Warszawa, Amsterdam-Warszawa, Berlin-Warszawa, Barcelona-Warszawa, Toronto-Warszawa og New York-Warszawa.

Reiser fra Norge til Warszawa

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flyreiser til Warszawa. Fly reiser nesten hver dag til alle største byer i Norge. Man kan kjøpe billige flybilletter fra 100 NOK en vei. Man kan velge blant tilbud fra vanlige og lavprisflyselskaper – der er både SAS, Ryanair, Norwegian og Wizz Air som flyr fra Norge til Warszawa. De mest populære rutene er Warszawa-Oslo Sandefjord, Warszawa-Bergen og Warszawa-Stavanger.

Hvordan kan man finne billige flybilletter til Warszawa?

Reisende lurer ofte på hvordan de kan lete etter billige flyreiser. Det er transportmidler som du kan spare mest på. Det er flere måter å reise billig på. Bortsett fra å lete etter flyforbindelser i de beste flysøkemotorene, er det noen andre aspekter man bør legge merke til. Hvis du har allerede valgt et reisemål, velg flyplasser som ligger lengst unna sentrum av byen. Det er vanligvis billigere å vedlikeholde mindre flyplasser og det er lavprisflyselskaper som opererer der. Når det gjelder Warszawa er det sikkert bedre å velge Modlin fordi Ryanair reiser dit. Det lønner seg også å lete etter spesielle tilbud og siste minutt-tilbud på bestemte ruter.
Ved å lete etter flybilletter til lave priser bør man sammenligne tilbud fra vanlige og lavprisflyselskaper. I tilfelle av de sistnevnte kan det vise seg at prisen som du ser i søkemotoren inkluderer ikke tilleggskostnader, f.eks. bagasje, som skal påvirke prisen. I vanlige flyselskaper er innsjekket bagasje vanligvis inkludert så det kan vise seg til slutt at det er dyrere å reise med såkalte billige flyselskaper.

Når kjøpe flybilletter til Warszawa?

Det finnes ikke ett svar på dette spørsmålet. Billige flybilletter kan kjøpes både i siste øyeblikk når det er et spesialtilbud fra et flyselskap, og lang i forveien (f.eks. flybilletter til USA). Det er sikkert godt å unngå måneder som er populære blant turister – juni, juli og august. De billigste billettene kan kjøpes utenfor sesongen når etterspørselen er ikke så høy, dvs. på senhøsten, om vinteren eller tidlig om våren. Det er også viktig hvilke ukedager du vil reise på. Det er mye vanskeligere å finne billige flyreiser i helgene og fra fredag til mandag er vanligvis billettene dyreste. Det er bedre å lete etter billettene fra tirsdag til torsdag. Når man søker billige flybilletter er det verdt å være litt fleksibel når det gjelder reisedato. Til og med +/- 1 dag kan senke flyprisen betydelig.

Nyttig informasjon om flyplasser i Warszawa

Populære flyselskaper i til Warszawa

Flytabell: Warszawa

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Warszawa

Finn hotell i Warszawa