Menu

Er det noen ekstra avgifter når du bestiller en yacht? Er det noen tilleggstjenester?

Er det noen ekstra avgifter når du bestiller en yacht? Er det noen tilleggstjenester?

Ja, det er ekstra kostnader når du bestiller en yacht eller båt. Du kan bli kjent med dem i detalj under bestillingen - all informasjon finner du på profilen til fartøymodellen du har valgt. Det er både obligatoriske og valgfrie tilleggsgebyrer. Den første gruppen inkluderer avgifter for den såkalte «transit-log», dvs. båt-/yachtklargjøring for seiling (å utstyre den med en gassflaske for matlaging, noen ganger med sengetøy, rengjøring etter cruiset). Obligatoriske avgifter inkluderer også turistskatt og beløpet for refunderbart depositum. Depositumet returneres hvis båten/yachten returneres uskadet.

Valgfrie gebyrer er relatert til tilleggstjenestenea beskrevet i "Tjenester og ekstrautstyr". Om nødvendig kan du ansette en styrmann, be om ekstra dekkutstyr eller ta med kjæledyr på cruise (noen selskaper tillater det), for å nevne noen få. Ytterligere tjenester inkluderer også tidlig innsjekking og henting av yachten/båten, hvis selskapet har en slik tjeneste i tilbudet.

Ikke sikker på når du trenger et fritidsskippersertifikat? Les vår artikkelen vår.

Hint og forslag i denne artikkelen og relaterte artikler er kun til informasjon og supplement, og kan ikke utgjøre grunnlaget for krav mot eSkyTravel.no.

Inneholder denne artikkelen informasjon du lette etter? Ja | Nei
Jeg synes at denne artikkelen;
Takk for din vurdering!