Menu

Gdańsk - Billige reiser til Gdańsk

Gdańsk

Populære flyselskaper som flyr til Gdańsk

Det er flere populære flyselskaper som opererer ut av Gdańsk lufthavn, som flyr på europeiske ruter. Flyforbindelser til Gdańsk fra London, Paris eller Oslo tilbys også av vanlige og lavprisflyselskaper. På disse rutene flyr f.eks. Air Berlin, Finnair, Lufthansa og KLM. Lavprisflyselskaper som flyr til Gdańsk er Wizz Air og Ryanair.

På grunn av stor etterspørsel etter flyreiser til Gdańsk fra Oslo, København og Stockholm, tilbyr flyforbindelser med skandinaviske byer også SAS, Norwegian, Finnair og Air Baltic. Blant populære flyselskaper som opererer ut av Gdańsk lufthavn finnes også Icelandair som flyr til Reykjavik. Innenlandsreiser betjener flyselskapet LOT. Billige flyreiser til Gdańsk fra hele Europa er tilgjengelige hver dag.

Innenlandsreiser til Gdańsk

Det nasjonale flyselskapet LOT betjener tre innenlandsruter til Gdańsk. Direktefly reiser flere ganger om dagen. Billige innenlandsreiser til Gdańsk med flyselskapet LOT inkluderer ikke innsjekket bagasje. På innenlandsreiser er det bare tilgjengelig økonomiklasse i tre tariffalternativer.

Innenlandsreiser Gdańsk-Warszawa tar 1 time. Direktefly reiser seks ganger om dagen i hverdagene, fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. I helgene er det bare fire direktefly fra Warszawa til Gdańsk.

Flyreiser Gdańsk-Kraków tar mindre enn 1,5 timer, men flyselskapet LOT tilbyr bare ett direktefly i døgnet uavhengig av ukedag. Det er et fly om kvelden både fra Gdańsk til Kraków, og fra Kraków til Gdańsk. Alternativet er kun en flyforbindelse Gdańsk - Kraków med lavprisflyselskapet Ryanair. Den tar litt over 1 time, men innenlandsreiser på denne ruter tilbys kun tre ganger i uken.

Selv om man kan reise fra Gdańsk til Wrocław med fly, tilbyr ikke flyselskapet LOT et direktefly. Innenlandsreise til Gdańsk eller Wrocław tar minst 2,5 timer, inkludert et flybytte i Warszawa.

Hvordan komme til flyplassen i Gdańsk?

Hvis man kjører til Gdańsk lufthavn fra Gdańsk, Gdynia eller Sopot på veien E28, så må man ta veien DW472 for å reise direkte til flyplassen.

Det blir også stadig mer populær å reise med tog til Gdańsk lufthavn. En rask bybane betjener stasjonen som ligger rett ved siden av terminalen T-2.

Hvordan komme til flyplassen i Gdańsk? Bybanen reiser fra nærliggende byer hver 30-60 minutter. Man må gå av på stasjonen Gdańsk Port Lotniczy

Det var ikke alt. Til flyplassen i Gdańsk kan man også reise med buss tilbydd av offentlig transport fra holdeplassen Gdańsk – Wrzeszcz (linje 110), Gdańsk Dworzec Główny PKP (linje 210) eller fra Sopot - Kamienny Potok SKM (linje 122). Om natten reiser det en spesiell linje N3 som går fra flyplassen til bussholdeplassen Gdańsk Dworzec Główny PKP. I tillegg betjenes Gdańsk lufthavn også av andre transportselskaper som kjører passasjerer med minibusser. Holdeplassen ligge foran terminalen.

