Menu

Bergen - Billige fly til Bergen

Bergen

Flybilletter til Bergen

Bergen, «Vestlandets hovedstad» omgitt av de syv fjell og den andre største byen i Norge, er en meget populær reisedestinasjon blant nordmenn og turister fra hele verden. Byen er mest kjent for Bryggen, den historiske delen av Bergen som befinner seg på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Flyreise til Bergen kan være en utrolig fantastisk opplevelse.

Flyvninger til denne norske byen er veldig populære, og det er derfor veldig lett å finne billige flybilletter til Bergen. Du kan fly dit fra flere flyplasser i Norge, og velge mellom forskjellige flyselskaper. Det er alltid lurt å sammenligne alle tilgjengelige tilbud for å finne den beste prisen. Takket være et bredt utvalg av flyreiser med lavprisselskaper, er det mulig å finne korte, komfortable og rimelige flyforbindelser til Bergen.

Hvordan finne flybilletter til Bergen?

Første skritt for å planlegge en flyreise til Bergen er å finne og bestille flybilletter. Den enkleste måten å finne gode tilbud på er å bruke en flysøkemotor. Dette verktøyet er tilgjengelig blant annet på eSky. For å finne flyforbindelser som vi er interessert i, trenger vi bare å oppgi avgangs- og ankomststed, avreise- og eventuelt returdato og antall passasjerer. Slik kan vi finne tilgjengelige flybilletter til Bergen og andre byer i Norge.

Etter at vi har oppgitt alle nødvendige opplysninger, kan vi bla gjennom tilbud fra alle flyselskaper. Vi kan sortere søkeresultater etter billigste, korteste og mest anbefalte flyforbindelser, som gjør leting enda lettere. ESky-flysøkemotor har også andre nyttige funksjoner som filtrerer våre søkeresultater. Man kan for eksempel velge antall stopp, reisevarighet, avreise- og ankomsttid eller flyselskap. Slik kan vi finne den beste kombinasjonen av alle relevante faktorer og bestille flybilletter til Bergen.

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan vi også bestille hotell og kjøpe forsikring. Det er en god løsning for dem som leter etter attraktive tilbud, rimelige priser og rabatter.

Hvor mye koster flybilletter til Bergen?

Pris på flybilletter avhenger av mange faktorer. Ved bestilling må man alltid huske å sjekke om alle ekstra gebyrer og utgifter er inkludert i prisen. Det er også viktig å bestemme hvor mange kolli bagasje skal man ta, og hvilke tilleggstjenester man er interessert i.

Hvis den viktigste faktoren ved kjøp av flybilletter til Bergen er pris, bør man fokusere på lavprisflyselskaper. Ved flyreise til Bergen fra forskjellige steder i Norge, kan vi velge mellom flyvninger med Norwegian, Widerøe, Flexflight, SAS og Airwing. Alle disse selskapene konkurrerer med lave priser og rabatter.

Ved flyreiseplanlegging er det viktig å vurdere om man vil fly direkte eller med stopp. Det første alternativet er mye mer komfortabelt og sikkert raskere, men det er verdt å vurdere alle muligheter. Flyreiser med stopp kan noen ganger bli billigere og mer passende for oss.

Vi kan fly direkte til Bergen fra mange flyplasser i Norge - Trondheim, Evenes, Ålesund, Ktistiansund, Molde, Tromsø, Bodø osv. Derfor er det ikke vanskelig å finne en kort og billig flyforbindelse. For å ta det beste valget, er det lurt å bruke eSky-flysøkemetor – et verktøy som er lett tilgjengelig og veldig hjelpsom.

Det er mulig å bestille flybilletter til Bergen og betale bare noen hundre kroner, men for å finne det beste tilbudet er det verdt å begynne reiseplanlegging så tidlig som mulig. Det er også godt å være litt fleksibel når det gjelder reisedatoer, og vurdere forskjellige muligheter. Flysøkemotorer er et godt valg hvis man ikke liker å kaste bort tid på unødvendig leting.

Flesland lufthavn i Bergen

Bergen lufthavn ligger 15 kilometer sør for Bergens sentrum, og er Norges nest største flyplass. Den ble opprettet i 1955, og utvikler seg hele tiden. I 2017 ble et nytt terminalbygg med bybanestopp tatt i bruk for å øke flyplassens kapasitet.

Flyplassen ble kåret til Europas beste på kundeservice i sin kategori, og vant prisen for størst forbedring i Europa i 2018. Det er et godt bevis på høy kvalitet av service på Bergen lufthavn og dens moderne karakter.

Flesland lufthavn opererer både innenriks- og internasjonale flyvninger. Direkteruter fra Bergen lufthavn inkluderer blant annet Bodø, Florø, Harstad/ Narvik, Haugesund, Kristiansand, Molde, Oslo, Sogndal, Stavanger, Tromsø, Trondheim og andre norske flyplasser. Derfor er det ikke komplisert å planlegge en flyreise til Bergen og bestille billige flybilletter til denne byen.

På Bergen lufthavn finnes det mange restauranter, kaféer og forskjellige butikker. Passasjerer kan handle blant annet toll- og avgiftsfrie varer, både på avgang og ved ankomst.

Til og fra Bergen lufthavn

Det er flere måter å reise fra flyplassen til Bergens sentrum på. De som vil reise med kollektivtrafikk, kan velge mellom buss og bybanen. Reisetid til Bergen busstasjon er ca. 20 minutter når man reiser med buss. Flybussen stopper også på Bryggen og ved Festplassen, og den har avgang hvert 10. minutt i de travleste periodene. Bybanen reiser mellom Byparken og Bergen lufthavn, og en reise til byens sentrum tar 45 minutter.

Man kan også reise fra flyplassen til Bergen med drosje. Holdeplass finnes like utenfor terminalbygget, og man kan forhåndsbestille taxi fra ønsket selskap. En slik tur tar ca. 18 minutter.

Et annet alternativ er å dra til byens sentrum med bil. Det er fem bilutleiefirma på Flesland lufthavn som man kan velge mellom.

Bergen lufthavn Flesland har også mer enn 5000 parkeringsplasser som kan bestilles på forhånd. Man kan parkere under tak, nær terminalen eller litt lengre unna for å betale litt mindre.

Tilbud på flybilletter til Bergen

Vil du finne beste tilbud, priser og rabatter, besøk gjerne kategori «Tilbud» på eSkys nettsted.

De som vil være oppdatert med informasjon om flyvninger og priser på flybilletter til Bergen, kan melde seg på et spesielt nyhetsbrev. Der er det mulig å velge maksimal pris og rute som vi er interessert i, og bli informert når billige flybilletter til Bergen vil være tilgjengelige.

Det er viktig å huske at når man vil fly til Bergen og bestille rimelige flybilletter, er den enkleste måten å gjøre det på å bruke eSky-flysøkemotor. Bruk av dette verktøyet tar veldig lite tid og er helt ukomplisert, og kan gjøre flyreise til Bergen mye hyggeligere.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til Bergen på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til Bergen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til Bergen?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til Bergen?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til Bergen inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i Bergen

Populære flyselskaper som flyr til Bergen

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Bergen

Finn hotell i Bergen