Menu

Bestill billige flybilletter og spar penger

 • 3 millioner solgte billetter
 • 950 flyselskaper
 • 3038 flyplasser
 • 20 års erfaring

Hvordan leter man etter billige flybilletter?

Flybillettpriser er høye og derfor vil alle reisende bli kjent med metoder for å reise billigere.
Med disse tips er det mulig å spare opptil tusen kroner. Så, hvordan letter man etter billige flybilletter?

 • Først og fremst er det verdt å søke flyreiser flere måneder før avreise. Selv om det er fortsatt siste minutt-reiser du kan kjøpe, det er en større sjanse å betale mindre mens du bestiller billetter på forhånd. Hvorfor? Frodi populære flyselskaper vet at hvis du må reise på en bestemt dato, så vil du kjøpe billetter til tross for en høy pris. For å finne spesielle tilbud på siste minutt-reiser er det godt å bruke flysøkemotorer der du kan krysse av „spesialtilbud” eller vise de beste tilbudene.

 • Når er flybilletter billigst? Baserende på observasjoner lønner det ikke seg å bestillge flybilletter i helgene og spesielt på søndager. Da har flere personer tid til å lete etter flyreiser og derfor hever flyselskaper priser. Det lønner seg mer å søke flyreiser på hverdager, spesielt om morgenen – det kan være hjelpfull å bruke flysøkemotor-app som man kan installere på mobilen. Hvis det er mulig, vær fleksibel med reisedato. Du kan finne et veldig godt tilbud en dag før eller etter din planlagte avreise.

 • Det lønner seg å observere lavprisflyselskaper som tilbyr billigere priser enn konkurrenter. Ifølge rangeringer tilbyr billige flybilletter flyselskaper som Norwegian, easyJet, Eurowings, Ryanair, Wizz Air og NIKI. Og hivs du vet når det er best å kjøpe billetter, så er det verdt å finnet ut hvor du kan finne informasjon om spesielle tilbud.

Hvor leter man etter billige flybilletter?

Det finnes tre populære måter å lete etter billige flybilletter.

 • Den første, men den minst komfortabel, er å observere utvalgte flyseskaper. Du kan sjekke priser på deres nettsider, melde deg på nyhetsbrev og bli den første som får vite om spesielle tilbud eller bli klubbmedlem og få individuelle rabatter. Denne metoden er tidskrevende og derfor fungerer bare når du reiser alltid med det samme flyselskapet.

 • Den andre måten å lete etter billige flybilletter er forbundet med reisendes samfunn på nettet, som publiserer informasjon om spesielle tilbud på forskjellige tematiske forumer eller grupper på Facebook. Du kan bli medlem av slike grupper og følge hva som skjer. Ulempen er at du ikke kan være sikkert på hva som skal bli publisert. Denne er en bedre måte å lete etter siste minutt-reiser eller billige flybilletter for helgen.

 • Den tredje metoden er mest effektiv og fort. Den handler om å sjekke de beste flysøkemotorene. Disse samler på ett sted informasjon om flere titall/hundre flyselskaper og derfor er det mulig å sammenligne fort og enkelt prisen til USA eller billige flybilletter fra Bergen. Og hvordan bruker man flysøkemotorer og bestiller flybilletter?

Hvordan søker man billige flybilletter?

For å sjekke flybilletter tilgjengelige på en valgt dato på eSky må man nevne noen hovedinformasjon.

 • Du må velge om du leter eller billige flybilletter én vei, returbilletter eller er interessert i flyreiser med flere stopp. Det er også verdt å merke at det siste alternativet er en av de mest effektive måtene å kjøpe billige flybilletter. Deretter må du velge avgangs- og ankomststed, merke avgangsdato og – hvis du vil kjøpe returbillett – returdato. Til slutt må du velge antall passasjerer, deres aldersgruppe (spedbarn, barn, ungdom, voksne) og prisklasse du vil reise på (økonomi, økonomi premium, business, første).

 • Etter at du har utfylt disse opplysningene, klikk på «søk» og flysøkemotoren vil sjekke tilgjengelige tilbud å vise bare disse som oppfyller dine krav. Hvordan ser resultatene med billige flybilletter ut? Det vises flyselskaps navn, tidspunkter for avreise og ankomst til stedet, reisetid, avgangs- og ankomstflyplass, pris per en passasjer og opplysninger om eventuelle flybytter. Du kan også sjekke bestillingsvilkår.

 • Når resultatliste er veldig lang er det verdt å filtrere den. I eSky-søkemotoren er det tilgjengelige filter som begrenser resultater, f.eks. antall flybytter, tidspunkt for avreise, flyselskap og flyplass. Du kan også gå til bokmerke «De beste prisene» der finner du de beste tilbudene eller «De billigste flybillettene +/- 3 dager» - det er et forslag for dem som kan være litt fleksibel med reisedato, og det vises om det er mulig å finne attraktive tilbud på flybilletter noen dager før/etter. Når du velger et konkret tilbud, les om hvordan du bestiller flybilletter.

 • Hvordan bestiller man billige flybilletter?

  Vet du ikke hvordan du kan bestille en flybillett? Det er veldig enkelt! Etter at du har valgt det beste tilbudet på flybilletter i søkeresultatene, må du bare klikke på feltet «Velg» - system vil først sjekke om forbindelsen er fortsatt tilgjengelig og så videresende deg til nettsiden med flydetaljer og informasjon om flybestilling. På dette stadiet skal du få vite om du kan kjøpe reiseforsikring, hva er prisen og se hvordan du kan betale for flyreisen på nettet.

  Så må man skrive inn opplysninger nødvendige for bestilling: fornavn og etternavn (de må være like med personopplysninger i pass eller ID-kort), kjønn, fødselsdato, antall innsjekket bagasje og du må velge betalingsmåte og oppgi kortdetaljer. I tillegg, mot et lite tillegg, kan du velge online innsjekking. Til slutt er det bare å bekrefte bestillingen ved å klikke på «Bestiller og betaler».

 • Billige flybilletter i Norge og til utlandet

  Hvis du er interessert i å reise billig, kan du nytte tilleggsmuligheter som flysøkemotorer tilbyr. Takket være eSky kan du finne et billig hotell på reisemålet, bestille en bil eller lete etter gunstige tilbud på pakkereiser.

  Det er verdt å bla gjennom tilbud på billige innen- og utenlands billetter i bokmerket «Tilbud» - det er den enkleste måten å finne flybilletter fra rundt 200 kroner. I tillegg kan du bestille transport til flyplassen eller sjekke parkeringspriser.

  Flysøkemotoren gjør det mulig å se på flybilletter fra flyselskaper Norwegian, Wizz Air, Lufthansa og flere andre. Det er også tilgjengelig en flyradar.

Vi vet best

Sjekk artikler fra vår Reiseguide

Kofferten eller vesken vi vil ta med på reisen kan ikke overstige bestemte vekt- og størrelsesbegrensninger. Hvor stor kan din innsjekket bagasje..

Av sikkerhetsmessige grunner, spesifiseres det i internasjonale forskrifter hvilke gjenstander som er og ikke er tillatt i lufttransport. Det finnes..

Reglene for pakking av håndbagasje. Vil du gjerne spare litt penger når du reiser? Pakk bagasjen din på den riktige måten! Det er viktig spesielt..