Menu

Bodø - Billige fly til Bodø

Vis filtre

Bodø

Hvordan finner jeg gode tilbud på flybilletter til Bodø?

Bodø er en sjarmerende norsk havneby som ligger i Nordland, nord for polarsirkelen. Den tilbyr besøkende mange attraksjoner og fantastiske opplevelser knyttet til natur. Man kan reise til Bodø på mange måter - med bil, tog eller ferge - men den raskeste og mest praktiske måten å reise til Bodø på er med fly.

Billige flyreiser til Bodø kan søkes online ved hjelp av flysøkemotorer. En slik tjeneste tilbys blant annet av en moderne og rik på tilbud eSky-flysøkemotor. Takket være den kan vi raskt sammenligne forskjellige tilbud på flybilletter til Bodø, og velge den forbindelsen som passer best for oss.

Hvordan søker man etter billige flyreiser til Bodø ved hjelp av eSky-flysøkemotor? Alt du trenger å gjøre er å gå til eSkys nettside, oppgi avreisested og destinasjon, datoer du er interessert i og antall reisende. Søkemotoren lar deg også velge reiseklasse - for eksempel økonomiklasse. Etter å ha oppgitt alle nødvendige opplysninger, vil eSky-flysøkemotor vise deg alle tilgjengelige flyreiser. Søkeresultater kan begrenses ved å bruke flere tilgjengelige filtre. Takket være denne funksjonen kan du bestemme om antall overføringer, prisklasse eller varighet på flyturen din.

For å finne kampanjer og spesialtilbud på flyreiser til Bodø, kan du også bruke nyhetsbrev eller spesielle verktøy som vil varsle deg når pris på flybilletter vil være attraktiv.

Bodø lufthavn

Bodø lufthavn er en av de største lufthavnene i Nord-Norge. Den benyttes både av passasjerfly og transport- og militærfly. Den sivile delen av Bodø lufthavn har én rullebane med én terminal. Terminalbygningen har tilsammen sju gater.

Bodø lufthavn er ikke veldig stor, men tilbyr fortsatt mange muligheter til passasjerer. Man kan besøke kiosker, restauranter eller slappe av i en bar. Man kan fly fra Bodø til en del byer i Norge og til utlandet.

Hvordan komme seg fra flyplassen i Bodø til byen?

En av de største fordelene ved Bodø lufthavn er at det er bare ca. en kilometer fra terminalen til byens sentrum.  Bussholdeplass finnes rett til venstre for hovedinngangen, og du kan ta busslinje 1 eller 4 for å dra til Bodø. Reisetid til sentrum er bare 5 minutter, og du kan bytte bussen til tog eller ferge der for å reise videre. Bodø er faktisk et perfekt sted for dem som vil nå Lofoten eller ta tog til for eksempel Trondheim. Byen er en av de beste knutepunktene i Nord-Norge.

Hvis du foretrekker andre transportmidler, kan du også dra til sentrum av Bodø med en drosje. Taxiholdeplass ligger rett utenfor terminalen. Det er mulig å forhåndsbestille taxi.

Hvis været er fint, og du har ikke mye bagasje, kan du også ta en 10-15 minutters spasertur til sentrum som kan bli en god mulighet til å bli kjent med byen.

Hvilke flyselskaper flyr til Bodø?

Det finnes fire flyselskaper som tilbyr flyforbindelser mellom Bodø og andre norske byer. Når du planlegger en flyreise til Bodø kan du velge mellom SAS, Widerøe, Norwegian og Lufttransport.

Direkteruter fra og til Bodø lufthavn omfatter blant annet Bergen, Oslo, Tromsø, Trondheim og noen mindre byer som for eksempel Brønnøysund og Svolvær. En eksempelvis flyreise fra Svolvær til Bodø med Widerøe kan koste så lite som 440 NOK en vei, og en flybillett fra Norges hovedstad til Bodø kan koste rundt 800 NOK når man velger Norwegian.

Utvalg av direkte flyforbindelser mellom norske byer og Bodø er virkelig stort, men det finnes også en annen mulighet. Ved planlegging av flyreise til Bodø kan man også vurdere å fly med en eller flere omstigninger. Det er selvsagt ikke en god løsning for alle, men det er verdt å ta alle alternativer til betraktning. På den måten øker vi våre sjanser til å finne et godt tilbud på flybilletter til Bodø.

Bestill flybilletter til Bodø

Å finne billige flybilletter trenger ikke å være vanskelig, men det bør huskes om noen regler. Først og fremst må man huske at flyselskaper endrer billettpriser. Pris på flybilletter avhenger blant annet av rutens popularitet, årstid du planlegger å reise i og tidspunkt for bestilling. Men det er flere faktorer som har innvirkning på vilkår man skal fly til Bodø på.

En viktig faktor som har innvirkning på pris på flybilletter til Bodø, vil definitivt være hvor mye bagasje du har tenkt å ta med deg. Det billigste alternativet er en flytur med bare håndbagasje, men innsjekket bagasje vil garantert gi deg mye mer komfort. Hvis du bare skal til Bodø for noen dager, er det verdt å vurdere å begrense antall kofferter.

Ytterligere faktorer er tilleggstjenester som er forbundet med kjøp av en dyrere reiseklasse. Dette kan gjøre flyreisen din mer behagelig og komfortabel, og føre til at ting du må gjøre på flyplassen vil bli håndtert raskere, men dette innebærer ekstra kostnader som vil ha stor innvirkning på den endelige prisen på flybilletten. Derfor er det verdt å tenke om hvordan vi kan planlegge turen vår slik at den blir mest mulig optimal med tanke på komfort og pris.

Hvordan forberede seg til en flyreise til Bodø?

Det er noen skritt man må huske om ved reiseplanlegging. Først og fremst er det alltid lurt å sjekke været i byen vi reiser til. Det vil hjelpe oss ved vurdering av hva vi bør pakke og hvor mange kolli bagasje vi trenger. Og været i Nord-Norge kan være overraskende! Vi må også ta noen viktige avgjørelser ved flybillettbestilling – det er godt å være litt fleksibel når det gjelder turen vår, fordi på den måten kan vi lett redusere pris på flybilletter til Bodø.

Når vi vil fly til Bodø og trenger å ta med noen ekstra eller spesiell bagasje, bør vi sjekke hvilket flyselskap passer best for oss. Det gjelder for eksempel tilfeller når man vil ta med seg sportsutstyr eller reise med dyr. De fleste flyselskaper har alle nødvendige informasjoner tilgjengelig på nettsidene sine.

Før flyreisen til Bodø bør man også lese litt om bagasjerestriksjoner og tips som vil hjelpe med å pakke smart. Det vil hjelpe å unngå problemer på flyplassen, og medføre til at vi kan bli mer avslappet før og i løpet av turen vår.

En flyreise til Bodø kan bli enda enklere når vi bruker eSky-flysøkemotor. Verktøyet vil ikke bare hjelpe oss med å finne og kjøpe flybilletter til Bodø, for den har også flere andre nyttige funksjoner. Ved hjelp av eSky kan vi for eksempel kjøpe reiseforsikring eller bestille et hotellrom i Bodø, slik at reisen vår blir godt planlagt på ett sted.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til Bodø på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til Bodø?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til Bodø?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til Bodø?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til Bodø inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i Bodø

Populære flyselskaper som flyr til Bodø

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Bodø

Finn hotell i Bodø