Menu

Søk etter reise fra Sri Lanka til De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater

 • Abu Dhabi
 • Generell informasjon

  Offisielt språk: arabisk
  Tidssone: UTC +4
  Valuta: Emiratarabisk dirham (AED)

 • Sheikh Zayid-moské

  Visste du at denne snøhvite moskeen er dekket av marmor med 24 karat gullelementer? Bygningens skinnende fasade, berømte store lysekroner og det største teppet i verden er noe du ikke bør gå glipp av!

 • Det nasjonale akvariet i Abu Dhabi

  På National Aquarium, som ligger i Al Qana, kan du beundre akvatisk plante- og dyreliv med over 46 000 dyr som representerer over 300 forskjellige arter. Det er mer enn 60 attraksjoner i 10 områder med havtema, som FAEs naturskatter, ildringen og det frosne hav.

 • Louvre Abu Dhabi

  Louvre Abu Dhabi regnes som et av verdens moderne urbane underverker og er ikke bare et kunstmuseum, men også et arkitektonisk vidunder fra Pritzker-prisvinnende Jean Nouvel. Museets kuppel ser ut til å flyte på vannet. Når solstrålene kommer gjennom kuppelen, kan du beundre et lysende skue kalt «Lysregn». Louvre Abu Dhabi dekker 9200 kvadratmeter og er det første verdenskulturmuseet i den arabiske verden.

Abu Dhabi

Abu Dhabi, som ligger mellom den turkisblå Persiabukta og sandørkenen Rub' al Khali, har blitt en moderne by på et øyeblikk. Et bevis på dette er mange skyskrapere, den enorme Sheikh Zayed-moskéen med fantastiske minareter, palasser av gull, marmorkjøpesentre og flotte museer. Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater, er nå et av verdens mest populære turistmål. Metropolen tiltrekker seg besøkende fra hele verden med stadig nye attraksjoner, gjestfrihet, tradisjoner og noen av de beste strendene i regionen. Abu Dhabi er ikke bare en by ved Persiabukta, men også den største av de syv emiratene som utgjør De forente arabiske emirater – med alt dets varierte landskap fra oasebyen Al Ain gjennom de store sanddynene i Rub' al Khali til øyer i bukta.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter fra Sri Lanka til De forente arabiske emirater på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter fra Sri Lanka til De forente arabiske emirater?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter fra Sri Lanka til De forente arabiske emirater?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter fra Sri Lanka til De forente arabiske emirater?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter fra Sri Lanka til De forente arabiske emirater inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Populære flyselskaper på rute Sri Lanka - De forente arabiske emirater