På hoteller over hele verden kan man finne forskjellige typer frokost. Det er verdt å sjekke ved bestilling hva du kan spise til det første måltidet. Nedenfor presenterer vi de mest vanlige typer frokost.
Engelsk frokost (english breakfast)
Frokost som består vanligvis av stekt egg, tomatbønner, sjampinjonger, små pølser og grillet tomat. I tillegg får du ristet brød, kaffe eller te og jus.
Amerikansk frokost (american breakfast)
Frokost som består vanligvis av to stekte egg, bacon, små pølser, pannekaker med sirup. I tillegg får du ristet brød, kaffe eller te og jus. Du kan også velge frokostblanding med melk.
Kontinental frokost (continental breakfast)
Inneholder vanligvis ristet brød, syltetøy, kaffe eller te og jus. Noen hoteller serverer også varme retter – eggerøre, pølser og grøt.
Wienerfrokost
Frokost som består av et bløtkokt egg i glass, rundstykker, skinke, syltetøy eller honning og kaffe med fløte eller te, jus eller vann.
På hoteller kan man også finne frokostbuffeer med ulike matprodukter: fra varme retter til frukt som du kan kombinere selv.