Menu

Norwegian Air Shuttle

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Norwegian Air Shuttle hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Norwegian Air Shuttle til?

Norwegian Air Shuttles flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Norwegian Air Shuttle-flyvninger?

Norwegian Air Shuttles flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Norwegian Air Shuttle, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Norwegian Air Shuttle-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle, oftest omtalt som Norwegian, er et skandinavisk billig flyselskap som anses å være Norges nasjonale transportør. Flyselskapet begynte å fungere selvstendig i 2002 og har aldri generert noen tap. Helt fra begynnelsen er Norwegian, som hele Skandinavia, kjent for sin store omsorg for miljø og økologi. De fleste av flyselskapets flyreiser foregår i skandinaviske land, men det er også mulig å reise med det til forskjellige europeiske land, Asia og Nord-Amerika. Norwegian tilbyr over 400 flyruter og over 130 forskjellige destinasjoner. I Polen kan du dra nytte av dets billige flyreiser på fire flyplasser: i Warszawa, Kraków, Gdańsk og Szczecin.

Bagasje

I løpet av hver reise kan Norwegians passasjerer ha med et stykke håndbagasje uten ekstra kostnader. Bagasjens vekt varieres litt avhengig av bookingklassen. I tillegg til håndbagasjen er det tillatt å ta med om bord en liten personlig gjenstand, f.eks. en bærbar PC eller en dameveske. Det er viktig at disse gjenstandene er små nok til å passe under stolen. Dersom du ikke klarer å pakke alt du trenger i håndbagasjen, er det mulig å legge til en innsjekket bagasje opptil 6 timer før avreisen. Du kan gjøre det online eller via telefon. I noen av bookingklassene er innsjekket bagasje inkludert i billettprisen. Derfor er det lurt å tenke på hva du vil ta med og velge reiseklassen som passer deg best.

Bookingklasser

I Norwegian er tjenester delt inn i bookingklasser og tariffer. Bookingklasser gjelder for internasjonale flyreiser over lange avstander. Det er Economy-klassen og Premium-klassen. Innenfor hver klasse og på flyreiser på kortere ruter er det mulig å kjøpe billett i tre tariffer: LowFare, LowFare+ og Flex. Hver av dem tilbyr et annet sett av tjenester, og i hver av dem er det lov å ta med en gratis bagasje, men dens vekt varieres. Avhengig av tariffen får passasjeren forskjellige tilleggstjenester som for eksempel innsjekket bagasje, muligheten til å bestille sete på flyet, WiFi, måltider om bord, hodetelefoner og et pledd. Noen av tariffene garanterer gratis navneendring, endring av reservasjon og mulighet til å returnere billetten.

Online innsjekking

Online innsjekking i Norwegian er en komfortabel måte til å sjekke inn før avreisen. Hele prosedyren foregår på flyselskapets nettside. Alt du trenger å gjøre er å finne online innsjekking-fanen og fylle ut de nødvendige opplysningene i skjemaet. Systemet vil lede passasjeren gjennom hele bestillingsprosessen, så du trenger ikke å bekymre deg for at noe kan gå galt. Etter at du har fullført online innsjekking, genereres et ombordstigningskort, som er det grunnleggende dokumentet du trenger for å gå om bord. Derfor bør det skrives ut og holde på et trygt sted eller lagre det som PDF og skrive ut før avreisen.

Flåte

Norwegians flåte har omtrent 130 fly. De fleste av dem er moderne Boeing maskiner. Flyselskapet utvikler seg kontinuerlig og bestiller fortsatt nye fly. I 2012 bestilte Norwegian 222 nye flyvemaskiner – de fleste i historien av den europeiske flåten. I fremtiden skal Norwegians flåte ha enda flere Boeing maskiner og airbusser. Ifølge planene, etter alle bestillinger skal flåten være mer enn 2 ganger større. Svevende på himmelen Norwegians fly kan gjenkjennes av karakteriske farger. Fronten er rød, og resten av maskinen er hvit. Stabilisatorene er også røde, og i tillegg kan vi se portretter av kjente skandinaviske personligheter på dem.

Oslo-Gardermoen lufthavn

Hovedkvarteret til Norwegian er Oslo-Gardermoen lufthavn. Det er en internasjonal lufthavn som ligger på Gardermoen, 48 km fra Oslo. Flyplassen har vært i drift siden andre verdenskrig, og har oppnådd sitt nåværende utseende etter krigens slutt. Nå er den en av Norges travleste flyplasser. På flyplassens område kan du bruke trådløst internett, drikke kaffe i mange av dens kafeer og handle i forskjellige butikker, til og med de tollfrie. En praktisk løsning for passasjerer er muligheten til å bestille en betalt parkeringsplass.

Måltider

På nesten alle ruter kan passasjerer kjøpe snacks, drikker og lette måltider om bord. I løpet av langdistanse fly, får passasjerene mulighet til å bestille et større tre retters måltid. Kabinbesetningen tilbyr ulike menyer på forskjellige ruter, og måltidene er også tilpasset personer med spesielle kostbehov. Avhengig av tariffen kan menyen være inkludert i flybilletten og måltidet må bestilles tidligere, flere dusin timer før avreisen. Under langdistansefly har passasjerer tilgang til en personlig interaktiv snackbar. Takket være det er det mulig å bestille snack på berøringsskjerm, betale og vente på et medlem av mannskapet som skal servere bestillingen. For snacks og større måltider kan du betale med kort.

Tilleggstjenester

Det er gratis WiFi tilgjengelig under europeiske reiser med Norwegian på flertallet av flyene. Muligheten til å bruke trådløst nettverk resulterer i andre tjenester: video på forespørsel og live tv. I videotjenesten på forespørsel har passasjeren et utvalg av mange filmer og programmer med betalt tilgang. Live TV-tjenesten fungerer på en lignende måte, og takket være den kan man følge de nyeste live-tv-nyhetene. En ekstra fordel er et interaktivt 3D-kart, som vil hjelpe deg å sjekke hva du kan se i byen du flyr til. Under langdistanse fly har passasjerer tilgang til en personlig interaktiv snackbar, så de kan bestille noe å spise når som helst. Om bord er det dessuten mulig å lade opp en elektronisk enhet og kjøpe hodetelefoner.