Menu

London - Billige fly til London

London

Hvor lete etter billige flybilletter til London?

Billige flyreiser til London er veldig populære ikke bare på grunn av mange turistattraksjoner man kan finne der, men også på grunn av billetter i rimelige priser. Dessuten tar reisen til Storbritannias hovedstad bare 2 timer og derfor er det en populær destinasjon ikke bare for helgene, men også for endagsreiser. Så hvordan leter man etter billige flyreiser? Det er mange måter å finne billige flybilletter til London på, men det beste alternativet er å bruke spesielle utstyr på nettet, som en flysøkemotor på eSky. Det er også verdt å melde seg på nyhetsbrev fra forskjellige reisesider og enkelte flyselskaper, som lar man bli kjent med ankommende spesielle tilbud på utvalgte reiser, inkludert til London. Man kan også holde seg oppdatert takket være spesielle apper som sender varsler om prisnedslag på utvalgte forbindelser. Bare personer som overvåker situasjonen kan spare mye på transportmidler, også på flyreiser til London. Det er bare å vite hvordan og når kjøpe flybilletter.

Søkemotorer for fly til London

Søkemotorer for billige flyreiser til London er et utstyr som er veldig enkelt å bruke. Du må bare oppgi grunnleggende informasjon som avreise- og ankomststed, avreise- og returdato, antall passasjerer og velge hvilket klasse du vil reise til London på (du kan velge mellom økonomi, økonomi premium, business og første). Etter en stund får du en liste over tilbud fra forskjellige flyselskaper, sortert fra den billigste billetten til London. Resultatene av flysøkemotoren på eSky kan du også begrense med bruk av spesielle filter som: stopp (du kan velge 1 stopp eller ingen stopp), tidspunkter for avreise eller retur, foretrukne flyselskaper, og foreslåtte flyplasser som vil være avreise- elle ankomststeder i bestemte byer. Det er også mulig å senke billettpriser til London, f,eks. med å bruke opsjonen +/- 3 dager som viser liste over de billigste flyene. Fleksibiliteten ved å velge dagen for avreise og retur lar man noen ganger spare mye på flybilletter, så hvis det er mulig, er det bedre å være åpen for å endre reisedato. Det å kjøpe billetter en dag senere eller tidligere kan senke betydelig utgifter i forbindelse med reise til London. Det er også viktig å velge en riktig flyplass.

Sammenligning av billige flybilletter til London

Ved å sammenligne tilbud tas vanligvis hensyn til flybillettpriser til London og disse avhenger av forskjellige faktorer. Den viktigste er å velge en flyplass i London eller i nærheten. I Storbritannia er det 6 flyplasser som ligger nær eller litt mer unna sentrum av London. Det er deres beliggenhet som påvirker priser på flybilletter. Det er London City Airport og Heathrow som har det beste transporttilbud, men er imidlertid de dyreste. Kostnader av billettene øker fordi det er dyrere å vedlikeholde flyplasser som ligger nær sentrum. I tillegg er Heathrow den største lufthavnen i Europa som betjener årlig opptil 70 millioner passasjerer, inkludert fra Norge.

Den mest populære flyplassen blant turister er Gatwick. Den ligger omtrent 40 km fra sentrum, men du kan spare mye på billetter. Rett ved lufthavnen ligger det en stasjon og tog til sentrum av London reiser derfa veldig ofte.

Flyplasser som ligger lengst unna London, over 50 km, er Luton, Stansted og Southend. Disse er likevel populære blant passasjerer fordi der opererer mange lavprisflyselskaper. Til tross for en stor avstand, det er ikke vanskelig å nå sentrum av London fordi det er mange bussholdeplasser eller togstasjoner i nærheten av disse flyplassene.

Ved å sammenligne flybilletter til London i flysøkemotorer det er verdt å legge merke til flybytter. Disse kan redusere transportutgifter, men forlenger reisetiden og kan føre til mye stress at man skal ikke rekke neste fly og skal være nødt til å endre bestilling på billetter.

Hvordan redusere billettpriser til London?

Det er ikke bare valg av flyplassen og antall flybytter som påvirker billettpriser til London. Det er også viktig når man bestiller forbindelser til Storbritannias hovedstad. Det å være fleksibel betyr ikke å endre reisedatoer med noen +/- få dager. Det lønner seg sikkert ikke å kjøpe billetter i siste øyeblikk. Da er prisene høye uavhening av flyplasser. Det gjelder likevel ikke kampanjer fra kjente flyselskaper som kan tilby billige flybilletter på utvalgte dager. Det er også dyrere og reise i helgene, fra fredag til mandag. Det er mye billigere å reise til London i løpet av uken når det er færre passasjerer. Det lønner seg å bestille flybilletter på forhånd, men det er bedre å unngå datoer som er høysesong. Det gjelder sommermåneder og alle helligdager når det er mest turister. Billige flybilletter til London er det enklest å finne fra januar til mars og på senhøsten.

Flyreiser fra Norge til London

Fly til Storbritannias hovedstad flyr fra mange norske flyplasser. De mest populære er billige flyreiser på ruter: Oslo-London, Bergen-London, Stavanger-London, Kristiansand-London, Tromsø-London og Trondheim-London. I tillegg kan man også finne billige forbindelser med England fra flyplasser i Ålesund, Haugesund, Alta eller Kirkenes.

Mindre lufthavner betjener ofte lavprisflyselskaper og derfor kan man finne mest billige flybilletter til London hos Wizz Air og Ryanair. Det er også tilgjengelige flyreiser med SAS, men de er dyrere. Man bør ikke ha noen problemer ved å velge en passende dato fordi lavprisflyselskaper reiser ofte på ruten til London, til og med flere gangen om dagen.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til London på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til London?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til London?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til London?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til London inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i London

Populære flyselskaper som flyr til London

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i London

Finn hotell i London