Menu

Trenger du hjelp?

Administrer bestillingen din og sjekk ut svarene på de oftest stilte spørsmålene

Sjekk status og administrer bestillingen din

Send e-post med bestillingsbekreftelsen igjen
Administrer bestillingen din

Takket være Din konto kan du enkelt:
 • sjekke bestillingsnummeret og bestillingsstatusen din,
 • sende en forespørsel om datoendring av reisen din,
 • finne ut hvordan dukan sjekke deg inn online,
 • kjøpe bagasje og prioritert ombordstigning,
 • sjekke påkrevde dokumenter og gjeldende sikkerhetsregler i destinasjonslandet,
 • sjekke visumkrav og kjøpe visumet ditt eller ESTA,
 • bestille innkvartering med rabatt, kjøpe forsikring og leie en bil.

 • Logg inn eller registrer deg med e-postadressen som ble brukt til å foreta bestillingen.

  Gå til Din konto
  Sjekk bestillingsstatus uten å logge inn - her

  Ofte stilte spørsmål om bestillinger

  Aktuell informasjon

  • Verifisering av Ryanair-bestilling. Hvordan gjøre det?

   Hvis et lavprisflyselskap som Ryanair krever verifisering av bestillingen din, vil du motta en e-post fra oss eller flyselskapet med relevant informasjon og en lenke til verifiseringsskjemaet.

   Dette er standard praksis og billetten din er fortsatt gyldig. Men hvis du ikke verifiserer bestillingen din, vil den ikke kunne administreres. I tillegg sjekker du ikke inn online og du betaler for det på flyplassen (ca. 55 euro per person per flyvning).

   Før du begynner å verifisere bestillingen, vennligst ha følgende klart:

   • en enhet med et fungerende kamera som du skal bruke til verifisering,
   • betalingskort og identitetsdokument,
   • flybestillingsnummer (du finner det i e-post eller elektronisk billett),
   • andre data som ble brukt ved bestilling av billett.

   Verifiseringsskjemaet kan bestå av flere trinn, så følg instruksjonene på flyselskapets nettside. Oppgi de nødvendige dataene og gi nødvendige samtykker. Flyselskapet kan også be deg om å skanne eller ta et bilde av dokumentet som ble brukt til å foreta bestillingen, samt å ta et bilde av ansiktet ditt.

   Du vil lære mer i guiden: Verifisering av bestilling av flyselskapet.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Er det noen endringer i flyrutene på grunn av den nåværende situasjonen i Ukraina?

   Foreløpig foregår det store flertallet av flyvningene som planlagt. Med mindre du mottar spesifikk informasjon fra eSky eller flyselskapet om en kansellering eller omlegging, vil flyet ditt gå som planlagt.

   Hvis du ønsker å avbestille eller endre datoen for reisen din, vil flyselskapene vurdere søknaden din i henhold til deres prisbetingelser.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Flyet mitt ble kansellert. Hva skjer nå?

   Flyet ditt ble kansellert av flyselskapet? Til gjengjeld har du rett til å velge en ny flydato eller en billettrefusjon. Ved refusjon kan du for eksempel motta en kupong, poeng til bruk eller penger. Det er flyselskapet som bestemmer om refusjonsformen. Hos eSky har vi, akkurat som hos flyselskapene, returprosedyrer for å sikre at du får den beste løsningen.

   Hvordan prosedyren knyttet til kansellering av flyreisen av flyselskapet ser ut, avhenger av om det er eSky eller flyselskapet som kontakter deg direkte angående bookingen din ( les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper). Du finner informasjon om hvem som håndterer bookingen din i e-posten vi sendte deg sammen med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky

    Hvis informasjonen om flykansellering er sendt til din e-postadresse via eSky, vil refusjonsprosedyren være som følger:

    • Vi informerer deg at flyselskapet har kansellert flyet ditt.
    • Vi kontakter flyselskapet for å få informasjon om tilgjengelige refusjonsformer.
    • Etter å ha mottatt informasjonen sender vi deg en melding med de tilgjengelige refusjonsalternativene: refusjon til kontoen din, kupong eller poeng. Refusjonsformer avhenger helt av flyselskapet.
    • Du velger selv hvilket alternativ som passer best for deg.
    • Ved endringer i status eller forlenget ventetid vil du bli informert om dette på e-post.
    • Hvis bookingen din består av flere billetter, vil vi sende deg informasjon om tilgjengelige refusjonsalternativer i én eller flere separate meldinger.
   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Hvis informasjonen om kanselleringen av flyet har blitt sendt direkte til din e-postadresse av flyselskapet, er prosedyren for endring av flydato eller refusjon kun basert på flyselskapets retningslinjer. I dette tilfellet vil du motta all informasjon direkte fra flyselskapet, inkludert informasjon om de neste trinnene, en liste over tilgjengelige refusjonsalternativer, samt varsler om status for saken. For å få refusjon, følg informasjonen som er oppgitt og kontakt flyselskapet direkte, f.eks. på e-post eller telefon.

   Husk! En refusjon for en ubrukt billett dekker kostnaden for billetten og flyplassavgifter. Det et mulig at andre produkter og utførte eSky-tjenester som ble kjøpt med billetten kan ikke refunderes.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Jeg vil kansellere flybilletten min eller endre flydatoen

   Planene dine er endret og du kan ikke bruke de kjøpte flybillettene? Dessverre er det ikke alltid mulig å frivillig endre flydatoen eller kansellere flyreisen og få pengene tilbake.

