Menu

København - Billige fly til København

København

Hvordan bestille flybilletter til København?

Å bestille billige flybilletter til København dreier seg hovedsakelig om hvordan du søker. En av de beste måtene å finne gode tilbud på er å bruke spesielle søkemotorer. Du kan finne en billig flyreise til København blant annet på eSkys nettsted, hvor du kan bruke denne typen verktøy - eSky-flysøkemotor som gjør reiseplanlegging mye enklere.

En rekke populære lavprisflyselskaper tilbyr flyforbindelser mellom Norge og Danmarks hovedstad. Du kan fly direkte til København for eksempel med Norwegian, SAS eller Widerøe, og velge mellom forskjellige flyplasser.

ESky-flysøkemotor er veldig enkel å bruke, og kan dras nytte av ved hjelp av en datamaskin, nettbrett og mobiltelefon. En interessant løsning er også eSkys mobilapplikasjon. Takket være eSky vil du enkelt finne billige flybilletter til København og andre skandinaviske byer.

Populære flyselskaper som flyr til København

København Kastrup lufthavn betjener mange flyselskaper fra hele verden og tilbyr innenlandske og internasjonale flyvninger. Når det gjelder flyreiser fra Norge til Kastrup flyplass, kan vi velge mellom følgende flyselskaper: Norwegian, som tilbyr flyreiser blant annet fra Bergen, Oslo og Trondheim, SAS, som flyr blant annet fra Bergen, Oslo og Tromsø eller Widerøe, som tilbyr flyforbindelser fra Kristiansand og Sandefjord.

Valg av flyselskaper som flyr fra Norge til København Kastrup lufthavn er ganske bredt, og adgang til å fly med lavprisflyselskaper på denne ruten fører til at en flyreise til København kan bli veldig billig.

Når vi planlegger en flyreise til København, kan vi også vurdere å fly til en annen flyplass som ligger i nærheten av Danmarks hovedstad – Københavns lufthavn, Roskilde. Vi kan fly direkte til denne lufthavnen fra flere byer i Norge, som for eksempel Oslo, Stavanger, Trondheim og Ålesund. Også i dette tilfellet kan vi velge flyselskap vi vil reise med – SAS, Widerøe eller Norwegian. For å finne den billigste flyforbindelsen mellom Norge og København er det verdt å bruke eSky-flysøkemotor som vil finne beste tilbud for oss.

Flyplasser i København – til og fra sentrum

Københavns lufthavn, Kastrup er den største lufthavnen i Norden, som ble grunnlagt i 1925. Flyplassen ligger bare 8 kilometer sørøst for Københavns sentrum, så det er veldig lett å reise til og fra sentrum. Når det gjelder kollektivtrafikk, kan vi reise til byen med buss, tog eller t-bane. Det finnes flere busslinjer til og fra Københavns sentrum og gratis terminalbusser.

Lufthavnen er forbundet med Danmark og Sverige med regional- og intercity tog. Den enkleste måten å reise fra Kastrup til København på er å ta metro. T-banestasjon finnes i forlengelse av terminal 3, og metro kjører med noen minutters intervall.

De som ikke liker å reise med kollektivtransport, kan ta drosje eller velge mellom flere bilutleiefirma tilgjengelige på Kastrup lufthavn.

Roskilde lufthavn ligger litt lenger fra København, men transport til den danske hovedstaden er fortsatt veldig enkel. Vi kan reise fra lufthavnen til København sentrum for eksempel med tog eller drosje. Flyplassen tilbyr også parkering og bilutleie. En flyreise til Roskilde flyplass gir oss også mulighet til å besøke en annen dansk by som tilbyr mange interessante attraksjoner. Derfor er det verdt å vurdere flyvninger til Roskilde lufthavn når man bestiller flybilletter til København.

Billige flybilletter til København

Det er mange måter å lete etter billige flybilletter - bla gjennom flyselskapers nettsider, se etter spesialtilbud og kampanjer, lese annonser. Imidlertid er alle disse løsningene tidkrevende og noen ganger ikke fullt effektive. Derfor, for å finne billige flybilletter til København, er det verdt å bruke en flysøkemotor. ESky-flysøkemotor er et verktøy som lar deg finne beste tilbud, rabatter og priser som er tilgjengelige for en gitt flyforbindelse.

Det tar bare noen få øyeblikk å bruke eSky-flysøkemotor. For å finne det beste tilbudet må vi oppgi reisedestinasjon, avreise- og ankomstdato, antall passasjerer. Vi kan også bruke tilleggsfunksjoner for å velge flyselskaper vi er interessert i og antall overføringer som vi kan akseptere. ESky-flysøkemotor tilbyr også bestilling av overnattingssted og kjøp av forsikring, slik at planlegging av flyreise til København blir enda lettere.

Før vi bestiller flybilletter til København, må vi ta noen viktige beslutninger. Aller først skal vi bestemme hvilken flyplass vi vil fly til. For det andre må vi velge når vi vil besøke Danmark, og hvor mye tid vi vil tilbringe der. Dette vil hjelpe oss med å bestemme hvor mye bagasje vi trenger. Det er ingen hemmelighet at det billigste alternativet er å fly bare med håndbagasje. Ekstra innsjekket bagasje kan imidlertid være et bedre valg hvis du bestemmer deg til å fly til København for en lengre ferie.

Tilleggstjenester vi velger vil også ha en betydelig innvirkning på flybilletters pris. Hvis vi velger flere tjenester, skal vi betale mer. Det er viktig å huske at en direkte flyreise til København fra Norge skal være kort, og man trenger ikke alle tilgjengelige tilleggstjenester for å reise komfortabelt.

Når er billetter til København billigste?

København er veldig populær blant turister på grunn av mange faktorer – en unik arkitektur, interessante museer, en historisk stemning og fantastiske attraksjoner som for eksempel Tivoli fornøyelsespark. Derfor er det veldig mange flyforbindelser mellom København og resten av verden. Det er mange måter å flybilletter til Danmarks hovedstad på, og derfor er det lurt å få litt hjelp ved reiseplanlegging. Vi kan finne masse nyttige tips og reiseinspirasjoner på eSky, og bestille flybilletter gjennom dens flysøkemotor.

Det er ingen hemmelighet at flyselskaper endrer billettpriser ganske ofte. Pris på flybilletter avhenger av mange ulike ting, først og fremst rutens popularitet. Så lenge interesse for flyreiser fra Norge til København er høy, forblir også flypriser høye. Prisene reduseres når interessen for flyforbindelsen synker, og da kan vi spare litt på bestilling av flybilletter til København.

Den planlagte avreisedatoen er også viktig. Det er alltid lurt å vurdere å reise før eller etter høysesongen, og være fleksibel når det gjelder avgangs- og ankomstdatoer. Det er også en god idé å skaffe seg flybilletter så tidlig som mulig.

Hvis du vil være oppdatert med flypriser og vite når du skal kjøpe flybilletter til København, kan du abonnere på et spesielt nyhetsbrev tilgjengelig på eSky. Du kan angi maksimal pris og rute som interesserer deg, og få varsel når pris på flybilletter blir rimelig nok.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til København på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til København?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til København?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til København?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til København inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i København

Populære flyselskaper som flyr til København

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i København

Finn hotell i København