Menu

Standard og utstyr på hotellrom

Standard og utstyr på hotellrom

Det som finnes på hotellrom avhenger i stor grad av hotellstandard eller antall stjerner.

Nedenfor finner du en oversikt over de mest populære typer rom, men du må huske at de ikke er noen regel. I ulike land, regioner og selvfølgelig på ulike hoteller kan utstyret være annerledes enn det som er beskrevet.

Standard

Standardutstyr på hotellrom er: seng, nattbord eller hylle ved hvert sted å sove, garderobeskap, skrivebord eller kaffebord, speil, knagger for yttertøy og nattbordlampe. I tillegg kan du finne TV, telefon, radio osv. på rommet.

I et standard rom finner du også bad – utstyret avhenger av hotellstandard, men du bør finne badehåndklær, såpe for hver gjeste, og på hoteller med høy standard også hårtørker, vekt eller andre skjønnhetsmidler.

Familierom

Familierom (fork.: FAM) er vanligvis en utvidet versjon av et standardrom.

Dette type rom er vanligvis større. Utstyret skiller ikke mye fra det som er beskrevet ovenfor – det kan likevel være tilpasset til større antall gjester (f.eks. med større garderobeskap og bad eller flere stoler).

Suite

Suiter er rom med standard utstyr, med ekstra kjøkkenkrok og kjøkkenredskaper der du kan lage mat selv. I noen tilfeller kan suiter bestå av 2 separate rom (f.eks. for barn).

Hint og forslag i denne artikkelen og relaterte artikler er kun til informasjon og supplement, og kan ikke utgjøre grunnlaget for krav mot eSkyTravel.no.

Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
Jeg synes at denne artikkelen;
Takk for din vurdering!