   Hvis du ønsker å kansellere reisen eller endre flydatoen, vennligst kontakt oss via «Mine bookinger» i din eSky-konto (hvis du ikke er registrert ennå, opprett konto, importer bookingen og last ned eSky-mobilapplikasjonen for å få umiddelbar tilgang til bookingen). Om du kan returnere billetten eller endre reisedatoen avhenger av flyselskapet og tariffen som er kjøpt. De fleste flyselskaper tillater ikke kansellering av reise og billettrefusjon. Hvis du ønsker å endre flydatoen, vil de fleste flyselskaper tillate det mot en ekstra kostnad (ved dyrere tariffer kan en slik endring være gratis). I tillegg vil flyselskapene vanligvis ikke refundere differansen dersom billettprisen etter endringen er lavere enn den opprinnelige billettprisen.

   Finn ut mer om reisekansellering og refusjon av flybilletter her.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvor lenge skal jeg vente på refusjon for et kansellert fly?

   Venter du på refusjon for en ubrukt billett? Du kan være sikker på at du vil motta pengene dine hvis flyselskapet har godtatt denne løsningen. Dessverre er det noen ganger situasjoner der flyselskapene kan forlenge ventetiden for refusjon på grunn av det økte antallet refusjonsforespørsler.

   Vær oppmerksom på at ventetiden for refusjon for et fly som kanselleres av flyselskapet er helt opp til flyselskapets avgjørelse.

   Se informasjon nedenfor for å finne ut hvem som vil kontakte deg angående refusjonen din ( les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper).

   Hvis bookingen din håndteres av eSky (du finner denne informasjonen i e-posten med billetten vi sendte deg), vil vi sende deg et varsel om kansellering av fly og vi vil begynne å jobbe så snart som mulig for å motta refusjon fra flyselskapet på dine vegne. Vi vil innhente informasjon om refusjonsformer som tilbys av flyselskapet, og vi vil håndtere saken til den er fullført. Vi vil holde deg oppdatert om tilgjengelige refusjonsalternativer og gjeldende status for forespørselen din. Noen flyselskaper tilbyr refusjon i form av en kupong eller poeng som skal brukes til kjøp av flybilletter i tillegg til refusjon til kontoen eller kortet. Tilbakebetalingen ved valg av kupong eller poeng er mye raskere enn om du velger å få pengene overført til din konto eller kort.

   Dersom bookingen din håndteres direkte av flyselskapet (du finner denne informasjonen i e-posten som inneholder billetten din), vil du motta all informasjon om refusjon, tilgjengelige refusjonsformer og frister for å vurdere forespørslene fra flyselskapet til e-postadressen oppgitt under bookingen. Flyselskapet vil også informere deg om statusen til saken din og gi ytterligere informasjon knyttet til den kansellerte bookingen. Hvis du vil få informasjon om gjeldende status for forespørselen din og ventetiden for refusjon, vennligst kontakt flyselskapet direkte på e-post eller telefon for å få all nødvendig informasjon. Vær oppmerksom på at i tilfelle du velger en kupong eller poeng som skal brukes til å kjøpe flybilletter, er refusjonsprosessen mye raskere enn når du velger å få pengene overført til din konto eller kort.

   Husk! Tilgjengeligheten av refusjonsalternativer avhenger av flyselskapet.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvilken type refusjon kan jeg få for den kansellerte flyreisen?

   Lurer du på hva som er gjenstand for refusjon for en ubrukt flybillett kjøpt på eSky og hvordan du vil motta midlene? I samsvar med flyselskapenes praksis, dekker refusjonen for den kansellerte flyreisen kostnaden for billetten og tilleggstjenester kjøpt direkte hos flyselskapet.

   Refusjonsformen avhenger helt av flyselskapets avgjørelse. Vanligvis tilbyr flyselskaper kun refusjon i form av en kupong eller poeng som kan brukes til kjøp av en annen billett. Noen flyselskaper tillater refusjon av penger.

   Husk! Refusjon dekker kun de kansellerte flyreisene fra bookingen din. Flyselskaper refunderer ikke for flyvninger som fant sted i henhold til rutetiden.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Når og hvordan får jeg refusjon for en kansellert Fly+Hotell-pakke?

   Lurer du på hvordan og hvor raskt du vil få refusjon for en kansellert booking av eSky Flight+Hotel-pakke? I henhold til lov om pakkereiser og tilknyttede reisetjenester tar refusjonsprosessen inntil 14 dager.

   Midlene vil bli refundert med samme metode som ble brukt for betalingen. Når vi har behandlet refusjonen din, vil vi varsle deg på e-post umiddelbart.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hva er eSky Wallet og hva er fordelene til denne løsningen?

   Vi har sendt deg en e-post med mulighet for å velge eSky Wallet eller du har mottatt informasjon om denne løsningen og du lurer på hva den er og når du kan bruke den? eSky Wallet er en elektronisk lommebok. Takket være den vil du få midler du kan bruke på eSky som en del av tilbudskampanjer eller motta en rask refusjon for en ubrukt flybooking, og du kan også få ekstra fordeler.

   Du kan bare bruke den etter å ha mottatt en melding fra oss med mulighet for å velge denne refusjonsformen eller ved å delta i tilbudskampanjer.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Regler for å reise rundt i verden. Hvor kan jeg reise til?

   Vil du på tur, men du vet ikke hvor du kan fly og hvordan du skal forberede deg på en utenlandsreise? I en slik situasjon er det verdt å bruke sikre kilder, fordi reglene for å reise rundt i verden endres dynamisk og avhenger av myndighetene i de enkelte land. Endringene kan omfatte dokumenter som skal fremvises på flyplassen, generelle oppførselsregler ved ankomst eller midlertidig stans av ankomst.

   For å lese den oppdaterte informasjonen og for å kunne planlegge turene dine med trygghet, sjekk siden der vi har samlet informasjon om regler og dokumenter som kreves av landene i verden her.

