Menu

Air Berlin

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Air Berlin hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Air Berlin til?

Air Berlins flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Air Berlin-flyvninger?

Air Berlins flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Air Berlin, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Air Berlin-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Air Berlin

Air Berlin

Flyselskapet airberlin er den nest største transportøren i Tyskland etter Lufthansa. Selskapet ble opprettet i 1978 i USA under navnet Air Berlin Inc. Det var en periode da det var bare fly av de allierte land som kunne lande i Vest-Berlin. Den første flyvningen av selskapets fly fant sted den 29. april 1979 på ruten Berlin Tegel - Palma de Mallorca. For tiden flyr flyselskapet til alle retninger i verden.

I desember 2011 etablerte airberlin og Etihad Airways et strategisk partnerskap, og fra våren 2012 har airberlin vært medlem av den globale luftfartsalliansen One World. Det er blant annet Lufthansa som flyr på ruter betjent av airberlin etter at selskapets driftsaktivitet ble stoppet.

Bagasje

Du kan ta med håndbagasje ombord på airberlin-fly. Dens størrelse og vekt bestemmes av flyselskapet og kan variere avhengig av bookingklasse og rute.

Innsjekket bagasje i airberlin må også ha bestemt størrelse og vekt. Også i dette tilfellet avhenger alt av bookingklasse og rute.

Bookingklasser

Med airberlin kan du reise i økonomiklasse og velge mellom: JustyFly, FlyDeal, FlyClassic, FlyFlex og businessklasser: FlyDeal Business, FlyClassic Business, FlyFlex Business. Økonomiklassen på kort- og mellomdistanse ruter tilbyr passasjerer skinn, ergonomiske seter. Inntil 4 timer før avreise kan man bestille en XL-stol, som gir 10 cm mer benplass. På langruter i økonomiklassen er hvert sete utstyrt med en skjerm og sin egen USB-port. Man kan fritt velge mellom kino hits, serier, kamp, musikk og lydbøker. Seter i området til lumbalrygg er ekstra polstret, og ryggen lener seg bakover med 15 cm. I tillegg tilbyr flyselskapet hver passasjer på utvalgte nattruter en tannbørste og tannkrem, sovebriller og sokker. De yngste passasjerene får en fargebok og fargestifter, puslespill, en tegneserie og en airberlin-hette.

Businessklasse er en mer behagelig måte å reise på. Stolen kan legges ned for å danne en seng. På mange tyske og internasjonale flyplasser venter komfortable lounger på passasjerer, og på flyreiser til / fra eller gjennom Abu Dhabi kan reisende glede seg over gratis og luksuriøs sjåførtransport. Fordelen med å reise i en businessklasse er mulighet til å innsjekke to bagasjestykker opp til 32 kg hver, som blir merket som Priority Label, noe som gir dem prioritet med levering. Passasjerer i denne bookingklassen kan også ta ombord et annet stykke håndbagasje som veier opptil 8 kg gratis.

Online innsjekking

Airberlin tilbyr en gratis smarttelefonapplikasjon, som ikke bare lar deg å sjekke inn, men også å bestille flyreiser og lese informasjon om flyvninger. Boardingkort kan skrives ut tidligst 30 timer og senest 2 timer før planlagt avgang av flyet.

Flåte

Transportøren kan skryte av en av de yngste flåtene på kontinentet vårt. Airberlin group har fly av typen: Airbus 330-200, 321-200, 320-200, 319-100, Boeing 737-800, 737-700 og Q400. Det største, Airbus 330-200 all Eco, har 340 seter. Det har en rekkevidde på opptil 12 300 kilometer, og kan fly i en høyde på opptil 12 500 meter. Det når hastighet på 890 km / t.

Berlin-Tegel Otto Lilienthal internasjonale lufthavn i Berlin

Lavprisflyselskapet airberlins base ligger ved Berlin-Tegel internasjonale lufthavn, en av de tre flyplassene i den tyske hovedstaden. Flyplassen ligger 8 kilometer fra sentrum, i det tidligere Vest-Berlin. Terminalbygget huser bilutleiefirmaer, taxfreebutikker, et supermarked, barer, restauranter og kafeer. Det er trådløs internett på flyplassen med betalt tilgang.

Måltider

I økonomiklassen, på kort- og mellomdistanse ruter i Tyskland og på korte flyvninger opptil 90 minutter, tilbyr flyselskapet gratis snacks. På flyreiser over 90 minutter tilbyr det gratis smørbrød eller baguetter, og knekkebrød og sjokoladebarer tilbys på ruter over 4 timer. På mellomdistanse flyvninger som varer minst 2 timer, serverer transportøren gratis spesialmåltider: vegetarisk, vegansk, glutenfri eller laktosefri, men de trenger å ha blitt bestilt opptil 48 timer før den planlagte flyreisen. Det tilbys også gratis drinker: kaffe, te, fruktjuice. På langruter tilbyr flyselskapet gratis måltider og drikke: kaffe, te, fruktjuice, øl, vin og mer. Inntil 48 timer før flyturen kan du bestille en gratis spesialmeny, dvs. vegetarisk-, glutenfri-, diabetiker-, kosher-meny og barnemåltider. I businessklasse serverer airberlin også et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drinker, snacks og fersk frukt mellom hovedmåltidene.

Tilleggstjenester

På mellomdistanse ruter i ombordbutikken kan man kjøpe snacks og drikke, merkeparfymer, smykker, leker til barn og tilbehør. Magasiner og aviser er tilgjengelig på flyreiser i Tyskland. Passasjerer med nedsatt mobilitet kan dra nytte av spesialhjelp, men det må varsles senest 48 timer før avreise.