Menu

Las Palmas - Billige fly til Las Palmas

Las Palmas

Billige flybilletter til Las Palmas - flyreiser til Kanariøyene

Las Palmas på Kanariøyene er en av nordmenns mest populære reisemål så det er ikke overraskende at tilbud på flyreiser til Las Palmas de Gran Canaria er så rik. I sesongen reiser flyene fra Norge til Kanariøyene nesten hver dag. Utenfor sommersesongen er det også en interessant sted å besøke.

Regelmessige flybilleter til Kanariøyene fra Polen tilbys av flyselskaper Norwegian og SAS. Direktefly til Las Palmas tar omtrent 6 timer. Fra Norge kan du reise til Kanariøyene fra flyplasser i Oslo og Bergen.

Det var ikke alt. Fordi det er flere nordmenn som gjerne reiser på ferie på Kanariøyene, i sesongen kan du også reise med charterfly fra mesteparten av flyplasser i Norge.

Hvordan bestille billige flyreiser?

Å melde seg på nyhetsbrev er den enkleste måten å kjøpe billige billetter på. På eSky må du bare oppgi reisedato og pris du er interessert i. Du vil få en e-post med en gang når den forbindelsen som oppfyller dine krav blir tilgjengelig. Husk at de billigste billettene til Kanariøyene blir utsolgt raskest så du må skynde deg.

Direktefly fra Norge til Las Palmas kan koste fra og med 500 NOK. Du må likevel gå gjennom flere tilbud. Et godt alternativ kan være å ikke kaste bort tiden og melde seg på nyhetsbrev.

Når du ser på flybillettpriser til Las Palmas fra Norge må du ta hensyn til andre utgifter enn billettprisen. Reisetid fra norske flyplasser er omtrent den samme så det skal ikke være en desiderende faktor. Men for eksempel tidspunktet for avreise eller ankomst kan være viktig for deg. Tenk over hvordan du skal reise til flyplassen og fra flyplassen i Las Palmas til hotellet. Du må også velge flyplass du skal reise til Kanariøyene fra.

Hva avhenger flybilletter av?

Billettpriser til Las Palmas på samme dag og tidspunkt kan variere avhengig av hvor mange dager i forveien du bestiller reisen. Her gjelder regelen – jo tidligere, desto billigere billetter til Kanariøyene kjøper du. Når avreisedagen nærmer seg, blir flyselskaper mindre villig til å tilby billige billetter til Kanariøyene. Det er knyttet til en overbevisning om at det alltid vil være noen som skal betale mer for å fly på akkurat denne dagen.

Ved å lete etter flyreiser til Las Palmas, bruk en flysøkemotor. Billige flyreiser til Kanariøyene kan du enkelt finne på eSky. Billige fly fra Norge til Las Palmas tilbys av flyselskaper som operer på to ruter. Både Norwegian og SAS reiser fra Bergen og Oslo.

Det som er viktig er reisedato. Personer som ofte reiser er vant til at de billigste flyreisene kan finnes midt i uken. På de mest populære dagene tilbyr alltid flyselskaper høyere billettpriser, mens i løpet av uken kan man kjøpe de billigste flyreisene til Las Palmas.

Når kjøpe flybilletter til Las Palmas?

Hvis du liker å slappe av på Kanariøyene, ikke vent med å kjøpe billetter. Slik kan du kjøpe billige flybilletter til Las Palmas og bruke det sparte beløpet på noen nydelig. Ved å kjøpe flybilletter følg noen enkle regler – kjøp billetter så tidlig som mulig eller i siste øyeblikk, rett før avreise.

Det er viktig å være litt utholdende og ha en god flysøkemotor for å finne billige flyreiser. Flybillettpriser til Las Palmas kan koste fra og med 500 NOK, hvis du søker godt nok. En del flyreiser organiserer forskjellige kampanjer og tilbyr flyreiser til Kanariøyene til laveste priser. Ikke gå glipp av et slikt tilbud.