   Før du reiser, les de offisielle meldingene fra myndighetene i landet du skal til.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Må jeg ta en test for COVID-19 før jeg reiser?

   Planlegger du en reise eller har allerede en billett, men ser du etter den nyeste informasjonen om du må ta en COVID-19-test før reisen?

   • Hvis du allerede har en billett, kan du finne informasjon om landet du skal til og eventuelle overføringsland krever et negativt COVID-19-testresultat i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen.
   • Hvis du bare planlegger en tur og du ikke har en eSky-billett, kan du lese all viktig informasjon om reglene for å krysse grensene, inkludert det mulige behovet for å utføre tester, på en dedikert nettside her.

   Noen land rundt om i verden krever COVID-19-testing før reisen og fremvisning av et negativt testresultat ved ankomst.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan kan jeg kontakte eSky?

   Trenger du å kontakte oss angående din booking? Sjekk ut informasjonen nedenfor om hvordan du gjør dette for å få hjelp så snart som mulig.

   • Hvis du ønsker å kontakte oss angående bookingen din før du reiser, bruk «Mine bookinger» i din eSky-konto. Med bruk av kontoen din:
    • sjekke bestillingsnummeret og bestillingsstatusen din,
    • kan du søke om datoendring eller kansellering av reisen,
    • finne ut hvordan dukan sjekke deg inn online,
    • kjøpe bagasje og prioritert ombordstigning,
    • sjekke påkrevde dokumenter og gjeldende sikkerhetsregler i destinasjonslandet,
    • sjekke visumkrav og kjøpe visumet ditt eller ESTA,
    • bestille innkvartering med rabatt, kjøpe forsikring og leie en bil.

    Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett en konto og importer bestillingen din. Det er også verdt å bruke eSky-mobilappen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bestillingene dine når som helst og hvor som helst.

    Hvis du ønsker å kontakte oss før du reiser angående en annen sak, kan du sende oss en melding ved bruk av kontaktskjemaet - her

   • Hvis du trenger hjelp mens du reiser, kan du ringe nummeret du finner på billetten din. Nummeret er tilgjengelig fra mandag til fredag: 9:00-16:00.
   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Refusjonsbeløpet er lavere enn totalbeløpet for bookingen min. Hvorfor?

   Lurer du på hvorfor refusjonsbeløpet for et kansellert fly er lavere enn eSky-bookingen din? Alt avhenger av hvilke tjenester som ble kjøpt med billetten og hvilken beslutning flyselskapet tok om refusjonsbeløpet. Det nevnte beløpet inkluderer for eksempel ikke serviceavgift og tilleggstjenester kjøpt på eSky.

   I noen tilfeller vil flyselskapene refundere for kansellerte bookinger i separate betalinger, f.eks. i tilfelle av booking som består av billetter for flere personer, eller hvis den inkluderer tilleggstjenester som tilbys av flyselskapet, som ekstra bagasje, setereservasjon osv.

   Hva er inkludert i refusjonsbeløpet? Les mer >>

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!

  Online innsjekking

  • Hvor finner jeg en lenke til online innsjekking?

   Du vet at du må sjekke inn og laste ned ombordstigningskortet ditt før du reiser med fly, men leter du etter et sted å utføre det? Alt avhenger av om du blir kontaktet direkte av flyselskapet eller eSky ( les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper). Du finner relevant informasjon i e-posten vi sendte deg med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky eller av flyselskapet, men jeg har kjøpt innsjekking på eSky

    Du finner en lenke til innsjekkingsskjemaet i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen. Du kan finne lenken i billetten din også. Du kan også bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du ha umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst. Dersom vi ikke mottar de nødvendige opplysningene fra deg inntil 7 dager før avreise, sender vi deg en e-postpåminnelse med lenke til skjemaet.

   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Du vil motta informasjon om online innsjekking direkte fra flyselskapet til din e-postadresse. Du kan selv sjekke inn på flyselskapets nettside, og oppgi de nødvendige opplysningene.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Online innsjekking trinn for trinn

   Vi informerer deg ofte om at du må sjekke inn og laste ned ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser før du reiser med fly. Hvorfor er online innsjekking viktig og hvordan bør det utføres?

   Online innsjekking lar deg forberede ombordstigningskortene, og gir deg dermed tilgang til å gå ombord på flyet. Når du flyr med populære lavprisflyselskaper (som Ryanair, Wizz Air, easyJet) er det nødvendig å få skrevet ut ombordstigningskortet. Uten utskrevet ombordstigningskort kan du bli nektet ombordstigning eller måtte betale en ekstra avgift på flyplassen.

   Innsjekkingsprosessen varierer fra flyselskap til flyselskap, og avhenger av om du blir kontaktet av eSky eller av flyselskapet ( les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper). Du finner relevant informasjon i e-posten vi sendte deg med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky eller av flyselskapet, men jeg har kjøpt innsjekking på eSky

    Vi vil utføre innsjekkingen på dine vegne. For å gjøre dette vil vi i noen tilfeller trenge personopplysningene til deg og personer som reiser sammen med deg.

