Menu

Typer kost på hoteller

Typer kost på hoteller

All Incllusive (AI)

Det er det mest populære alternativet blant personer som vil tilbringe ferie på en strand i nærheten av hotellet. Dette tilbudet inkluderer full kost (tre til seks måltider), snacks og ubegrenset tilgang til alkoholfrie drikker og lokale alkoholdrikker.

Ultra All Inclusive (UAI)

Det er All Inclusive med større utvalg av internasjonale alkoholdrikker. I tillegg, avhengig av hotell, kan tilbudet inneholde også andre aktiviteter – massasje, SPA, badstue osv.

Overnatting (OV)

Det er en type overnatting uten kost på hotellet. Det er mest populær blant aktive turister som tilbringer mest tiden utenfor hotellet. .

Frokost (BB)

Overnattingsprisen inkluderer bare frokost.

Halvpensjon  (HB)

Prisen, bortsett fra overnatting, inkluderer også frokost og sen middag.

Helpensjon (FB)

Frokost, middag og kveldsmat er inkludert i prisen. Alternativet anbefales til personer som planlegger bare korte turer og vil ikke spise på restauranter.

Ingen måltider (SC)

Man lager sin egen mat. Måltider er ikke inkludert i prisen, men gjester har som regel tilgang til et kjøkken eller et kjøkkenkrok, der de kan lage mat. Det er det beste alternativet for dem som vil spare litt eller har en streng diett.

PP

Måltider som serveres i henhold til reiseprogram. Vanligvis gjelder turer som organiseres i løpet av oppholdet.

ZPR

Dette type tilbud inkluderer mat i form som er beskrevet i reisearrangementets program eller hotellbeskrivelse i reisearrangementets vilkår.

Hint og forslag i denne artikkelen og relaterte artikler er kun til informasjon og supplement, og kan ikke utgjøre grunnlaget for krav mot eSkyTravel.no.

Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
Jeg synes at denne artikkelen;
Takk for din vurdering!