Menu

Tilleggstjenester tilgjengelige og tilbydde på hoteller

Tilleggstjenester tilgjengelige og tilbydde på hoteller

Mange hoteller tilbyr tilleggstjenester som: vekking, vaskeri, romservice, drosjebestilling, salg av billetter til kulturelle arrangementer, turistinformasjon, oppbevaring av verdisaker i en safe. Noen av disse kan være ekstra betalt.

Minibar på hotellrom

Det er vanligvis et ekstra tilbud. Du betaler for produkter (drikkevarer og snacks) ved utsjekking. I hvert rom bør man finne en prisliste for produkter i minibaren.

Kaffe og te

Mange hoteller tilbyr gratis kaffe og te som kan lages selv. Du finner en kaffemaskin eller en kjele, te, kaffe, sukker og fløte og engangs- eller glasskopper.

Utenfor rommet

Andre tilleggstjenester som du kan finne på hotellet avhenger av dets standard. Disse kan være blant annet: svømmebasseng, badstue, oppbevaringssted for utstyr, konferanserom, turistguider, gratis parkeringsplasser eller stryking av klær.

Internett

På de fleste hoteller kan man bruke internett. På hoteller med høyere standard er det ofte en bredbåndet tilgang til nettet på rommene – ofte mot ekstra gebyr. Noen hoteller kan også tilbyr bruk av en internett-kafé – pris avhenger av hvert hotell.

Mange hoteller tilbyr også trådløst internett (Wi-Fi). Det kan skje at et slikt tilbud kan være sikret og tilgang kan være ekstra betalt. Hotellpersonalet skal informere om hvordan du kan betale for denne tjenesten.

 

 

Hint og forslag i denne artikkelen og relaterte artikler er kun til informasjon og supplement, og kan ikke utgjøre grunnlaget for krav mot eSkyTravel.no.

Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
Jeg synes at denne artikkelen;
Takk for din vurdering!