    • Du finner lenken til opplysningsskjemaet i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke e-Sky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst. I tillegg finner du lenken til innsjekkingsskjemaet i e-posten sammen med billetten din.
    • Fyll ut alle obligatoriske felter så snart som mulig ved å bruke skjemaet. Takket være dette kan vi enkelt sjekke inn og sende ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser etter at den er åpnet av flyselskapene.
     Viktig! Innsjekking kan være umulig hvis du oppgir informasjonen din senere enn 48 timer før avgang.
    • Dine ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser vil være tilgjengelige fra 48 til 8 timer før planlagt avreise på Din eSky-konto, hvorfra de må lastes ned. For at denne prosedyren skal være korrekt, må dataene til hver passasjer fylles ut. Boardingkort vil kun være tilgjengelig hvis hver passasjers informasjon er oppgitt. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett en konto og importer bestillingen.
    • I tillegg vil vi sende ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser fra 48 til 8 timer før avgang til e-postadressen oppgitt under bestillingen. Hvis det er mindre enn 8 timer igjen til flyet ditt og du ikke har mottatt en e-post fra oss, gå til Din eSky-konto og last ned kortet eller bekreftelsen eller sjekk SPAM-mappen, og sørg for at du sjekker e-postadressen du brukte til å foreta bestillingen.
    • Ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser må skrives ut og vises på flyplassen sammen med Iidentitetsdokumentet som brukes ved innsjekking. Husk! Hvis reisen din består av flere flyvninger, vil ombordstigningskorteller innsjekkingsbekreftelser deles separat på eSky-kontoen din og sendes i separate e-poster mellom 48 og 8 timer før hver avreise.
   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Du vil motta all informasjon om online innsjekking fra flyselskapet. Innsjekking må gjøres på flyselskapets nettside, ved å bruke e-postadressen oppgitt under bookingen på eSky.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Når får jeg ombordstigningskortene mine og hvor kan jeg finne dem?

   Forbereder du turen og ønsker å laste ned ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser? Hvor du finner kort eller bekreftelser avhenger av om du blir kontaktet av eSky eller flyselskapet direkte ( finn ut mer om eSky-bestillinger som håndteres av flyselskaper). Du finner relevant informasjon i e-posten vi sendte deg sammen med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky eller av flyselskapet, men jeg har kjøpt innsjekking på eSky

    Dine ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser vil bli gjort tilgjengelig på Din eSky-konto fra 48 til 8 timer før planlagt avreise. Hvis du ikke har en konto, opprett den og importer bestillingen. I tillegg er det verdt å bruke eSky-mobilappen hvor du får umiddelbar tilgang til bestillingene dine når som helst og hvor som helst. Vi sender også ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser fra 48 til 8 timer før avgang til e-postadressen du oppga under bestilling av billett. Hvis reisen din består av flere flyvninger, vil kortene eller bekreftelsene deles separat på eSky-kontoen din og sendes i separate e-poster - 48 til 8 timer før starten av hver flyvning.

    Eksempel nr. 1

    Du reiser:

    • fra Warszawa til London - 1.06, 15:00,
    • fra London til Warszawa - 7.06, 19:00.

    Du skal motta ombordstigningskort eller bekreftelser:

    • for flyet fra Warszawa til London tidligst 30.05, 15:00 (senest - 1.06, 7:00),
    • for flyet fra London til Warszawa tidligst 5.06, 19:00 (senest - 7.06, 11:00).

    Eksempel nr. 2

    Du reiser:

    • fra Warszawa til Tenerife - 1.06, 9:00, med flybytte i Barcelona - 1.06, 13:00 (MultiLine-fly),
    • fra Tenerife til Warszawa - 7.06, 12:00, med flybytte i Frankfurt - 7.06, 18:00 (MultiLine-fly).

    Du skal motta ombordstigningskort eller bekreftelser:

    • for flyet fra Warszawa til Barcelona tidligst 30.05, 9:00 (senest - 1.06, 1:00),
    • for flyet fra Barcelona til Tenerife tidligst 30.05, 13:00 (senest - 1.06, 5:00),
    • for flyet fra Tenerife til Frankfurt tidligst 5.06, 12:00 (senest - 7.06, 4:00),
    • for flyet fra Frankfurt til Warszawa tidligst 5.06, 18:00 (senest - 7.06, 10:00).

    Hvis det er mindre enn 8 timer igjen til flyet ditt og du ikke har mottatt en e-post med ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser ennå, gå til Din eSky-konto eller sjekk SPAM-mappen, pass på at du sjekker e-postadressen som du brukte til å gjøre bestillingen. Kanskje har ombordstigningskortet ditt blitt sendt til en annen e-postadresse du har.

    Merk følgende! Når det gjelder flyreiser som krever at ytterligere detaljer oppgis i innsjekkingsskjemaet, sendes ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelser først etter at den nødvendige informasjonen er oppgittl. Hvis bestillingen din inkluderer flere passasjerer, sørg for at detaljene er oppgitt for hver av dem.

   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Hvis du sjekker inn online på egenhånd på flyselskapets nettside, vil du laste ned ombordstigningskortet ditt etter innsjekking, i henhold til informasjonen flyselskapet har gitt.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Er det nødvendig å skrive ut ombordstigningskort?

   Lurer du på hvorfor vi ofte informerer deg om at de nedlastede ombordstigningskortene eller innsjekkingsbekreftelsene må skrives ut før du drar til flyplassen? Noen flyselskaper godtar ikke dokumenter i form av en PDF-fil som vises på skjermen til en smarttelefon eller annen mobilenhet. Det trykte ombordstigningskortet eller innsjekkingsbekreftelsen garanterer at du går ombord på flyet.

   For å være sikker på at du får lov til å gå ombord på flyet, last ned og skriv ut hvert ombordstigningskort eller innsjekkingsbekreftelse sendt fra eSky eller lastet ned fra Din konto..

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Feil under online innsjekking

   Oppstod det en feil under utfylling av passasjeropplysninger i innsjekkingsskjemaet eller mens du sjekket inn online selv? Gi oss beskjed så snart som mulig ved å bruke kontaktskjemaet her.

   Vi vil sjekke hva som skjedde og foreslå andre innsjekkingsalternativer, slik at du ikke bekymrer deg under reisen.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!

