Menu

Air France

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Air France hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Air France til?

Air Frances flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Air France-flyvninger?

Air Frances flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Air France, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Air France-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Air France

Air France

Air France er et fransk flyselskap med hovedkontor i Tremblay-en-France. Selskapet er medlem av SkyTeam-luftfartsalliansen.

Air France betjener 36 destinasjoner i Frankrike og 168 destinasjoner i 93 land rundt om i verden med både passasjer- og fraktflyvninger. Som en av to brukte Air France de supersoniske flyene Concorde.

Flyselskapet ble opprettet 7. oktober 1933 etter en fusjon av Air Orient, Air Union, Compagnie Générale Aéropostale, Compagnie Internationale de

Navigation Aérienne (CIDNA) og Société Générale de Transport Aérien (SGTA).

Air France var den første nasjonale transportøren i syv tiår, frem til fusjon med KLM i 2003.

Bagasje

Du kan ta med håndbagasje ombord på Air France-fly. Dens størrelse og vekt bestemmes av flyselskapet og kan variere avhengig av bookingklasse og rute. Innsjekket bagasje på AirFrance trenger også å ha en bestemt størrelse og vekt. Også i dette tilfellet avhenger alt av bookingklasse og rute.

Bookingklasser

Økonomi

Et sete i flyet kan velges etter å ha bestilt en billett via nettstedet eller i en spesiell flyplass-selvbetjeningskiosk. Platinum- og gullmedlemmer av Flying Blue-program kan bruke lounger på flyplasser uansett bookingklasse. Pris inkluderer drikke og snacks som serveres om bord. På interkontinentale ruter er 1 stykke innsjekket bagasje opptil 23 kg inkludert i billettpris. Passasjerer får også en pute, teppe, sovemaske og ørepropper. Det er en spesiell meny for barn.

Premium økonomi

Ved kjøp av Premium økonomi-billetter får passasjerer mer benplass. Prisen inkluderer en ekstra bagasjegrense, prioritering av tjenester på flyplass, tilgang til lounge og et økt antall miles. I tillegg er hver passasjer for interkontinentale flyreiser utstyrt med en pute, et ullteppe og en flaske vann.

Business Class

I Business Class kan seter legges ned til en to meters seng. Passasjersete kan også være et komfortabelt sted å jobbe - takket være en liten lampe, stikkontakter for elektronisk utstyr, satellitt-telefon og lydisolerte hodetelefoner. Franske viner serveres også med bestilte måltider.

La Première

Dette er det mest komfortable tilbudet for passasjerer som flyr med Air France. Service er tilgjengelig når som helst under flyturen. I tillegg til sovesett, får passasjerene også forfriskende kosmetikk fra Givenchy.

Meny tilberedes av de beste kokkene med Michelin-stjerner.

Online innsjekking

Online innsjekking er mulig 30 timer før avreise. Tjenesten lar deg bekrefte flyturen og velge seter. Den siste fasen er å få et ombordstigningskort. Ved ankomst til flyplassen trenger passasjerer bare å avlevere deres bagasje for innsjekking.

Flåte

Air France-flåten består av fly som A318, Airbus A319, Airbus A320 (2010), Airbus A321-200, Airbus A330, Airbus A340-313 X, Airbus A380, Boeing 747-400. Siden 2016 er det også Airbus A350-900, Airbus A380-800, Boeing 747-400, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, Boeing 787-9, Boeing 747-400ERF og Boeing 777F.

Charles de Gaulle internasjonale lufthavn i Paris

Aéroport Roissy-Charles-de-Gaulle er Air Frances hovedbase. Flyselskapets fly er også stasjonert på flere andre franske flyplasser - inkludert Lyon, Marseille og Toulouse. Flyplassen ligger 23 kilometer nordøst for Paris. Flyplassen er forbundet med den franske hovedstaden med motorvei og jernbane. Den enkleste måten å reise til og fra lufthavnen er med buss (RAPT-nettverk) eller med taxi. De viktigste turistattraksjonene kan nås fra flyplassen med TGV-tog. Flyplassen var en av de første som hadde en jernbaneforbindelse.

På flyplassen er det tre terminaler som du kan reise mellom med gratis busser. Flyplassen tilbyr også mange tjenester som for eksempel butikker, restauranter, business lounger, turistinformasjon, et sted å be, Wi-Fi, etc.

Måltider

Måltider om bord avhenger av bookingklasse. På hver rute og i hver klasse er alkoholholdige drikkevarer inkludert i prisen. I Økonomi klasse på korte ruter serveres det bare snacks og drikke, og på interkontinentale ruter - treretters måltider.

I Business Class serveres det treretters måltider, en ostebrett eller hurtigretter rett etter avreise. Hver passasjers kulinariske reise begynner med et glass champagne. Så kan du glede deg over retter tilberedt av Michelin-stjerne kokker. Retter som serveres avhenger av flyturens lengde. På ruter over 2,5 timer får passasjerer alltid et varmt måltid.

Passasjerer som reiser i førsteklasse kan bestille retter fra meny som også er tilberedt av de beste Michelin-stjerne kokkene - Joël Robuchon, Régis Marcon, Guy Martin, Anne-Sophie Pic, Michel Roth. Man kan velge mellom retter inspirert av det asiatiske kjøkkenet til fersk sjømat.

Tilleggstjenester

I løpet av en flyreise kan passasjerer bruke et underholdningssystem som lar dem velge mellom filmer (alt på engelsk, fransk og spansk, noen også på kinesisk, japansk, koreansk og hindi), musikk og spill. Air France-magasin ligger på hvert sete, og i Business Class og førsteklasse kan man i tillegg finne et Air France Madame-magasin.

I mai 2013 utstyrte både KLM og Air France en av deres Boeing 777-300ER med Wi-Fi. Passasjerer kan bruke nettverket når flyet når nivået 20.000 fot (ca. 6 km).

Transportørens lounger er kjent som Le Salon. De kan brukes av passasjerer i La Première-, Business- og Premium økonomi klasse, samt passasjerer i Økonomi klasse som er medlemmer av Flying Blue Gold, Flying Blue Platinum, SkyTeam Elite eller Elite Plus. Drinker og snacks, internasjonale aviser, gratis Wi-Fi, dusj og SPA er tilgjengelig der. 530 Air France- og 300 Sky Team-lounger finnes over hele verden på alle kontinenter unntatt Antarktis.

Flying Blue-program belønner Air France og KLM-passasjerer med poeng for miles. Medlemskapet er gratis. Poengene som samles inn kan konverteres til forskjellige fordeler.