Menu

Wideroe

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Wideroe hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Wideroe til?

Wideroes flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Wideroe-flyvninger?

Wideroes flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Wideroe, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Wideroe-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Wideroe

Wideroe

Widerøe er et norsk flyselskap og Nordens største regionale flyselskap som ble grunnlagt i 1934. Flyselskapet Widerøe operer på neste 50 ruter og tilbyr først og fremst flyreiser i Norge og til andre skandinaviske land, Tyskland og Storbritannia. Widerøe tilbyr 41 innenlands- og 8 utenlandsruter, f.eks. til København, London, Stockholm eller Edinburgh. Flyselskapets hovedkontor er i Bodø, men det er flere administrative funksjoner som er lokalisert i Lysaker utenfor Oslo. Flyselskapets IATA-koden er: WF

Bagasje hos flyselskapet Widerøe

Håndbagasje: Reisende over 2 år på alle klasser hos flyselskapet Widerøe kan ha med 1 håndbagasje med maks vekt på 8 kg og maks størrelse på 55 cm x 40 cm x 23 cm. I tillegg kan hver passasjer ta med én mindre personlig gjenstand f.eks. liten håndveske eller én liten laptopveske som må plasseres under setet foran. Alle væsker i håndbagasje må transporteres i beholdere på opptil 100 ml. Beholderne må legges i en gjennomsiktig plastpose som ikke rommer mer enn 1 liter.

Innsjekket bagasje: Antall kolli innsjekket bagasje hos flyselskapet Widerøe avhenger av billettklassen man reiser på. Passasjerer som reiser i Economy Light har ikke noen innsjekket bagasje inkludert i billettprisen og den må kjøpes mot et ekstra gebyr. Personer som har bestilt Economy eller Flex kan ha med ett stykke innsjekket bagasje gratis på alle reiser med Widerøe. De som reiser i Full Flex kan ta med seg to stykker innsjekket bagasje. Maksimal størrelse på innsjekket bagasje er 158 cm og maksimal vekt er 23 kg.

Spesialbagasje: Dersom man reiser med et større kolli, f.eks. sykkel, golfutstyr, skiutstyr, musikkinstrument eller fiskestang, må disse legges til bestillingen på forhånd som spesialbagasje.

Passasjerer som reiser med kjæledyr må også reservere plass til dem på forhånd.

Billettklasser hos Widerøe

Det finnes forskjellige billettyper hos flyselskapet Widerøe: to typer økonomiklasse og to fleksible billettklasser. De billigste billettene kan kjøpes på Economy og Economy Light. Disse alternativene er perfekte for passasjerer som vet når de skal reise og har ikke behov for fleksibilitet og imidlertid vil betale minst mulig. På Economy er én innsjekket bagasje på 23 kg inkludert, mens på Economy Light reiser man uten bagasje. Tilleggstjenester som tilgang til Lounge eller Fast Track, dvs. en separat sluse for sikkerhetskontrollen, er ikke inkludert.

Passasjerer som ikke vet når de skal reise eller har behov for tilleggstjenester bør kjøpe billetter i Flex eller Full Flex hos Widerøe. Disse billettklassene tilbyr passasjerer en mulighet til ombestille reisen uten ekstra kostnader og billettene er også fullt refunderbare. Et stykke bagasje er inkludert i Flex-klassen, mens passasjerer som reiser i Full Flex kan ta med 2 stykker innsjekket bagasje, hvert på opptil 23 kg. I tillegg får alle passasjerer tilgang til tjenester som Fast Track og Lounge.

Barnebilletter hos Widerøe kan alltid kjøpes med rabatt. Barn i alderen 0 til 2 år reiser gratis i Norge og får 90% rabatt på reiser til utlandet. For de minste barna er også barnevogn inkludert i prisen. Barn mellom 2 og 11 år får 25% rabatt på alle kommersielle flyreiser og på anbudsrutene får barn opptil 15 år 25% rabatt.

Online innsjekking

Hos flyselskapet Widerøe er online innsjekking tilgjengelig på alle billettklasser. For å sjekke seg inn hos Widerøe trenger man bare å oppgi bestillingsnummeret og opplysninger om passasjerer. Innsjekk åpner 22 timer før avgang, og kan gjøres online eller på automater på flyplassen eller i skranken på flyplassen.

 

NB! Barn som reiser alene, passasjerer som har behov for assistanse eller har med spesialbagasje eller kjæledyr, kan kun sjekke seg inn på flyplassen. I disse tilfellene er online innsjekking hos Widerøe ikke tilgjengelig. 

Widerøes flåte

Widerøes flyflåte består av 44 fly. 25 av dem er DASH-8 100 / Q200 som kan frakte 39 passasjerer. Flyselskapet Widerøe har også ti større DASH-8 Q400-maskiner som har 78 seter og seks DASH-8 300 med 50 seter. De største tre flyene i Widerøes flåte er E190-E2 som har nok plass til opptil 114 personer.

Tilleggstjenester hos flyselskapet Wideroe

Passasjerer som reiser i Flex eller Full Flex har inkludert i billettprisen tilleggstjenester som Fast Track og Lounge. Fast track er en separat sluse som lar passasjerer passere raskere gjennom sikkerhetskontrollen. Tjenesten er tilgjengelig på flyplasser i Bergen, Billund, Bodø, Gøteborg, Hamburg, København, London Stansted, Müchen, Oslo, Sandefjord Torp, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Lounge er en spesiell salong der passasjerer kan jobbe, slappe av og nyte mat og drikke. Det er også arbeidsposisjoner med el-uttak og ladestasjoner, samt gratis WiFi. Lounge-tjenesten er tilgjengelig på flyplasser i Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø i Norge og i Aberdeen (The Northern Lights Executive Lounge), Billund (King Amlet lounge), København (SAS Lounge), Gøteborg (SAS Lounge), Hamburg (FHG Airport Lounge), Liverpool (Swissport Airport Lounge), München (Airport Lounge Europe), London (The Stansted Escape Lounge), Oslo (SAS Lounge), Stavanger (North Sea Lounge).

Flyselskapet Widerøe er også en EuroBonus-partner og tilbyr både opptjening og bruk av poeng. Passasjerer opptjener poeng på alle flyreiser med Widerøe og hvor mange poeng opptjener man varierer med billettype og rute man reiser på. De samlede poengene kan deretter brukes til kjøp av flybilletter fra Widerøe.

Widerøes viktigste flyplasser

Flysekskapet Widerøe har ikke bare én hovedbase, med opererer ut fra flere flyplasser i Norge. De viktigste er Sandefjord Torp, Bodø, Tromsø, Langnes, Bergen Flesland og Oslo Gardermoen. Alle flyplasser er godt forbundet med sentrum av byene og man kan enkelt reise dit med buss, tog eller drosje. På flyplasser finnes også butikker og forskjellige restauranter. Det beste tilbudet finner man sikkert på flyplassen Oslo Gardermoen som er Norges største flyplassen. Der får man også tilgang til gratis Wi-Fi i fire timer, men hvis man ønsker mer tid, trenger man bare å logge på igjen. Det er også mulig å kjøpe mer tid og få høyere hastighet.

Service ombord hos Widerøe

På alle reiser med Widerøe i Norge, Danmark, England og Tyskland som er lengre enn 45 minutter får passasjerer gratis kaffe og te. I tillegg kan kjøpes snacks, sjokolade og kald drikke om bord. På flyreiser med Widerøe til Skottland får passasjerer også et lett måltid.

NB! Det er verdt å vite at VISA Electron ikke kan benyttes for betaling om bord.