  Bagasje

  • Hvordan kan jeg kjøpe bagasje?

   Lurer du på hvordan du kan legge til ekstra betalt bagasje når du booker billetter, eller du allerede har en billett og ønsker å kjøpe ekstra bagasje? Innsjekket bagasje kan kjøpes på eSky ved booking av billett eller i etterkant, men senest 48 timer før avgang. Hvis du ønsker å kjøpe bagasje, gå til «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er registrert ennå, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   Eksempler på forhold:

   Ryanair (pris per hvert fly/person):

   • 10 kg, 1 stk. kolli 55 x 40 x 20 cm – fra NOK 134 til NOK 276*
   • 20 kg, 1 stk. kolli 81 x 119 x 119 cm – fra NOK 253 til NOK 505*

   Wizz Air (pris per hvert fly/person):

   • 10 kg, 1 stk. kolli – fra NOK 92 til 273*
   • 20 kg, 1 stk. kolli – fra NOK 152 til 505*
   • 32 kg, 1 stk. kolli – fra NOK 232 til 728*

   Du finner informasjon om andre flyselskaper her

   * Priser fastsettes av flyselskaper og kan endre seg. De oppgitte beløpene er bare eksempler.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Innsjekket bagasje og håndbagasje – viktigste informasjon

   Leter du etter det beste reisealternativet og lurer på hva slags bagasje du kan ta med deg ombord på flyet? Vanligvis er det tre typer bagasje flyselskaper tillater: personlig gjenstand, håndbagasje (kabin) og innsjekket bagasje (transportert i flyets lasterom).

   • En personlig gjenstand er alltid inkludert i billettprisen og kan tas med ombord på flyet. Det kan være en ryggsekk, veske eller en liten veske som må passe under setet. Husk at hvert flyselskap angir akseptabel størrelse og vekt for en personlig gjenstand. I tillegg, av sikkerhetsmessige årsaker, er listen over gjenstander som kan tas om bord strengt regulert.
   • Håndbagasje kan tas med ombord på flyet og legges i oppbevaringsrommet over setene gratis eller mot en ekstra avgift (avhengig av flyselskapet). Du bør imidlertid huske at på grunn av sikkerhetsmessige årsaker er enkelte gjenstander som får plass i håndbagasjen strengt regulert av loven. Samme lov bestemmer også for eksempel hvor mye væske som kan tas med i håndbagasjen. Det er også viktig å huske at hvert flyselskap bestemmer strengt sine egne regler for bagasjestørrelse og vekt.
   • Innsjekket bagasje er bagasje som er større og tyngre enn håndbagasje. I tilfelle lavprisflyselskaper (som Ryanair, Wizz Air og easyJet) er den alltid betalt, mens i vanlige flyselskaper kan innsjekket bagasje være inkludert i billettprisen. Regelverket tillater også at gjenstander som kan være begrenset i håndbagasjen, kan bæres i innsjekket bagasje. Innsjekket bagasje anbefales for lengre turer. Som med håndbagasje, er størrelsen og vekten på den innsjekkede bagasjen strengt bestemt av flyselskapene. Innsjekket bagasje skal alltid sjekkes inn på flyplassen, ved det valgte flyselskapets innsjekkingsskranke, før du går videre til sikkerhetskontrollen.

   Hvis du vil sjekke hva slags bagasje du kan ta med deg på reisen eller om du kan kjøpe innsjekket bagasje, gå til «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er registrert ennå, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   Sjekk hva du kan ha med deg om bord på flyet og hva du kan ha i innsjekket bagasje – her!

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Bagasje og prioritert ombordstigning

   Lurer du på hva fordelene med å kjøpe prioritert ombordstigning er? For det første gjør det at passasjeren kan ta plass i prioritert kø og unngå lang ventetid for å gå ombord på flyet.

   Noen populære lavprisflyselskaper (som Ryanair og Wizz Air) lar passasjerer ta med seg ekstra håndbagasje som en del av denne tjenesten. Dette er imidlertid ikke en regel, så sjekk hva som er inkludert i denne tjenesten hver gang du kjøper prioritert ombordstigningstjeneste.

   Prioritert ombordstigning kan kjøpes ved booking av billett eller på et senere tidspunkt i din eSky-konto. Hvis du ikke er registrert ennå, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hva er bagasjegrensene?
   • Du har billetten din, du gjør deg klar til reisen og vil sjekke hvor mye bagasje du kan ta med deg på flyet? Gå til «Mine bookinger» i din eSky-konto, hvor du finner all nødvendig informasjon om bagasjen din. Hvis du ikke er registrert ennå, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.
   • Har du ikke kjøpt billett ennå og lurer på hvilken flyreise du skal velge? Informasjon om maksimalt antall, vekt og størrelse på bagasjen finner du i bookingskjemaet. Dessuten kan du finne bagasjeinformasjon hos populære flyselskaper på nettsidene våre

   Husk at tillatt bagasje settes av hvert flyselskap individuelt, noe som betyr at det er best å sjekke hvor mye du kan ta med deg hver gang før du kjøper en flybillett.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!

  Min booking

  • Hvordan sjekker jeg gjeldende status for bookingen min?

   Vil du sjekke den nåværende statusen for bookingen din samt alle detaljene? Måten du kan sjekke statusen på avhenger av om du blir kontaktet av eSky eller flyselskapet direkte ( les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper). Du finner all relevant informasjon i e-posten vi sendte deg med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky

    Gjeldende status for flybookinger, hotellbookinger og Fly+Hotell-pakker finner du i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke har en konto, opprett en og importer bookingen. I tillegg er det verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bestillingene dine når som helst og hvor som helst.

    Vil du vite mer om funksjoner i kontoen din? Les denne artikkelen.
    For å logge inn eller opprette din eSky-konto - klikk her.

