Menu

Air Baltic

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Air Baltic hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Air Baltic til?

Air Baltics flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Air Baltic-flyvninger?

Air Baltics flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Air Baltic, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Air Baltic-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Air Baltic

Air Baltic

Air Baltic er Latvias nasjonale flyselskap som fungerer som et lavprisflyselskap med billige flyreiser i sitt tilbud. Det har vært på markedet siden 28. august 1995, og ble etablert som et felles prosjekt av den latviske staten og Scandinavian Airlines - SAS. AirBaltics første passasjerflyvning ble gjennomført den 1. oktober samme år med Saab 340-flyet. Siden 1999 har flyselskapet vært et aksjeselskap. Ti år senere solgte SAS alle sine aksjer i selskapet. I 2011 opplevde Air Baltic en alvorlig finanskrise. Mulig konkurs ble unngått ved hjelp av aksjonærer.

AirBaltic er ikke medlem av noe luftfartsallianse, men samarbeider imidlertid med flere Star Alliance, SkyTeam og Oneworld medlemsflyselskaper. For tiden tilbyr AirBaltic mange billige flyreiser og 60 direkteflyvninger fra Riga.

Bagasje

Man kan ta håndbagasje om bord på Air Baltic. Dens størrelse og vekt er fastsatt av flyselskapet og kan avhenge av bookingsklasse og rute. Innsjekket bagasje hos AirBaltic må også ha bestemte størrelse og vekt. Også i dette tilfellet avhenger alt av reiseklasse og rute som man velger ved booking av flybilletter.

Bookingsklasser

Air Baltic tilbyr to bookingsklasser, økonomiklasse og businessklasse, som man kan velge ved kjøp av flybilletter. Økonomiklasse tilbyr flyreiser uten ekstra bekvemmeligheter. Passasjerer har mulighet til å bruke den spesielle ombordmenyen mot ekstra gebyr. Passasjerer i businessklasse har rett til et treretters måltid, gratis drinker og kaffe. De har også tilgang til de nyeste avisene og magasinene.

Online innsjekking

Etter å ha kjøpt flybilletter for reise med AirBaltic, kan man bruke online innsjekking som åpner 72 timer før planlagt avgang og stenger 1 time før planlagt avgang.

Flåte

Air Baltic-flåten består av 25 fly: Boeing 737-300, 737-500, 757-200, Bombardier CS300, Bombardier Dash 8 Q400 NextGen. Gjennomsnittsalderen for AirBaltics maskiner er 12,9 år.

Riga internasjonale lufthavn

Riga internasjonale lufthavn ligger 10 km vest fra sentrum av den latviske hovedstaden. I terminalbygget kan man finne bilutleiefirmaer, butikker, barer, restauranter og kafeer. Man kan bruke Internett i spesielle kiosker og kafeer i alle terminaler og på flyplassensområde.

Måltider

I økonomiklasse har passasjerer mulighet til å kjøpe måltider og drikker om bord, og businessklasse-passasjerer får disse gratis.

Tilleggstjenester

AirBalticShop er tilgjengelig for passasjerer om bord. Man kan også bestille ønskede passasjerplasser på flyet.