Menu

easyJet - Billige reiser med eSky

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet easyJet hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr easyJet til?

easyJets flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for easyJet-flyvninger?

easyJets flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som easyJet, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med easyJet-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om easyJet

easyJet

Det britiske flyselskapet easyJet er det tredje største flyselskap i verden. easyJet flyr på over 600 innenlands- og utenlandsruter i 32 land i Europa og Sør-Afrika. I Norge flyr easyJet fra Oslo Gardermoen. Billige flybilletter fra easyJet kan du kjøpe med rabatter og på spesialtilbud. Håndbagasje er inkludert i billettprisen. Hos easyJet finner du ikke klasser og billettpriser varierer avhengig av tariff.

Hvor flyr easyJet?

Liste over destinasjoner hvor easyJet flyr er veldig lang. Med flyselskapet easyJet kan man reise på mesteparten av de europeiske rutene. Fly reiser til Israel og Egypt i øst og Kanariøyene og Island i vest. Hvor ellers flyr easyJet? Flyplassen lengst unna i nord er Ostersund i Sverige, mens lengst unna i sør ligger Hurghada i Egypt og Las Palmas på Kanariøyene.

Disse er selvfølgelig bare de fjerneste destinasjonene som man kan nå med dette flyselskapet. Og hvor reiser easyJet fra Norge? Fly reiser fra én norsk flyplass. Fra Oslo lufthavn kan man reise til Tysklands hovedstad Berlin med easyJet.

easyJet – hva kan tas i håndbagasje?

Hver passasjer må vite hva kan tas med i håndbagasje hos easyJet. Liste over forbudte gjenstander er felles for alle flyselskaper og baserer på sikkerhetsregler om bord på fly, også hos easyJet. Det som man kan ha i håndbagasjen kan sammenfattes i noen få enkle regler.

Forbudte i håndbagasjen er elle væsker bortsett fra drikkevarer kjøpt i avreisesonen. På ruter innen EU kan man frakte mat uten større begrensninger. Hva mer kan fraktes i håndbagasjen hos easyJet? Aviser, gjenstander uten skarpe kanter og som ikke er brennbare.

Når kjøpe billetter hos easyJet?

Det er ingen hemmelighet at billettpriser endres sammen med reisendes etterspørsel. Når bør man kjøpe flybilletter fra easyJet for å betale minst mulig? Billige flybilletter fra easyJet kan kjøpes hvis man planlegger en reise lang tid i forveien. Forskning viser at billige flybilletter på europeiske ruter er det best å kjøpe ca. 20 uker før den planlagte reisen.

Legg også merke til hvilken ukedag du kjøper easyJet-billetter på. Fordi flest folk har tid til å lete etter billetter i løpet av helgene, da er prisene høyeste. Derfor er det best å kjøpe flybilletter på hverdager.

easyJet – hvordan kjøpe bagasje?

Hver passasjer kan ta med om bord en håndbagasje med en bestemt størrelse. Større bagasje eller den som inneholder gjenstander forbudte om bord på fly må være fraktet som innsjekket bagasje. Hvordan kjøpe innsjekket bagasje hos easyJet? Det er flere måter å gjøre det på – allerede under bestilling, etterpå eller på flyplassen, direkte før avreisen.

Hvordan kjøpe bagasje hos easyJet? Det er viktig å gjøre det før innsjekking. Du må bare logge på bestillingen din og kjøpe innsjekket bagasje. Man kan også kjøpe den på flyplassen, men da blir gebyret mye større.

easyJet – hvordan endre bestillingen på billetter?

Det kan hende alle at de må endre planer. Derfor lar easyJet endre bestillingen på flybilletter enten man vil endre reisedato eller reisendes navn. Det er likevel verdt å sjekke billettpriser på dateon vi er interessert i. Det kan vise seg at det er billigere å kjøpe en ny billett fra easyJet enn å endre bestillingen.

For å ombestille billetter hos easyJet må man logge på sin bestilling før innsjekking. Så er det bare å velge et riktig felt og endre bestillingen hos easyJet. Hver gang må man betale et ekstra gebyr.

Hvordan avbestille billetter hos easyJet?

Har du valgt en feil dato under bestilling? Eller kanskje skjedde det noe som tvinger deg til å endre planer? Du vil sikkert vite hvordan man kan avbestille billetter hos easyJet. Selvfølgelig er det mulig, men, som i tilfelle av alle andre tjenester hos easyJet, man må betale ekstra for avbestilling av flybilletter.

Du kan få tilbake bare en del av beløpet. Hvis du vil avbestille billetter hos easyJet, som du har bestilt tidligst for 24 timer siden, kan du gjøre det ved å logge på bestillingen din. Gebyret for avbestilling blir dekket fra beløpet som har blitt betalt, og den øvrige delen blir overført til kredittkortet. Det er billigere å endre bestillingen enn å avbestille billetter hos easyJet.

Hvordan sjekker man inn online hos easyJet?

For å unngå ekstra gebyr på flyplassen sjekker easyJet-reisende inn på egen hånd på nett. Det er ikke en komplisert prosess. Du må bare forberede dokumenter for hver av passasjerene – ID-kort eller pass som man kan bruke for online innsjekking hos easyJet.

