Menu

KLM

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet KLM hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr KLM til?

KLMs flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for KLM-flyvninger?

KLMs flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som KLM, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med KLM-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om KLM

KLM

Det nederlandske flyselskapet KLM, altså Det Kongelige Flyselskapet, er den eldste flytransportøren i verden som fungerer siden 1919. KLMs første fly, Airco de Havilland 16, tok av den 17. Mai 1920 i London og landet i Amsterdam. Siden 2004 har selskapet vært en del av Air France-KLM. Den nederlandske transportøren samarbeider også med det amerikanske flyselskapet Delta Airlines. KLM er et medlem av SkyTeam-flyselskapsalliansen, og det er mulig å fly med det til nesten alle kriker og kroker av verden. Sammen med partnerne sine serverer den over 130 flyplasser i nesten 70 land på 5 kontinenter. Polske lufthavn i Kraków og Warszawa er for det nederlandske selskapet særlig et knutepunkt hvor mange passasjerer bytter fly.

Bagasje

I KLM kan du ta med om bord en håndbagasje. Dens vekt og størrelse bestemmes av flyselskapet og kan endres avhengig av bookingsklassen eller ruten. Innsjekket bagasje på KLM er også begrenset i størrelse og vekt. I dette tilfellet avhenger også alt av klassen og ruten.

Bookingsklasser

KLM tilbyr 2 reiseklasser, business- og økonomiklasse. På langdistanseruter tilbyr transportøren individuell underholdning, private skjermer, musikkprogrammer og shoppingtilbud. Passasjerer på disse rutene har tilgang til varme måltider, frokost, drikker og alkoholdrikker. På korte flyvninger har passasjerene som reiser med økonomiklassen tilgang til fersk mat, drikker og underholdningstjenester. På ruter over 60 minutter kan de kjøpe ting fra en spesiell ombordkatalog. Passasjerer fra økonomiklassen kan ta med et stykke håndbagasje som ikke veier mer enn 12 kg og ikke er større enn 55x25x35 cm. I tillegg kan de ta med en innsjekket bagasje opptil 23 kg. Businessklassen tilbyr sine passasjerer forskjellige fasiliteter allerede før avreisen. På flyplassen kan de dra nytte av et raskt innkvarteringsbord og komfortable ventesaler på flere flyplasser i hele verden.

De som reiser på businessklasse har en mulighet til å oppleve lenestoler med massasjefunksjon om bord. Foran seg har de også skjermer, ekstra benplass, mulighet til å lade opp enheter og koble til Internett, en privat telefon og en leselampe. Passasjerer fra businessklassen kan dessuten bestille noe å spise fra en omfattende meny. På langdistanseruter har de mer krevende også mulighet til å bestille spesielle måltider med et glass rødvin, og tilgang til omfattende underholdningstilbud. I en del av flyer finnes det også seter som kan omdannes til seng. Passasjerer av denne klassen har i tillegg inkludert 2 stykker håndbagasje til 18 kg hver og 3 stykker innsjekket bagasje (maksimalt 23 kg hver) i billettprisen.

 

Online innsjekking

Hvis du reiser med KLM-flyselskapet, kan du sjekke inn online før hver reise.

Flåte

KLMs flåte er designet for å frakte passasjerer og inneholder slike flymaskiner som: Airbus A330-200, A330-300, Boeing 737-700, 737-800, 737-900, 747-400, 747-400M, 777-200ER, 777-300ER. Totalt har flyselskapet 110 flyer med gjennomsnittsalder på 9 år.

Amsterdam-Schiphol lufthavn

Det er den største flyplassen i Nederland og den fjerde største i Europa. Den ligger ca. 15 km sørvest fra sentrum av den nederlandske hovedstaden. Havnen er et viktig knutepunkt for KLM. I dets område finnes det Mercury Schiphol hotellet, mange puber, kafeer og restauranter både i hovedhallen og passasjersonene. På mange steder kan du finne salgsautomater med drikker, søtsaker og forskjellige snacks. I tillegg finnes det flere butikker med ulike typer produkter i begge områdene. Det er trådløst internett over hele flyplassen, og på spesielle steder kan du bruke datamaskiner som er koblet til nettverket.

Måltider

Passasjerer som reiser med businessklassen blir servert et treretters måltid på langdistansefly. De som reiser på denne klassen i Europa får et kaldt måltid og en varm hovedrett eller et treretters måltid – det er avhengig av reiselengden. Passasjerer fra økonomiklassen som reiser på langdistansefly blir servert en varm hovedrett og, avhengig av reiselengden, et varmt måltid til eller frokost. På korte ruter får de sandwicher og en søt eller krydret snack. På de fleste ruter serverer KLM fri alkohol. I begge bookingsklasser får passasjerer en mulighet til å bestille et spesielt måltid senest 24 eller 36 timer før avreisen. Spesielle måltider er for eksempel barnemeny, vegetarretter, og mat i samsvar med medisinske anbefalinger eller religiøse prinsipper.

Tilleggstjenester

I alle klasser på KLM-flyer gir transportøren tilgang til lyd- eller videosystem på forespørsel, inkludert interaktiv underholdning, kjente filmer, TV-programmer, musikk og språkkurs. Systemet gjør det også mulig å sende meldinger og e-poster. Ett av flyene, Boeing 777-300ER er utstyrt med WiFi som du kan bruke når flyet når riktig høyde.