Parkeringsplasser nær flyplassen i Gdańsk

Parkeringsplasser på flyplassen i Gdańsk er delt i soner. Den som ligge nærmest terminalen, kalt kiss and fly, brukes bare til å skysse flypassasjerer. Det er gratis å kjøre gjennom denne sonen inntil 10 minutter. Hvis du likevel forblir i parkeringssone ved flyplassen i Gdańsk lenger, må du betale 20 PLN og 10 PLN per hver neste 10 minutter. Hvis du vil følge dine nærmeste til flyet, er det bedre å velge en annen parkeringsplass som ligger litt mer unna flyplassen. Parkeringsgebyret avhenger av parkeringstid og -sone.

Hvis du planlegger å kjøre din egen bil til flyplassen og overlate den på parkeringsplass ved lufthavn i Gdańsk, er det også mulig. For å velge den beste parkeringsplass, bruk en søkemotor på eSky. Du må bare oppgi reisedatoer og velge ett av forslagene. Parkeringsgebyret inneholder også en skyss til terminalen og henting av passasjerer etter ankomst.

Billige flyreiser fra Gdańsk

Billige flyreiser til Gdańsk tilbys av to lavprisflyselskaper. Deres tilbud er rettet til personer som setter størst fokus på flybilletter til laveste priser. Det som er mindre viktig for dem er komfort under reisen og tilleggstjenester. Billige flyreiser betyr også at det er umulig å ta gratis innsjekket bagasje, og det er bare håndbagasje som er inkludert. For mange folk, spesielt dem som reiser på korte ferier, er det ikke et hinder hvis de kan kjøpe virkelig billige fly til Gdańsk.

Lavprisflyselskapet Ryanair flyr til Gdańsk fra Danmark, Hellas, Spania, Irland, Israel, Malta, Norge, Sverige, Ukraina, Storbritannia og Italia. Ryanair tilbyr også billige flyreiser fra Kraków, Warszawa og Wrocław.

Hos flyselskapet Wizz Air kan man kjøpe billige flyreiser fra Gdańsk til Østerrike, Danmark, Finland, Frankrike, Spania, Nederland, Island, Litauen, Tyskland, Norge, Portugal, Ukraina, Storbritannia og Italia.

Begge flyselskaper tilbyr billige flyreiser til Gdańsk til disse landene avhengig av sesong. I populære perioder er det flere billige billetter, men f.eks. til slutten på sommerferie er det færre fly eller de ikke flyr i det hele tatt.

Hvordan finne billige flyreiser til Gdańsk?

Hvis du ikke er sikker på hvilket flyselskap tilbyr de billigste billettene, bruk en flysøkemotor på eSky. Oppgi ruten du er interessert i og velg daoter du vil reise på. Så vil du få en liste over mulige flyforbindelser ordnet i henhold til priser. Slik kan du enkelt finne billige flyreiser til populære byer med alle tilgjengelige flyselskaper og sammenligne f.eks. priser på flyreiser til Gdańsk og andre byer.

Husk at for å finne billige flyselskaper må man være litt fleksibelt. Tenk over om hvor mye du kan endre reisedatoene, fordi det kan skje at billetter kan være opptil to-tre ganger billigere enn noen få dager tidligere eller senere. Ved å lete etter billige billetter velg flyplasser som ligger langt unna sentrum av byene. Der er flyplassavgifter lavere, og takket være det er også flybilletter billigere.

Når kjøpe flybilletter?

Det er mange teorier om hvordan priser på flybilletter til Gdańsk og andre byer i Polen og i hele verden endrer seg. Man kan likevel ikke generalisere, fordi hver rute har sine egne regler. For eksempel, billige billetter fra Gdańsk til London kan man kjøpe i mindre populære perioder – rundt jul er flyreiser alltid dyrere.

Hvis du lurer på når du bør kjøpe flybilletter for å spare mest mulig, er det verdt å følge en enkel regel – jo tidligere, jo bedre. Jo mer tid er det til reisen, desto billigere er flybilletter. Derfor lønner det seg å planlegge reiser på forhånd.

Nyttig informasjon om flyplasser i Gdańsk

Populære flyselskaper i til Gdańsk

Flytabell: Gdańsk

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Gdańsk

Finn hotell i Gdańsk