Menu

Norwegian Air International

Advertisement

Beste vilkårlige reiser med flyselskapet Norwegian Air International hos eSky

Pris per voksen i to retninger

Advertisement

✔️ Hvor flyr Norwegian Air International til?

Norwegian Air Internationals flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Når kan man kjøpe de billigste billettene for Norwegian Air International-flyvninger?

Norwegian Air Internationals flyrutetabell omfatter ruter fra mange populære byer. For å sjekke hvilke flyforbindelser er tilgjengelige, bruk eSky-søkemotor.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr lignende flyforbindelser?

Det er også andre flyselskaper som flyr til de samme byene som Norwegian Air International, og du kan finne dem i eSky-flysøkemotor.

✔️ Kan jeg bestille hotell sammen med Norwegian Air International-flyvning?

Ved bruk av eSky-flysøkemotor kan du bestille både flybilletter og overnatting som en del av Fly+Hotell-pakke. Takket være dette vil reisen din være mer praktisk, men også billigere på grunn av pakkerabatter.

Finn ut mer om Norwegian Air International

Norwegian Air International

Norwegian Air International er et lavprisflyselskap fra Irland som er et datterselskap av Norwegian Air Shuttle. Med denne transportøren er det mulig å reise på over 500 ruter og til flere enn 150 reisemål. Selskapet håndterer flyreiser til mange europeiske destinasjoner fra flere flyplasser i Finland, Danmark, Spania, Italia og Stor Britannia. Hovedkontoret ligger på Dublin lufthavn. I 2017 begynte flyselskapet å tilby noen flyforbindelser mellom Europa og flyplasser på østkysten av USA, inkludert disse i New York og på Rhode Island. Gjennomsnittsalderen på flyene er kun 3,6 år, og selve transportøren understreker at dens flåte er en av de yngste og mest økologiske i verden.

Bagasje

Norwegian Air International tilbyr gratis håndbagasje til alle passasjerene sine. Det er likevel viktig at kofferten vil passe inn i vekt- og størrelsesbegrensninger som transportøren definerer. Begrensningene er avhengige av bookingklassen. Som håndbagasje kan du ta med en koffert og en personlig gjenstand, f.eks. en dameveske eller en bærbar pc. Når det gjelder innsjekket bagasje er mye avhengig av klassen du reiser på. I dyrere klasser er ekstra kofferter inkludert i billettprisen, mens i de billigere må du betale ekstra for dem. Akkurat som med håndbagasje, er det også noen vekt- og størrelsesbegrensninger som gjelder innsjekket bagasje. En nyttig informasjon er sikkert det at ved å betale for bagasjen din online senest 6 timer før avreisen, kan du spare opptil 50% av prisen.

Bookingsklasser

Det hvilke bookingsklasser du kan velge mellom avhenger av hvor lang flyreise du bestiller. Hvis du planlegger en kort flytur, skal det være mulig for deg å velge mellom tre klasser: LowFare, LowFare+ eller Flex, oppført i rekkefølge fra den billigste til den dyreste. Klassene varierer i mengden av gratis bagasje, muligheten til å bestille et sete og tilgjengelig prioritert ombordstigning. Hvis du har en lang flyreise foran deg, kan du velge mellom 2 typer av passasjerkabiner: økonomisk eller premium. Klassene i den økonomiske kabinen er de samme som for korte flyvninger, men i premium-kabinen er det mulig å velge Premium- eller PremiumFlex-klasse. Valget av premieklassen er forbundet med større fasiliteter, men også høyere pris. Husk at før avreisen kan du alltid endre klassen din!

Online innsjekking

Norwegian Air National tilbyr online innsjekking for alle sine passasjerer. Det er verdt å dra nytte av dette fordi denne måten å sjekke inn på tar mindre tid, fører til mindre stress og vil spare deg tid brukt i flyplasskøer. For å sjekke inn via Internett, bør du bruke systemet lagd av transportøren. Det eneste du trenger å gjøre er å forberede sitt bestillingsnummer og skrive det inn på riktig sted, og systemet vil hjelpe deg å gå gjennom resten av innsjekkingsprosessen. På slutten skal det genereres et ombordstigningskort. Det er et veldig viktig dokument som du skal trenge på avreisedagen for å gå om bord. Derfor bør du være sikker på at du holder det på et trygt sted, og ta det med til flyplassen. Du kan skrive det ut eller ha det i elektronisk form.

Flåte

Flyselskapet understreker på sin nettside at dets flåte er en av de yngste og mest moderne i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene er kun 3,7 år. Norwegian Air International sine fly bruker mindre drivstoff enn mange andre modeller. Det resulterer i lavere billettpriser og flere miljøfordeler. I 2015 ble Norwegian Air International kåret til det mest drivstoffeffektive flyselskapet på transatlantiske ruter. Blant 150 maskiner som transportøren bruker finnes det sånne modeller som Boeing 737-800, Boeing 737 MAX og Boeing 787 «Dreamliner». Og det er 200 maskiner til som venter på å bli med i flåten! I tillegg til modellene som nå brukes av selskapet, er det også Airbus A321 Long Range og Airbus A320.

Dublin lufthavn

Dublin lufthavn er en internasjonal flyplass i Irlands hovedstad, hovedkontoret til Norwegian Air International. Den ligger ca. 10 km nordover fra byens sentrum og inneholder 2 terminaler, som har blitt veldig modernisert i løpet av de siste 20 år. Flyplassen kan nås med buss, taxi eller tog. Et omfattende nettverk av bussen gjør det veldig enkelt å reise til sentrum. De som foretrekker å reise med taxi, bør gå utenfor terminalområde hvor det finnes flere taxiholdeplasser. Fra flyplassen er det også mulig å reise med tog. Selv om det ikke er noen direkte jernbaneforbindelser fra Dublin flyplass, kompenseres dette av mange forskjellige forbindelser.

Måltider

Under de fleste av flyreisene med Norwegian Air International kan du kjøpe noe å spise i en bar om bord på flyet. Baren er fylt med søtsaker, snacks og drikker – utvalget er veldig stort. Hvis din internasjonale flyreise varer lengre og du vil gjerne spise et større måltid om bord, bør du bestille det tidligere, slik at mannskapet skal ha nok tid til å forberede det til deg. Husk at for å få denne muligheten bør du kjøpe en billett i klassen som tilbyr det. Om bord blir hver passasjer servert 3 matretter. Når du bestiller maten, kan du velge det som du har mest lyst på.

Tilleggstjenester

På Boeing 737-800 kan passasjerer bruke gratis WiFi og live-tv. Disse tjenestene er tilgjengelige på de fleste europeiske ruter og på ruter mellom USA og Karibia. Ofte har passasjerer også tilgang til videotjenesten på forespørsel. I Dreamliner-fly har reisende i tillegg en berøringsskjerm foran seg, hvor de kan se på tv, spille og følge flyruten på et interaktivt 3D-kart. Takket være dette underholdningssystemet trenger du ikke å bruke sine egne elektroniske enheter i løpet av reisen. Men hvis du oppdager at batterinivået på telefonen din eller nettbrettet ditt er lavt, kan du lade enheten din via USB-porten. Og hvis du blir sulten, kan du alltid bestille noe online, og en av flyvertene vil levere maten til deg.