Menu

Stavanger - Billige fly til Stavanger

Stavanger

Flyvninger til Stavanger – Sør-Norges perle

Stavanger er sentrum for oljeindustrien i Norge og blir ofte kalt «oljehovedstaden». Selv om byen assosieres av mange med industri, er en flyreise til Stavanger en flott mulighet til å bli kjent med det vakre landskapet i Sør-Norge. Stavanger-regionen er mest kjent for maleriske strender og Norges mest populære attraksjon - fjordene. Stavanger er også den byen man flyr til for å besøke Preikestolen – ett av de mest kjente stedene i hele Skandinavia.

Stavanger selv er en sjarmerende by fullspekket med interessante severdigheter og spennende attraksjoner. Man kan velge mellom å besøke museer, ta spasertur og beundre de vakre, hvite trehusene eller bli kjent med innbyggernes måte å leve på. Det er ingen tvil om at Stavanger er en flott destinasjon for deg som liker å reise og oppleve nye ting. Byen kan bli både et helgeturmål og en perfekt begynnelse på ditt videre eventyr. Alt du trenger å gjøre er å planlegge reisen din og bestille flybilletter til Stavanger.

Hvordan finne billige flybilletter til Stavanger?

Det er mange forskjellige måter å lete etter billige flybilletter til Stavanger på, men det å bla gjennom flyselskapers nettsider, spesialtilbud og kampanjer kan bli tidkrevende og ganske kjedelig. Den beste måten å bestille flybilletter til Stavanger på er å bruke eSky-flysøkemotor, et nyttig internettverktøy som lar deg finne beste tilbud som er tilgjengelige for en gitt reisedestinasjon.

Bruk av eSky-flysøkemotor er veldig enkel. For å finne flyvninger, må du oppgi reisedestinasjon, avreise- og ankomstdato og antall passasjerer. Du kan også bruke noen av tilleggsfunksjoner og velge for eksempel antall overføringer, reisevarighet og flyselskap som du vil fly med. Takket være disse filtrene kan du få de mest passende søkeresultatene for deg.

Vil du finne beste tilbud, kampanjer og rabatter, besøk gjerne kategori «Tilbud» på eSkys nettsted. Hvis du vil være oppdatert med informasjon om flyvninger og priser på flybilletter til Stavanger, kan du også melde deg på et spesielt nyhetsbrev som vil varsle deg når rimelige tilbud vil dukke opp. Takket være denne tjenesten vil du alltid bli varslet i tilfelle av salg av flybilletter til Stavanger eller hvis det er noen andre flytilbud som du bare ikke kan gå glipp av. På den måten kan du planlegge din flyvning til Stavanger uten å bekymre deg om kostnader.

Alt om Stavanger lufthavn

Stavanger lufthavn, Sola ligger i Sola kommune. Den er den eldste sivile lufthavnen i Norge og en stamlufthavn for internasjonal trafikk. Flyplassen tilbyr mange flyforbindelser mellom Norge og utenlandske byer, samt innenriksflyvninger. Flyplassen er også kjent for betydelig helikoptertrafikk knyttet til oljeplattformer i Nordsjøen.

Direkteruter til og fra Stavanger inkluderer blant annet Bergen, Oslo, Trondheim, Ålesund og Kristiansund. Flyvninger fra Norge til Sola lufthavn tilbys av tre flyselskaper: Norwegian, SAS og Widerøe.

Hvordan komme seg fra flyplassen til Stavanger sentrum? Stavanger lufthavn, Sola ligger 15 kilometer sørvest for byen. Den betjenes av flybuss, rutebuss og taxi. Når det gjelder flybussen, er reisetid ca. 20-30 minutter. Billetter kan betales med kort eller forhåndkjøpes. Man kan også ta rutebuss nummer 42. Pris på rutebussbillett er 37 NOK.

Taxiholdeplassen finnes mellom flyterminalen og parkeringshuset. Et interessant alternativ er å ta Flytaxi – en samkjøringstjeneste mellom Stavanger lufthavn og Stavanger kommune. Flytaxi tilbyr rabatter mot at turen samkjøres med totalt inntil 3 passasjerer. Å dra til Stavanger med drosje tar ca. 15 minutter.

Ved flyvninger til eller fra Stavanger kan man også benytte egen bil eller leie ut bil. Stavanger lufthavn tilbyr parkeringsplasser, både rett ved terminalen og litt lengre unna.

Hvordan forberede seg til en flyreise til Stavanger?

En flyvning til Stavanger er ikke noe man bør være stresset over. For å bli mest mulig forberedt til en slik tur, kan du begynne reiseplanlegging med en liste over ting du vil se eller gjøre i denne byen. Så kan du ta noen viktige beslutninger, som for eksempel: antall dager du vil tilbringe i Stavanger, antall kofferter du trenger til å pakke godt, ting du må kjøpe før din flyreise til Stavanger.

Det er alltid en god idé å lese litt om bagasjerestriksjoner på Internett før man begynner å pakke. Slik kan du unngå problemer på flyplassen, og bli roligere under flyvningen til Stavanger. En annen god tips for alle som forbereder seg til en flyreise er å lese litt om klima i destinasjonsstedet og sjekke hvordan været er der.

Hele flyturen din kan planlegges direkte med eSkys hjelp - det trenger ikke å være så tidkrevende eller vanskelig å planlegge en flyreise til Stavanger. Takket være eSky, kan du få hjelp til å leie ut en bil som venter klar for deg på flyplassen når du ankommer destinasjonen. Du kan også velge et overnattingssted og bestille det som passer best for deg. I tillegg til det, kan eSky også hjelpe deg med å kjøpe en reiseforsikring, slik at du alltid er forsikret når uhellet skjer på ferien din.

Hvor mye koster det å fly til Stavanger?

Uansett destinasjon for flyreisen din, består pris på flybilletter av en rekke faktorer. Det er viktig å begynne hele bestillingsprosessen så tidlig som mulig. På den måten kan du unngå ubehagelige overraskelser, endringer i siste øyeblikk og ekstrakostnader.

Når det gjelder flyreiser til Stavanger, har reisende et stort utvalg av tilgjengelige flyvninger og kan velge ett av de tre flyselskapene som tilbyr slike flyforbindelser. Takket være dette, er prisene på flybilletter til Stavanger ganske attraktive. Før du velger en flyforbindelse, er det verdt å sammenligne alle tilgjengelige tilbud for å velge det som oppfyller dine forventninger best. En slik tjeneste tilbys blant annet av eSky-flysøkemotor.

Prisene på flybilletter til Stavanger starter fra flere hundre norske kroner. En direkte flyreise til Stavanger kan koste så lite som 450 kroner, hvis du bestemmer deg for å fly fra Oslo eller Bergen. Når du velger en flybillett, er det alltid en god idé å sammenligne prisene på flyreiser til Stavanger i forskjellige måneder og vurdere å fly utenfor høytiden.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til Stavanger på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til Stavanger?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til Stavanger?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til Stavanger?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til Stavanger inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i Stavanger

Populære flyselskaper som flyr til Stavanger

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Stavanger

Finn hotell i Stavanger