    Ved eventuelle endringer i flyruten eller kansellering av flyet vil vi også sende deg en e-post. Vi anbefaler at du sjekker flyplanen din på din eSky-konto 12 timer før planlagt avgangstid og følger de innkommende meldingene til e-postadressen du oppgir når du booker billettene.

   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Du kan sjekke gjeldende status for bookingen din på flyselskapets nettside ved å logge på med dataene fra flyselskapet. Ved endringer i flyruten eller kanselleringer av fly vil du motta denne informasjonen direkte fra flyselskapet til e-postadressen oppgitt under bookingen. Vi anbefaler at du sjekker flyplanen din på flyselskapets nettside 12 timer før planlagt avgangstid og følger innkommende meldinger til e-postadressen du oppgir når du booker billettene.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan administrerer jeg bookingen min?

   Ønsker du å gjøre endringer i bookingen din, kjøpe tilleggstjenester eller ha direkte tilgang til detaljene? Hvordan du administrerer bestillingen din avhenger av om du blir kontaktet av eSky eller flyselskapet direkte ( les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper). Du finner all relevant informasjon i e-posten vi sendte deg med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky

    Detaljer om flybookinger, hotellbookinger og Fly+Hotell-pakker finner du i din eSky-konto. Du kan også bruke den til å administrere bookingene dine og oppgi informasjon for online innsjekking (for utvalgte flyselskaper). Takket være kontoen din kan du enkelt:

    • sjekke nummeret og statusen til bookingen din,
    • søke om endring av reisedatoen,
    • sjekke hvordan utføre online innsjekking,
    • kjøpe bagasje og prioritert ombordstigning,
    • sjekke de nødvendige dokumentene og gjeldende sikkerhetsregler i destinasjonslandets,
    • sjekke visumkravene og kjøpe et visum eller ESTA,
    • booke overnatting med rabatt, tegne forsikring og leie bil.

    Hvis du ikke er registrert ennå, opprett konto og importer bookingen. I tillegg er det verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bestillingene dine når som helst og hvor som helst.
    Vil du vite mer om funksjoner i kontoen din? Les denne artikkelen.
    For å logge inn eller opprette din eSky-konto - klikk her.

   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Du kan administrere bookingen din, finne informasjon om gjeldende flyrute og reisedetaljer på flyselskapets nettside. Flyselskapet vil sende deg all informasjon om mulige administrasjonsalternativer for bookingen din og den foretrukne kontaktmetoden til e-postadressen oppgitt under bookingen.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Jeg har ingen bookingbekreftelse. Hvordan kan jeg sjekke den aktuelle statusen?

   Trenger du informasjon om status for bookingen din, men finner ikke bookingbekreftelsen noe sted? Bruk „Mine bookinger” i din eSky-konto, hvor du finner all viktig informasjon om reisen din. Hvis du ikke er registrert ennå, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   I tillegg vil vi sende deg bekreftelse via e-post etter at bookingen er utført. Hvis du ikke finner en melding fra oss i innboksen din, vennligst sjekk søppelposten og sjekk om e-postadressen som ble oppgitt ved bookingen var korrekt. Du kan også sende e-post med bookingen på nytt til e-postadressen din ved å bruke din konto eller bruke et eget skjema - her.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Jeg husker ikke bookingnummeret mitt. Hva skal jeg gjøre?

   Trenger du ditt eSky-bookingnummer eller flybookingnummer for å kontakte oss, eller når du allerede er på vei til flyplassen? Alle detaljer, inkludert numre som er nevnt, finner du i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du også sjekke e-posten sendt av oss til adressen oppgitt under bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   Hvis du har mistet eller ikke har mottatt en melding fra oss, vennligst send en e-post med bookingdetaljene på nytt ved å bruke et eget skjema på nettsiden vår her.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Feil e-postadresse oppgitt under bookingen. Hva skal jeg gjøre?

   Hvis du er sikker på at du oppga feil e-postadresse ved bookingen, f.eks. det var en skrivefeil i den, gå til din eSky-konto, hvor du kan administrere bookingen din og rette informasjonen. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   Hvis du trenger å gjøre endringer raskt eller vil spare tid, kan du endre informasjonen din selv ved å bruke kontoen din. Du kan også be om å få endret feilinformasjon via kontaktskjemaet ved å sende inn informasjon om bookingen (navn, dato, flyrute), men våre konsulenter kan be om tilleggsinformasjon for å bekrefte forespørselen din – her.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan kan jeg kjøpe prioritert ombordstigning?

   Lang ventetid for å gå ombord på flyet kan påvirke reisekomforten og velvære betraktelig. Derfor er det verdt å kjøpe den prioriterte ombordstigningstjenesten. Du kan gjøre det både ved booking av billett, og i etterkant, men senest 48 timer før avgang.

   For å kjøpe denne tjenesten, velg det aktuelle alternativet i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Du kan også bruke den til å administrere bookingen din selv. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   Obs! Prioritert ombordstigning er en begrenset tjeneste og kan være utilgjengelig.

   Eksempler på kjøpsvilkår og bruk av tjeneste:

   Ryanair (pris per hvert fly/person):

   • prioritert ombordstigning, en personlig veske å ta om bord med maksimal størrelse på 40 x 20 x 25 cm og håndbagasje med størrelse på 55 x 40 x 20 cm og vekt på opptil 10 kg – fra NOK 64 til NOK 179*

   Wizz Air (pris per hvert fly/person):

   • prioritert ombordstigning, et stykke håndbagasje med maksimal størrelse på 40 x 30 x 20 cm og et stykke håndbagasje med størrelse på 50x 40 x 23 cm og vekt på maks 10 kg – fra NOK 50 til NOK 304*

   * Priser fastsettes av flyselskaper og kan endre seg. De oppgitte beløpene er bare eksempler.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan kan jeg kjøpe setevalg?

