Menu

Beirut - Billige fly til Beirut

Vis filtre

Beirut

Beirut - en flerkulturell turistby. Flyreiser til Beirut

En gang kjent som Midtøstens Paris, dominert av luksus, eleganse og flerkulturalitet. I dag en av de mest besøkte byene på det asiatiske kontinentet, Beirut, fordi det er denne byen som blir beskrevet, imponerer turister ikke bare med mulighet til å tilbringe tid på en attraktiv måte, men også med mat, en annen kultur, historiske severdigheter og interessante mennesker rundt. Det er der man kan møte en kvinne kledd i burka og en frigjort aktivist som ikke skammer seg over å bryte normer. Hvorfor er det verdt å besøke Beirut, Libanons hovedstad og største by? Kan man finne billige flyreiser når man vil dra til denne byen?

Billige flyreiser til Beirut - hvordan kan man bestille en billett?

For å planlegge en tur til Libanon, og spesifikt en flyreise til Beirut, må vi tenke litt på å organisere den, spesielt hvis vi reiser fra Europa eller fra Norge. Vi bør huske å bestille flybilletter til Beirut for familien vår mye tidligere, slik at vi kan få gode tilbud og attraktive rabatter. Det er optimalt å bestille en flyreise til denne byen omtrent seks måneder i forveien. Som kjent, er ferie på et annet kontinent veldig ofte en planlagt tur, fordi den krever engasjement, så man bør tenke på å bestille flybilletter og hotell med en gang. Det kan være ganske vanskelig å finne et overnattingssted, spesielt hvis man aldri har reist til Beirut, og især hvis man aldri har reist til et annet kontinent. Vi kan finne billige flyreiser for en rimelig pris til Beirut ved hjelp av flysøkemotoren. ESky-søkemotoren er en veldig god løsning. Takket være dens omfattende meny finner vi ikke bare en billig flytur, men også bestiller hotell på én gang. Denne søkemotoren lar oss også tegne forsikring og leie ut bil. Interessant nok, når vi ønsker å bestille en billig flyreise til Beirut, kan vi først gjennomgå tilbud på eSky-nettstedet. Der kan man veldig ofte finne interessante flyreiser mot attraktive priser. Det er verdt å bruke denne løsningen.

Direkte flyvninger til Beirut

Kan man bestille en direkte flyvning til Beirut fra Europa og Norge? Dette spørsmålet stilles ofte av mange. Man må huske at Beirut ligger på det asiatiske kontinentet, noe som betyr at flyreiser fra Europa helt sikkert vil bli lengre. Avhengig av hvilket flyselskap vi velger, kan vi fly til denne byen med én eller flere mellomlandinger fra Norge, og direkte fra for eksempel Warszawa. Flybilletter til Beirut er relativt billige, men de bør bestilles på forhånd eller når vi finner et spesielt tilbud, for eksempel når det er rabatt på flyreise eller hotellopphold.

Beirut lufthavn - forbindelser til sentrum

I Beirut skal vi lande på flyplassen som ligger omtrent 7 km fra denne store byens sentrum og kalles Beirut lufthavn. Det som er interessant er at Beirut er den største byen i Libanon og har en veldig godt utviklet offentlig transport. Fra flyplassen kan vi lett nå byens «hjerte» med offentlig transport eller drosje. Selv om vi ikke bestiller flybillett i en businessklasse i det flyselskapet vi valgte, kan vi være rolige - måltider kan kjøpes direkte på flyplassen i Beirut. Det finnes også mange forskjellige butikker der, både med matvarer og klær. Vi kan også sitte der og drikke kaffe eller kjøpe suvenirer i taxfree-sonen.

Hva bør man pakke for ferie i Beirut?

I Beirut er det et middelhavsklima som fremmer vekst av mange planter og velsmakende frukt. Derfor er det ikke overraskende at mange turister velger denne byen som sin destinasjon. Når vi planlegger en billig flyreise til Beirut, må vi imidlertid huske å pakke godt. Mye avhenger selvfølgelig av sesongen vi reiser i. Hvis vi velger sommer, bør vi bli klare til varmen. Vi bør pakke ​​luftige klær og nødvendigvis repellenter som vil beskytte oss mot bitt. Det er også viktig å ta hensyn til barn, hvis de også deltar i ferie. Ta vare på klærne og hattene deres. Utenfor høysesongen, rundt september til mai, er det høst, vinter og vår. Selv om temperaturen vanligvis ikke synker under 10 grader i Beirut, kan det være veldig regnfullt. Våren i Beirut er imidlertid hyggelig, været er veldig bra, det er verken for varmt eller for kaldt. Det er derfor verdt å bestemme seg for å fly til Beirut i denne perioden.

Når det gjelder bagasje, avhenger mye av hvilken klasse vi flyr i og hvilket flyselskap vi velger. Husk at håndbagasje vanligvis kan ha opptil 10 kg, og man tar den med seg ​​om bord. Vi pakker bare de mest nødvendige tingene inne, som kan være nyttige for oss mens vi er på reise. Når det gjelder kosmetiske midler, kan vi bare pakke 100 ml beholdere i håndbagasje, og må huske å ikke ta skarpe gjenstander, for eksempel en neglefil eller barberblad. Registrert bagasje, dvs. bagasje som blir sjekket inn på flyplassen, kan vanligvis veie opptil 23 kg. Husk at hver overskridelse av tillatt vekt vil medføre en ekstra avgift. Hvis bagasjen er for tung, kan man betale som for frakt.

Hva kan man se i Beirut?

Valg av en direkte flyvning til Beirut gir man sikkert mulighet til å se mange ting. Det dominerer forskjellige kulturer i denne byen, man kan møte både opprinnelig befolkning og de som bestemte seg å fly og flytte dit. Beirut er kjent for natteliv. Det er ikke overraskende, fordi høye temperaturer i løpet av dager kan bli en årsak til at få turister har lyst til å gå rundt byen og bli kjent med den. Til tross for det, når vi kjøper en flybillett til Beirut, må vi obligatorisk planlegge å besøke noen steder. Hvilke?

Først og fremst er det verdt å gå langs Corniche, boulevard ved kysten, der man kan finne mange boder med noe å drikke og spise. Det anbefales å gå til dette området om kvelden og gå langs promenaden som den lokale befolkningen kaller et perfekt sted for forelskede. Det er også gamlebyen som tiltrekker turister, og som ble bygget slik at den ser ut som i XIX århundre. Der kan vi sikkert spise middag eller kveldsmat og ha en hyggelig tid i en kafé. Det er interessant at i Beirut finnes det mange moskéer og gamle, historiske bygninger, og hvis man er interessert i kunst, bør man huske å planlegge et besøk i Nasjonalmuseet ved bestilling av flyreise til Beirut. Det finnes mye kunst fra Beirut der, både fra antikken og forhistorisk tid. Det er et spennende sted å besøke for dem som elsker gamle historier og kunst fra antikken.

Beirut er en av de mest fargerike og interessante byene i Libanon og hele Asia. Vi kan besøke interessante steder der, se mange severdigheter og «smake på» natteliv ved å besøke én av Beiruts restauranter om kvelden. Det er viktig å vite at mange flyselskaper tilbyr billige og direkte flyvninger til Beirut, også fra Europa, så det er verdt å benytte anledningen og ta familien sin til ferie!

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til Beirut på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til Beirut?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til Beirut?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til Beirut?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til Beirut inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i Beirut

Populære flyselskaper som flyr til Beirut

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Beirut

Finn hotell i Beirut