Hvis du er fritt til å velge reisedato og det viktigste for deg er billettprisen til Las Palmas, let etter spesielle tilbud. Fra en tid til en annen tilbyr Norwegian kampanjer og da kan du finne virkelig billige flyreiser til Kanariøyene.

Å lete etter billige flyreiser

Skulle tro at det er bare lavprisflyselskaper som tilbyr billige flyreiser til Las Palmas, men det er ikke riktig. Fra Norge til Kanariøyene kan du reise for 700-800 NOK eller mindre hvis du regelmessig sjekker billettpriser. Med bruk av en god flysøkemotor kan du finne charterfly til Kanariøyene til laveste priser.

Billettpriser varierer og derfor lønner det seg å bruke flysøkemotor for å finne flyreiser til Kanariøyene og sammenligne tilbud fra forskjellige flyselskaper. Bare velg en flyforbindelse på rute fra Norge til Las Palmas på eSky og oppgi datoer for din reise til Kanariøyene. Hvis du vil, kan du velge avreisested til Las Palmas rett i begynnelsen.

Det er ikke noe poeng i å gå gjennom nettsider av forskjellige flyselskaper fordi takket være flysøkemotoren på eSky kan du finne de billigste tilbudene til Las Palmas fra vanlige og lavprisflyselskaper på ett sted. Det er godt å sammenligne tilbud også med charterflyselskaper fordi her inkluderer billettpriser også innsjekket bagasje.

Hvordan spare på flybilletter?

Om bord på fly kan man ikke ta væsker i beholdere større enn 100 ml, men det kan være lurt å helle sjampo til flere mindre flasker og slik kjøpe en billig billett til Las Palmas uten innsjekket bagasje. Du kan også avslå andre tilleggstjenester, som prioritert ombordstigning.

Hvis du ikke vil gå glipp av virkelig billige flybilletter, meld deg på et spesielt nyhetsbrev. Du kan velge maksimal pris og rute du er interessert i. Når billetter til Las Palmas skal oppfylle dine forventninger, du skal motta en e-post. Dette tilbudet tilbys av f.eks. eSky. Ikke vent med å kjøpe billetter fordi flyreiser til lave priser blir utsolgt raskest.

For å finne billigste flybilletter til Kanariøyene, legg merke til noen viktige elementer. Billettprisen til Las Palmas er bare en del av hele beløpet du må betale for reisen. Det kan vise seg at det lønner seg å kjøpe en litt dyrere billett, men ikke betale for busstransport.

Billige flybilletter til Las Palmas

Hvis du ikke har en bestemt reisedato og du kan bestemme deg spontant, kan du kjøpe de billigste billettene til Kanariøyene fra Norge i siste øyeblikk, noen dager eller timer før avreise. Alt avhenger av din familiesituasjon, jobb og mål av reisen til Las Palmas. Hvis du planlegger bare å ligge på stranda, kan du endre reisedatoer uten begrensninger.

Reisekostnader til Kanariøyene er forholdsvis lav og du kan enkelt kjøpe billetter til Las Palmas fra Norge for ca. 600 NOK. Man må likevel huske at hos lavprisflyselskaper er det bare håndbagasje som er inkludert i billettprisen. Innsjekket bagasje kan kjøpes mot ekstra gebyr. Ved å søke billige fly til Las Palmas sjekk også tilbud fra charterflyselskaper som inkluderer innsjekket bagasje i prisen.

Du kan også gå til Tilbud-bokmerket som inneholder de billigste billettene til Kanariøyene uansett reisedatoer. Dette alternativet er populær blant personer som er ikke begrenset med bestemte datoer. Velg en by eller flere avreisebyer og se det aktuelle tilbudet fra flyselskaper til Las Palmas.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til Las Palmas på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til Las Palmas?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til Las Palmas?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til Las Palmas?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til Las Palmas inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i Las Palmas

Populære flyselskaper som flyr til Las Palmas

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Las Palmas

Finn hotell i Las Palmas