   Planlegger du en tur og lurer på hvordan du velger og booker et foretrukket sete på flyet, for eksempel et vindussete, et sete med ekstra benplass eller rett ved siden av medpassasjerene dine? Du kan kjøpe et foretrukket sete under booking av flybilletter (kun tilgjengelig for utvalgte flyselskaper) på eSky eller ved å kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet - her.

   Husk at flyselskapets bookingsystemer tildeler tilfeldige seter på et fly. Derfor, hvis du reiser i en gruppe, vil du ikke sitte sammen med medpassasjerene dine (det eneste unntaket fra denne regelen er et barn som reiser på et fly med sin omsorgsperson). For å unngå slike ulemper er det verdt å kjøpe setevalg.

   Setevalg er tilgjengelig mot ekstra kostnad, og prisen avhenger av flyselskapet og setetypen. Etter at du har meldt forespørselen, skal konsulentene våre sende et svar med informasjon om tilgjengelighet av valgte seter og kostnader.

   Prisen varierer fra NOK 44 til 253 per person (per hvert fly).*

   NB! Antall tilgjengelige seter på fly endrer seg hele tiden og de utvalgte setene kan være utilgjengelige.

   * Priser fastsettes av flyselskaper og kan endre seg. De oppgitte beløpene er bare eksempler.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan kan jeg betale for bookingen?

   Lurer du på om det er nødvendig å bruke et kredittkort for å betale for eSky-bookingen din? Du trenger ikke bekymre deg - du kan gjøre det ved å bruke alle populære betalingsmetoder (inkludert: kredittkort, raske betalinger samt avdragsbetaling og betalingsutsettelse, og via tradisjonell bankoverføring). Betalingsmetoden kan velges på billettbookingskjermen.

   På grunn av at billettprisene kun er garantert på betalingstidspunktet, anbefaler vi å bruke kortbetaling eller hurtigbetaling. En foreløpig billettbooking via en tradisjonell overføring kan resultere i behov for å betale ekstra for billetter, da prisene deres endres dynamisk avhengig av flyselskapets retningslinjer og endringer i setetilgjengelighet. Hvis en tilleggsbetaling til den opprinnelige billettprisen er nødvendig, vil vi kontakte deg, informere deg om beløpet og angi hvordan du skal betale det.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Jeg vil kansellere bookingen min. Hvordan kan jeg gjøre det?

   Refusjon for en kjøpt billett er dessverre ikke mulig med de fleste lavprisflyselskapene (inkludert Ryanair, Wizz Air, easyJet). Flyselskapene understreker i bookingvilkårene at billettene ikke kan refunderes.

   Når det gjelder ruteflyselskaper (f.eks. LOT, Lufthansa, Air France) er muligheten for å returnere en billett spesifisert i tariffbetingelsene.

   Hvis du ønsker å be om refusjon, vennligst bruk kontaktskjemaet her eller sjekk tilgjengeligheten av refusjonsalternativet i kontoen din.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Informasjon om avgangstidsendring fra flyselskapet

   Er du redd for at avgangstiden din kan bli endret? Ikke bekymre deg, du vil motta all nødvendig informasjon i tide. Metoden for varsling avhenger av om du blir kontaktet av eSky eller flyselskapet direkte angående bookingen din (les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper). Du finner all relevant informasjon i e-posten vi sendte deg med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky

    Du kan finne informasjon om endring av avgangstiden i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

    I tillegg vil vi informere deg om eventuelle endringer i e-postmeldingen som sendes til adressen oppgitt under bookingen. E-postmeldingen vil ha tittelen: "VIKTIG! Endring i flyplanen, flybillett [bookingnummeret ditt]." Vi vil også sende deg en ny billett med oppdatert flyavgangstid til e-postadressen oppgitt under bookingen.

    Vi anbefaler at du sjekker avgangstiden din på din eSky-konto 12 timer før planlagt avgangstid og holder et øye med de innkommende meldingene til e-postadressen som ble oppgitt ved booking av billetter.

   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Du vil motta all informasjon om endringer i flyplanen direkte fra flyselskapet til e-postadressen oppgitt under bookingen. Gjeldende rutetabell finner du også på flyselskapets nettsider. Vi anbefaler at du sjekker avgangstiden din på flyselskapets nettside 12 timer før planlagt avgangstid og holder et øye med innkommende meldinger til e-postadressen som oppgis ved booking av billetter.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!

  Endringer i bookingen

  • Hvordan endrer jeg flydatoen?

   Du har allerede kjøpt en billett på eSky, men planene dine er endret? Du kan spørre om muligheten for å endre flydatoen. Husk at det ofte er umulig å endre flydatoen uten ekstra kostnader, og enhver endring av bookingen må godkjennes av flyselskapet.

   Hvis du vil endre datoen for flyreisen din, sjekk om du blir kontaktet av eSky eller flyselskapet direkte ( les mer om eSky-bookinger som håndteres av flyselskaper). Du finner relevant informasjon i e-posten vi sendte deg med flybilletten.

   • Jeg blir kontaktet av eSky

    Du kan finne ut om flyselskapet lar deg endre datoen for reisen din ved å velge "Endre flydatoen" i «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

    Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av å endre flydato etter kjøp av billett avhenger av flyselskapet. Noen lavprisflyselskaper lar deg endre datoen mot et tilleggsgebyr (avhengig av flyselskapet kan det være til og med 169 EUR), mens noen ruteflyselskaper tilbyr denne tjenesten kun under utvalgte tariffer.