Hvordan sjekke inn online hos easyJet? Klikk på en lenke til innsjekking som du har fått i e-posten. Du kan gjøre det mellom 30 dager og 2 timer før avreisen. For å sjekke inn online hos easyJet må du oppgi opplysninger om alle reisene – disse må stemme overens med informasjon i dokumentet du skal ta med deg til flyplassen.

easyJet: Hvordan trykke ombordstigningskort?

Når du sjekker inn online må du trykke ombordstigningskort før du reiser til flyplassen. Det er et dokument som bekrefter din bestilling og din sete om bord på easyJet-fly.

Hvordan trykke easyJet-ombordstigningskort? Etter online innsjekking er det hele tiden mulig å trykke ombordstigningskort. Velg det og det er ferdig. Husk at bortsett fra å trykke easyJet-ombordstigningskort, må du ta med dokumentet som ble brukt under online innsjekking.

Hvordan bestille billetter hos easyJet?

Du vil reise, men vet ikke hvordan du kan bestille billetter hos easyJet? Det er veldig enkelt. I en søkemotor oppgi denne ruten du er interessert i og velg en reisedato. Etter en stund vil du få liste over tilgjengelige seter på easyJet-fly, som oppfyller dine krav. For å bestille easyJet-billetter velg dette alternativet som passer best og oppfyll nødvendige felter. Deretter blir du videresendt til betaling. Slik bestiller du billetter hos easyJet.

Hvordan endre easyJet-bestilling?

Hvis det hender noe uventet, som fører til at du ikke kan møte opp på fly som du har bestilt, er ingenting tapt. Du kan endre bestillingen din hos easyJet. Gebyrets størrelse avhenger av tiden som er igjen til begynnelse på reisen og hva gjelder endringen av bestillingen på fly hos easyJet.

Hvordan kan man endre bestillingen på fly hos easyJet? Logg på bestillingen din og velg den type endringen du er interessert i. De billigste endringene lages mer enn to måneder før den planlagte reisen, men de dyreste gjelder selvfølgelig endringer i siste øyeblikk, og enda to timer etter avreisen.

Hvor flyr easyJet fra Norge?

Du vil reise med easyJet, men vet ikke hvor flyselskapet flyr? Sjekk hvor flyr easyJet fra Norge og velg det beste tilbudet. I Norge flyr easyJet fra Oslo lufthavn. Derfra kan du reise til Tysklands hovedstad – Berlin.

easyJet når er det billigst?

Når er det billigst å kjøpe billetter fra easyJet? For å finne de billigste billettene må man være tålmodig og fleksibel. Hvis du ikke bryr deg om den konkrete reisedatoen, kan du velge den datoen der det er billigst hos easyJet. Vanligvis er de dyreste billettene tilbydd rundt populære helligdager og i ferie til turiststeder. Derfor unngå disse forbindelsene. Når er det best å lete etter forbindelser fra easyJet? Når flyreiser på en rute er mindre populære. Men hvis du vil reise på en bestemt dato, vent ikke og bestill billetter så fort som mulig. Jo tidligere kjøper du, desto billigere er det hos easyJet.

Når tilbyr easyJet spesielle tilbud?

Det finnes ikke noen flyselskaper som oppgir den bestemte datoen på spesialtilbud. Hvorfor det? Fordi passasjerer skulle vente på disse dagene for å kjøpe de mest interessante forbindelsene til en billigere pris. Det betyr ikke at det er umulig å finne gode tilbud. Når er tilbudene hos easyJet virkelig gode?

De beste tilbudene gjelder alltid nye ruter. Når easyJet åpner en ny forbindelse er det verdt å sjekke når spesielle tilbud begynner. Spesialtilbud gjelder vanligvis bare noen få første billetter. Det var ikke alt. Gode tilbud på flybilletter fra easyJet kan også være knyttet til slutten av sesongen.

easyJet – når åpner innsjekking?

Det er noen få ting man må gjøre før reisen. En av dem er å sjekke inn hos easyJet. Når er innsjekking tilgjengelig? Hvis du bestiller en billett, er det enda en ting til du må gjøre – sjekke inn online med å oppgi detaljerte personopplysninger til flyselskapet easyJet.

Når er innsjekking tilgjengelig? Fra 30 dager til 2 timer før den planlagte avreisen. Husk at hos flyselskapet easyJet er online innsjekking obligatorisk for hver passasjer og det er ikke mulig å sjekke inn på flyplassen. For å sjekke inn online bruk et reisedokument – ID-kort eller pass – som er krevd på ruten du reiser på.

easyJet – hvordan trykke billetter?

I mange år har flyselskaper ikke sendt papirbilletter til passasjerer og derfor lurer mange på hvordan man kan trykke billetter fra easyJet. Det er ikke et urimelig spørsmål. Det er likevel ikke billetter du må trykke, men ombordstigningskort som du får etter innsjekking. Fra 30 dager til 2 timer før den planlagte avreisen kan du sjekke inn online hos easyJet. Hvordan trykker man billetter? Det som er nødvendig for å stige om bord på easyJet-fly er ombordstigningskort. I stedet for å lete etter en måte å trykke flybilletter på, trykk ombordstigningskort og ta det med deg til flyplassen.