Menu

Gdańsk - Billige fly til Gdansk

Gdańsk

Populære flyselskaper som flybilletter til Gdansk

Det er flere populære flyselskaper som opererer ut av Gdansk lufthavn, som flyr på europeiske ruter. Flyforbindelser til Gdansk fra London, Paris eller Oslo tilbys også av vanlige og lavprisflyselskaper. På disse rutene flyr f.eks. Air Berlin, Finnair, Lufthansa og KLM. Lavprisflyselskaper som flyr til Gdansk er Wizz Air og Ryanair.

På grunn av stor etterspørsel etter flyreiser til Gdansk fra Oslo, København og Stockholm, tilbyr flyforbindelser med skandinaviske byer også SAS, Norwegian, Finnair og Air Baltic. Blant populære flyselskaper som opererer ut av Gdansk lufthavn finnes også Icelandair som flyr til Reykjavik. Innenlandsreiser betjener flyselskapet LOT. Billige flyreiser til Gdansk fra hele Europa er tilgjengelige hver dag.

Flybilletter til Gdansk fra Norge

Flyvninger fra Norge til Gdansk er veldig populære og du kan reise dit fra nesten alle de største flyplassene. Det er både Norwegian, SAS, WizzAir og Ryanair som opererer på ruter mellom Gdansk og Norge. Flyreisen fra Oslo til Gdansk tar ca. 1,5 time og billige flybilletter kan kjøpes fra 99 NOK én vei.

Flyene til Gdansk fra Norge reiser på ruter: Kristiansand-Gdansk, Oslo-Gdansk (både til flyplassen Gardermoen-Oslo og til Torp-Oslo), Stavanger-Gdansk, Haugesund-Gdansk, Bergen-Gdansk, Ålesund-Gdansk, Trondheim-Gdansk, Tromsø-Gdansk, Bodø-Gdansk og Molde-Gdansk.

Hvordan komme til flyplassen i Gdansk?

Hvis man kjører til Gdansk lufthavn fra Gdansk, Gdynia eller Sopot på veien E28, så må man ta veien DW472 for å reise direkte til flyplassen.

Det blir også stadig mer populær å reise med tog til Gdansk lufthavn. En rask bybane betjener stasjonen som ligger rett ved siden av terminalen T-2.

Hvordan komme til flyplassen i Gdansk? Bybanen reiser fra nærliggende byer hver 30-60 minutter. Man må gå av på stasjonen Gdansk Port Lotniczy

Det var ikke alt. Til flyplassen i Gdansk kan man også reise med buss tilbydd av offentlig transport fra holdeplassen Gdansk – Wrzeszcz (linje 110), Gdansk Dworzec Główny PKP (linje 210) eller fra Sopot - Kamienny Potok SKM (linje 122). Om natten reiser det en spesiell linje N3 som går fra flyplassen til bussholdeplassen Gdansk Dworzec Glowny PKP. I tillegg betjenes Gdansk lufthavn også av andre transportselskaper som kjører passasjerer med minibusser. Holdeplassen ligge foran terminalen.

Parkeringsplasser nær flyplassen i Gdansk

Parkeringsplasser på flyplassen i Gdansk er delt i soner. Den som ligge nærmest terminalen, kalt kiss and fly, brukes bare til å skysse flypassasjerer. Det er gratis å kjøre gjennom denne sonen inntil 10 minutter. Hvis du likevel forblir i parkeringssone ved flyplassen i Gdansk lenger, må du betale 20 PLN og 10 PLN per hver neste 10 minutter. Hvis du vil følge dine nærmeste til flyet, er det bedre å velge en annen parkeringsplass som ligger litt mer unna flyplassen. Parkeringsgebyret avhenger av parkeringstid og -sone.

Hvis du planlegger å kjøre din egen bil til flyplassen og overlate den på parkeringsplass ved lufthavn i Gdansk, er det også mulig. For å velge den beste parkeringsplass, bruk en søkemotor på eSky. Du må bare oppgi reisedatoer og velge ett av forslagene. Parkeringsgebyret inneholder også en skyss til terminalen og henting av passasjerer etter ankomst.

Billige flyreiser fra Gdansk

Billige flyreiser til Gdansk tilbys av to lavprisflyselskaper. Deres tilbud er rettet til personer som setter størst fokus på flybilletter til laveste priser. Det som er mindre viktig for dem er komfort under reisen og tilleggstjenester. Billige flyreiser betyr også at det er umulig å ta gratis innsjekket bagasje, og det er bare håndbagasje som er inkludert. For mange folk, spesielt dem som reiser på korte ferier, er det ikke et hinder hvis de kan kjøpe virkelig billige fly til Gdansk.

Lavprisflyselskapet Ryanair flyr til Gdansk fra Danmark, Hellas, Spania, Irland, Israel, Malta, Norge, Sverige, Ukraina, Storbritannia og Italia. Ryanair tilbyr også billige flyreiser fra Kraków, Warszawa og Wrocław.

Hos flyselskapet Wizz Air kan man kjøpe billige flyreiser fra Gdansk til Østerrike, Danmark, Finland, Frankrike, Spania, Nederland, Island, Litauen, Tyskland, Norge, Portugal, Ukraina, Storbritannia og Italia.

Begge flyselskaper tilbyr billige flyreiser til Gdansk til disse landene avhengig av sesong. I populære perioder er det flere billige billetter, men f.eks. til slutten på sommerferie er det færre fly eller de ikke flyr i det hele tatt.

Hvordan finne billige flyreiser til Gdansk?

Hvis du ikke er sikker på hvilket flyselskap tilbyr de billigste billettene, bruk en flysøkemotor på eSky. Oppgi ruten du er interessert i og velg daoter du vil reise på. Så vil du få en liste over mulige flyforbindelser ordnet i henhold til priser. Slik kan du enkelt finne billige flyreiser til populære byer med alle tilgjengelige flyselskaper og sammenligne f.eks. priser på flyreiser til Gdansk og andre byer.

Husk at for å finne billige flyselskaper må man være litt fleksibelt. Tenk over om hvor mye du kan endre reisedatoene, fordi det kan skje at billetter kan være opptil to-tre ganger billigere enn noen få dager tidligere eller senere. Ved å lete etter billige billetter velg flyplasser som ligger langt unna sentrum av byene. Der er flyplassavgifter lavere, og takket være det er også flybilletter billigere.

Når kjøpe billige flybilletter til Gdansk?

Det er mange teorier om hvordan priser på flybilletter til Gdansk og andre byer i Polen og i hele verden endrer seg. Man kan likevel ikke generalisere, fordi hver rute har sine egne regler. For eksempel, billige flybilleter til Gdansk fra Oslo kan man kjøpe i mindre populære perioder – rundt jul er flyreiser alltid dyrere.

Hvis du lurer på når du bør kjøpe flybilletter for å spare mest mulig, er det verdt å følge en enkel regel – jo tidligere, jo bedre. Jo mer tid er det til reisen, desto billigere er flybilletter. Derfor lønner det seg å planlegge reiser på forhånd.

Nyttig informasjon om flyplasser i Gdansk

Populære flyselskaper i til Gdansk

Flytabell: Gdańsk

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Gdansk

Finn hotell i Gdansk