Menu

Lufthansa

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Lufthansa hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Lufthansa til?

Lufthansas flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Lufthansa-flyvninger?

Lufthansas flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Lufthansa, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Lufthansa-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa er Tysklands nasjonale flyselskap, Europas første og verdens fjerde største målt i antall fraktede passasjerer. Til Lufthansa-gruppe tilhører slike underselskaper som Lufthansa Regional, Lufthansa Cargo, Germanwings, Austrian Airlines, Swiss Int. Airlines og et par andre selskaper som delvis tilhører den tyske giganten. Lufthansa er en av grunnleggerne av luftfartsalliansen Star Alliance. I 1926 ble et firma kalt Deutsche Luft Hansa grunnlagt i Berlin. I dag ligger selskapets hovedkontor i Köln, men hovedbasen er i Frankfurt. I 2001 ble flyplassen i München også en av Lufthansas viktigste. Lufthansa flyr i 18 tyske og 202 internasjonale retninger. Hele gruppen opererer flyreiser til over 400 destinasjoner på fem kontinenter.

Bagasje

Dersom du reiser med Lufthansa, har du rett til å ta med en håndbagasje om bord. Dens størrelse og vekt bestemmes av flyselskapet og kan endre seg avhengig av bookingsklassen eller ruten. Innsjekket bagasje i Lufthansa må også ha bestemte dimensjoner og vekt. I dette tilfellet er også alt avhengig av reiseklassen og flyruten.

Bookingsklasser

Passasjerer kan velge mellom fire bookingsklasser. I den billigste økonomiklassen som er tilgjengelig på korte og mellomlange avstander, har passasjerer ganske god plass takket være ergonomiske seter. Justerbare nakkestøtter gir ekstra komfort. De som bestemmer seg til å reise i Premium Economy-klassen på interkontinentale ruter, har lov til å ta med mer bagasje. På de fleste flyplasser har passasjerer av den første og businessklassen mulighet til å nyte av spesielle salonger som tilbyr mange forskjellige tjenester. Lufthansas første klasse fikk prisen i Skytrax-rangering som undersøker kvaliteten på flyselskaper.

Online innsjekking

23 timer før avreisen er det mulig å sjekke inn online, velge flysete og skrive ut ombordstigningskortet eller lagre den på smarttelefonen. Online innsjekking er mulig på disse rutene:

  • Lufthansa – hele verden
  • Austrian – mellom Tyskland og Østerrike
  • SWISS – bare i tilfellet av avreisen fra Frankfurt, München, Belgrad, Tokyo, Wien og

Catania

  • LOT – (med unntak av Hamburg og Stuttgart) mellom Tyskland og Polen
  • TAP Air Portugal – bare i tilfellet av avganger fra Düsseldorf og London Heathrow
  • Adria Airways og Croatia Airlines – ved avganger fra Tyskland
  • SAS – ved avreiser fra Tyskland (med unntak av Düsseldorf, Hamburg, Berlin Tegel), Dubai og Zagreb

 

Flåte

Flyflåten som tilhører Lufthansa Group er den andre største i verden. Den inneholder nesten 300 fly. På interkontinentale ruter flyr det slike maskiner som Airbus A380-800, A340-600, A340-300, A330-300 og Boeing 747-8, 747-400, BBJ 737-800 IGW. Mellomlange avstander er operert av Airbus A321-100/200, A320-200, A319-100 og Boeing 737-500, 737-300. På de korteste avstander er det mulig å reise med Embraer ERJ-195 og ERJ-190 eller Bombardier CRJ900 og CRJ700.

Frankfurt internasjonale lufthavn

Flyplassen er også kjent under navnet Rhein-Main. Det er den travleste flyplassen i Tyskland, Europas tredje og verdens niende mest populære lufthavn. Lufthavnen ligger 12 km sørvest fra bysentrum. Den er hovedbasen til Lufthansa og det tyske flyselskapet Condor.

Flyplassen i Frankfurt ble bygget i 1936. I dag har den to passasjerterminaler og blir traffikert av 58 millioner reisende hvert år. T1-terminalen delt inn i soner A, B, C og Z, opererer flyreisene av Lufthansa og Star Alliance. Der finnes det også en del av terminalen som er beregnet for førsteklasspassasjerer. T2-terminalen er delt inn i sonen D og E.

Måltider

I økonomiklassen tilbys det varme og kalde drikker og snacks eller varme måltider avhengig av ruten. Passasjerer på Premium Economy-klassen får en drink om bord. Passasjerer på bedriftsklassen kan velge måltider fra en meny som avhenger av rutelengde og reiseretning. Måltider for passasjerer av første klasse lages av beste kokker.

Tilleggstjenester

På interkontinentale ruter har passasjerer av alle bookingsklasser mulighet til å se Sport 24-kanallen. Engelskspråklige passasjerer kan se på fotballkamper av tyske Bundesliga, engelske Premier League, Formel 1-raser, tenniskamper eller golfturneringer. Kanalen er tilgjengelig hvis det finnes FlyNet-nettjenesten om bord (ca. 90% av transportørens fly har den). Takket være denne tjenesten kan passasjerene også bruke Internett på sine egne enheter i løpet av reisen.