Menu

Hvordan bruker man boataround.com?

Hvordan bruker man boataround.com?

Hvis du vil bestille en yacht på boataround.com, trenger du bare å angi det valgte stedet i søkemotoren og fylle ut datoen for ferien og båttypen, f.eks. en sjøbåt, en seilbåt, en katamaran, en motorbåt, en gulet eller til og med et hus på vannet. Etter å ha oppgitt all informasjon og klikket på søkeknappen, vil du bli omdirigert til resultatene som samsvarer med kriteriene dine. De kan sorteres, for eksempel med tanke på leieprisen eller brukeranmeldelsene. Du kan også begrense resultatene dine ved å bruke filtrene til venstre, for eksempel charterpriskområdet du er interessert i, antall lugarer eller personer. Du kan også velge produksjonsår, modell, produsent og lengde på båten. Du kan også enkelt filtrere tilbud for båter med skipper eller de du kan kjøre selv.

Hvis du har ytterligere spørsmål, tilbyr Boatarounds konsulenter assistanse 7 dager i uken. Vil du lære mer om sikker båtbestilling? Les artikkelen vår.

Hint og forslag i denne artikkelen og relaterte artikler er kun til informasjon og supplement, og kan ikke utgjøre grunnlaget for krav mot eSkyTravel.no.

Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
Jeg synes at denne artikkelen;
Takk for din vurdering!