Menu

Turkish Airlines

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Turkish Airlines hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Turkish Airlines til?

Turkish Airliness flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Turkish Airlines-flyvninger?

Turkish Airliness flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Turkish Airlines, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Turkish Airlines-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Turkish Airlines

Turkish Airlines

Turkish Airlines, faktisk Türk Hava Yolları, er Tyrkias nasjonal flyselskap med hovedbasen på flyplassen Istanbul Airport. Flyselskapet ble opprettet i 1933 og siden 2008 er medlem i den største luftfartsalliansen – Star Alliance. Det tyrkiske flyselskapet ble to ganger tildelt Skytrax-prisen som Det beste europeiske flylselskapet – i 2011 og 2012.

Turkish Airlines har det største forbindelsesnettet av fly som tar av fra ett lufthavn. Bortsett fra flyplassen Istanbul Airport er Istanbul Sabiha Gökçen og Ankara Esenboğa Airport blant de viktigste basene. Det tyrkiske flyselskapet flyr til 260 destinasjoner i alle bebodde kontinenter.

Bagasje

Hos flyselskapet Turkish Airlines kan håndbagasje tas om bord på fly. Dens størrelse og vekt er fastsatt av flyselskapet og kan avhenge av rute eller prisklasse.

Innsjekket bagasje hos Turkish Airline har også en bestemt vekt og størrelse, som avhenger av prisklasse og rute.

Prisklasser

Passasjerer kan bestille billetter på tre klasser.

Avstand mellom seter på økonomiklasse er 78 cm og hver er med 15 cm lenemulighet. Hver sete har også en plugg for å lade elektriske utstyr og en USB-inngang.

På comfort-klasse er seter 49 cm bredt og avstand til neste sete er 116 cm. Seter kan også lenes opptil 22 cm. Hver sete har en større benplass.

På businessklasse er setter opptil 188 cm lange. De er utstyrt med massasjefunksjon, en leselampe og en stor nakkestøtte som lar deg slappe av.

Online innsjekking

Fra 24 timer til 90 minutter før den planlagte avreisen kan reisende sjekke inn online og velge seter om bord. Man kan levere bagasje på flyplassen inntil 60 minutter før en utenlandsreise og 45 minutter før en innenlandsreise.

Flåte

Det tyrkiske flyselskapet har 262 fly, inkludert 88 Boeing 737-800, 43 Airbus A321-200 og33 Airbus A320-200.

Istanbul Airport lufthavn

Istanbuls hovedflyplassen ligger i byens europeisk del, 35 km nord-vest fra sentrum av byen. Bygget i årene 2015-18, overtok i 2019 rollen som hovedflyplassen fra en gang en av de største flyplassene i Europa - Istambul-Atatürk.

Istanbul Airport består nå av en terminal som er verdens største bygning av denne typen under ett tak. Den ble designet for å betjene årlig 90 millioner passasjerer. Planer å ombygge flyplassen omfatter bygg av flere terminaler som skal betjene i 2030 opptil 200 millioner passasjerer.

Måltider

På økonomiklasse serveres varme og kalde retter, avhengig av rutes varighet og destinasjon. Meny er basert på tyrkisk og europeisk mat. På lange ruter kan passasjerer ofte smake på brødskiver og kaker. Måltider serveres på alle utenlandsruter.

På komfort-klasse får reisende en drink, og i tillegg inkluderer myen mat laget av ferske produkter, varme retter, desserter, frukt og et fat med ost. Før landingen kan passasjerer få igjen en varm eller kald rett.

Retter servert på businessklasse avhenger av flyrute. På lange ruter får passasjerer to retter og snacks. Et stort utvalg av forretter og supper er bare en begynnelse på en kulinarisk reise med Turkish Airlines, som er fylt med sterkt tyrkisk kaffe og nasjonale delikatesser.

Tilleggstjenester

På enkelte ruter kan man dra nytte av en videotorg-tjeneste, som inneholder filmer, audiobøker, spiller og underholdning for barn.

I tillegg kan passasjerer sende SMS-meldinger eller e-poster. Hver melding koster 1,60 USD.