    Gebyret for å endre flydatoen belastes for hver passasjer for hver etappe av flyvningen (enkeltflyving). I tillegg kan en forskjell i prisene mellom den opprinnelig kjøpte billetten og den nye billetten legges til. Flyselskapene refunderer ikke differansen dersom prisen på den nye billetten er lavere enn prisen på den opprinnelige billetten.

    I noen tilfeller krever eSky et byrågebyr på 302 NOK for å gjøre en endring på billetten, som er inkludert i den endelige kostnaden for endringen. Dette gebyret belastes for hver passasjer hvis billett er endret.

   • Jeg blir kontaktet av flyselskapet

    Kontakt flyselskapet direkte for å finne ut om det er mulig å endre flydatoen. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av å endre flydato etter kjøp av billett avhenger av flyselskapet. Noen lavprisflyselskaper lar deg endre datoen mot et tilleggsgebyr (avhengig av flyselskapet kan det være til og med 169 EUR), mens noen ruteflyselskaper tilbyr denne tjenesten kun under utvalgte tariffer.

    Gebyret for å endre flydatoen belastes for hver passasjer for hver etappe av flyvningen (enkeltflyving). I tillegg kan en forskjell i prisene mellom den opprinnelig kjøpte billetten og den nye billetten legges til. Flyselskapene refunderer ikke differansen dersom prisen på den nye billetten er lavere enn prisen på den opprinnelige billetten.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan kan jeg rette eller endre passasjeropplysninger?

   Hvis du under booking av flybillett har gjort en feil ved å oppgi passasjeropplysninger, kan du spørre oss om muligheten for å korrigere bookingen. Dessverre tillater ikke de fleste flyselskaper endring av opplysninger på billetten. Noen flyselskaper gjør det imidlertid mulig å endre informasjonen til en viss grad. Omfanget og prisen på slike endringer avhenger av retningslinjene til det aktuelle flyselskapet. All feil informasjon på billetten, for eksempel:

   • skrivefeil i fornavn eller etternavn,
   • feil fødselsdato,
   • feil passasjertittel (Mr./Mrs.),
   • feil passasjertype (voksen/barn)

   skal meldes umiddelbart. Våre konsulenter vil sjekke muligheten for å rette opp feilene nevnt ovenfor, informere om mulige gebyrer for endringen og kontakte flyselskapene for å korrigere opplysningene på billetten.

   Merk følgende! Mangel på spesialtegn og aksenter (f.eks. č, é, ö), samt mellomrom og diakritiske tegn i de flerdelte etternavnene på billetten, regnes ikke som en feil. Flyselskaper bruker dem ikke med vilje.

   Dersom du ønsker å endre informasjonen din eller be om å få korrigert passasjeropplysninger, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktskjemaet – her.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!

  Faktura

  • Sending av faktura

   Trenger du en faktura for din eSky-booking? For å motta den, velg "Jeg ønsker å motta en mva-faktura" når du booker fly eller overnatting. Dette er den eneste måten å søke om faktura for tjenester kjøpt på eSky.

   Du vil motta faktura til den oppgitte e-postadressen. Hvis det har gått flere dager siden du bestilte fly eller overnatting, og du fortsatt ikke har en faktura, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktskjemaet her.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan kan jeg endre kjøpers opplysninger på fakturaen?

   Hva kan gjøres hvis du trenger å endre kjøper på fakturaen etter at du har booket billett? Det er mulig å endre opplysningene til kjøperen (ikke passasjeren!) inntil 30 dager etter kjøp av billetten, men ikke alltid. eSky tillater følgende endringer i opplysninger:

   • fra en fysisk person til en annen fysisk person,
   • fra en fysisk person til et selskap.

   Det er ikke mulig å endre opplysninger fra et selskap til et annet selskap eller fra et selskap til en fysisk person.

   Ønsker du å endre opplysningene til billettkjøperen på fakturaen, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktskjemaet - her.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvordan kan jeg sjekke betalingsstatusen?

   Er du usikker på om bookingen er betalt eller om du venter på at den skal fullføres? På eSky kan du enkelt og raskt sjekke betalingsstatus. For å gjøre dette, bruk «Mine bookinger» i din eSky-konto. Hvis du ikke er en registrert bruker, opprett konto og importer bookingen. Det er også verdt å bruke eSky-mobilapplikasjonen, takket være den vil du få umiddelbar tilgang til bookingene dine når som helst og hvor som helst.

   I tillegg, for betalinger gjort med kort eller umiddelbar pengeoverføring, sender vi en e-post med en bookingoppsummering og informasjon om vellykket gjennomføring. Passasjerer som valgte tradisjonell bankoverføring vil motta informasjon om den foreløpige billettbookingen og ventende betaling. Vi sender bekreftelsen på fullføringen av bookingen først etter at betalingen er gjort opp på kontoen vår.

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!
  • Hvorfor er det to beløp på en faktura, begge i forskjellige valutaer?

   Fordi kjøpet behandles av et polsk selskap, krever lovbestemmelsene at det skal innføres to beløp på fakturaen. En av dem er beløpet som tjenesten ble kjøpt i, og den andre er tilsvarende i PLN (polske zloty).

   Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
   Jeg synes at denne artikkelen;
   Takk for din vurdering!

  Kontaktskjemaet - bestillingstjeneste

  Få vår hjelp så snart som mulig! Velg det aktuelle emnet og oppgi den nødvendige informasjonen. Merk: Kundesupport tilbys for øyeblikket bare på engelsk.

  Arbeidstid

  Mandag – fredag: 09:00 – 16:00

  Vi prøver å svare så raskt som mulig.

  Hvordan kan vi hjelpe deg?

  Noe som haster? Ring oss