Menu

Eurowings

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Eurowings hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Vis filtre
Advertisement

✔️ Hvor flyr Eurowings til?

Eurowingss flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Eurowings-flyvninger?

Eurowingss flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Eurowings, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Eurowings-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Eurowings

Eurowings

Eurowings er et tysk selskab ejet af Lufthansa. Virksomheden blev grundlagt som et resultat af at kombinere to små flyselskaber: Nurnberger Flugdienst og Reise- und Industrieflug. Eurowings-fly har fundet sted siden 1994. I øjeblikket leverer luftfartsselskabet tjenester til Lufthansa og dets lavprisselskab Germanwings, der hovedsageligt flyver i Tyskland fra Hamborg og Düsseldorf såvel som i Europa. Eurowings tilbyder fly til en dansk lufthavn - København. Flynetværket er stadig under udvikling og består nu af 34 destinationer i Europa. Luftfartsselskabet leverer dog også fly til Florida, Sydafrika og øerne i Det Indiske Ocean. Virksomhedens første fly startede fra Nürnberg til Paris. Eurowings bliver mere og mere populær blandt rejsende, da kendetegnet er billige flyrejser og flybilletter.

Eurowings bagasjepolitikk

Passasjerer som flyr med Eurowings må respektere transportørens bagasjepolitikk. Det er verdt å sjekke bagasjeregler før den planlagte avgangen. Håndbagasje og innsjekket bagasje må ikke overskride vekt- og størrelsesgrensene. De tillatte målene avhenger av den valgte ruten og billettklassen. Passasjerer kan også velge andre bagasjetjenester hos Eurowings, men dette kan være forbundet med ekstra bagasjegebyr.

Billettklasser hos Eurowings

Eurowings tilbyr forskjellige billettklasser. Tjenestener avhenger av ruten og transportøren. Lufthansa tilbyr 4 forskjellige reiseklasser - Økonomi, Premium Økonomi, Business og Førsteklasse. Germanwings tilbyr 3 forskjellige alternativer. BASIC er den billigste og billetten bare inkluderer flyreisen. Passasjerer kan bruke andre tjenester, men det betales ekstra i tillegg til prisen. SMART-klassen er preget av attraktive priser og noen ekstra tjenester som mer komfortable seter. BEST-klassen er den dyreste og den er veldig luksuriøs og komfortabel. De forskjellige tjenestene er i utgangspunktet de samme som i Businessklasse. For mer informasjon, besøk flyselskapets nettside og sjekk andre passasjeranmeldelser av Eurowings. Derfor kan du bare begynne å planlegge en flytur med Eurowings, da de tilbyr et vell av alternativer når det gjelder bestilling av forskjellige flybilletter. Du får også garantert en billig flyreise.

Online innsjekking

Når det gjelder billige flyreiser med Germanwings, kan passasjerer sjekke inn online fra 72 timer til 3 timer før den planlagte avgangen. Online innsjekkingsregler hos Eurowings er også tilgjengelig for passasjerer som reiser med Lufthansa. I dette tilfellet kan de sjekke inn på nettet fra 23 timer før avreise. For mer informasjon om online innsjekking, flystatus osv., besøk flyselskapets hjemmeside.

Eurowings flåte

Flyselskapets flåte består stort sett av Airbus A319, A320 og A330, samt Boeing 767-300ER. Selskapet ønsker å utvikle flåten og fokusere på modernitet og sikkerhet. Derfor er flyselskapet Eurowings trygt og pålitelig. Det største flyet i Eurowings flåte er Airbus A330-200, med plass til opptil 335 passasjerer. Eurowings fortsetter å modernisere flåten ved å erstatte sine 23 Bombardier-jetfly med Airbus A320, som er dobbelt så stor.

Düsseldorf Airport – kundeservice

Düsseldorf internasjonale lufthavn er den største og mest populære i Rheinland. Flyplassen ligger omtrent 7 kilometer fra byen, og det er lett å nå sentrum. Det er mange restauranter, barer, kafeer, butikker og bilutleie. Gratis Wi-Fi er også tilgjengelig for passasjerer. Flyplassen blir mer og mer populær på grunn av det økende antall passasjerer som blir betjent.

Måltider om bord hos Eurowings

Når du reiser med Germanwings, avhenger måltider av den valgte billettklassen og ruten. Når du kjøper BEST-klassen, er mat og drikke inkludert i prisen. Passasjerer som reiser med SMART-billetter får en velsmakende snack og en flaske vann ombord på fly. BASIC-passasjerer kan kjøpe mat og drikke fra SkyBistro-menyen. Hvis du flyr med Lufthansa, tilbyr transportøren måltider av restaurantkvalitet om bord på flyet.

Tilleggstjenester hos Eurowings

Passasjerer som reiser med flyselskapet Eurowings kan dra nytte av mange forskjellige tjenester, for eksempel underholdningssystemet i løpet av flyreisen. Reisende har også tilgang til WiFi ombord. Takket være det kan enhver flyreise bli til en fantastisk opplevelse. Derfor velger så mange reisende Eurowings både for ferie og for viktige forretningsreiser. Man bør ikke vente lengre med å planlegge en flyreise og bestille billige flybilletter hos Eurowings allerede nå.