Menu

Phuket - Billige fly til Phuket

Vis filtre

Phuket

Billige flybilleter til Phuket - direktefly flyg

Det er ikke noen vanlige flyselskaper som tilbyr direktefly til Phuket fra Norge. Det er likevel mulig å nå Thailand uten flybytter. Med bruk av en riktig flysøkemotor, f.eks. eSky, kan du også sjekke tilbud fra charterflyselskaper. Fra en tid til en annen tilbyr noen flyselskaper seter på fly som reiser direkte til Phuket fra Oslo. En slik reise tar over 13 timer.

Hvis du bare vil nå Phuket innen rimelig tid og flybytter skremmer deg ikke, så er det noen flyselskaper som tilbyr godt flytilbud til Thailand. Det er likevel ikke direktefly til Phuket, men reisen tar 15-19 timer. På ruten Oslo-Phuket flyr flyselskapet Aeroflot med stopp i Moskva-Szeremietiewo, Qatar Airways med stopp i Doha eller Emirates med stopp i Dubai.

Hvis det er billettprisen som er viktigere for deg enn direktefly til Phuket, du kan bli mer interessert i tilbudet fra flyselskaper som tilbyr flyreiser til Thailand med to stopp. KLM og Cathay Pacific har stopp i Amsterdam og Hongkong, mens Qatar Airways og SAS flyr med stopp i Stockholm og Doha. Du kan også reise med Air France og Bangkok Airways med flybytte i Paris og Bangkok.

Priser av flyreiser til Phuket

Det er ikke lett å finne billige flyreiser til Phuket, med det kan skje at billetter koster NOK 4000. Man må likevel være litt heldig og fleksibel. Billetter til veldig attraktive priser kan ofte dukke opp bare noen få dager før avreise. Da kan priser av fly til Phuket være overraskende lave.

For det meste er priser omtrent NOK 5500-7000. Det er en vanlig pris for en flyreiser til Phuket. Antall stopp eller reisetid spiller ingen rolle. En gang kan man finne en kort reise til en lav pris, mens en annen gang kan alle flyreisene til Phuket ta nesten et døgn. Man må også regne med at returflyreise til Norge tar litt mer.

Vi anbefaler ikke flyreiser som koster mer enn NOK 10 000. Hvis du ikke kan tilpasse deg til reisedatoer, let etter en billigere flyforbindelse. Husk at priser av flyreiser til Phuket endrer seg. En dag kan prisen være høy, og neste dag kan reisen koste omtrent halvparten så mye.

Hvordan spare på billige flybilletter?

Selv om det virket utrolig, flybilletter til Phuket kan koste enda 3000 NOK begge veier per person. For å finne slike billetter må man likevel bruke de beste utstyrene som oppsto med tanke på reisende, og ha gode reflekser. Når prisen går ned til et tilfredsstillende nivå – da må man bestille billetter med en gang.

Et av de behageligste utstyrene er nyhetsbrev. På eSky kan du melde deg på nyhetsbrev og velge hvilke informasjon meldingene skal omfatte. Du kan velge hva prisen på flyreise til Phuket må være for å få en e-post. Det betyr at du bare får meldingen når prisen blir attraktiv for deg.

Det er veldig komfortabel beslutning fordi du bruker ikke tid på å lete etter tilbud. Imidlertid må du være på vakt – hvis du får en melding om en veldig billig flyreise til Phuket, kan du ikke vente med å bestille billetter fordi en annen person kan kjøpe de siste billige billettene i mellomtiden.

Når kjøpe flybilletter til Phuket?

Å finne en billig flybillett til Thailand er en stor utfordring. Ingen vil betale flere tusen kroner for reisen. For å fange de billigste billettene må man være litt smart og heldig med å velge en riktig tid til å bestille billetter.

Det tryggeste måten å kjøpe en billig billett til Phuket på er å lete etter flyforbindelser så tidlig som mulig. Det er ofte slik at flyselskaper i begynnelsen tilbyr reiser til ganske lave priser, men med tiden, når etterspørsel etter enkelte forbindelser øker, stiger også prisene på disse billettene. For å ikke betale for mye, let etter flyreiser noen måneder fremover.

Den andre måten er den beste til personer som liker risiko og kan bestemme seg rask. Det hender at noen dager før avreise senker flyselskaper priser på enkelte billetter, oftest på de siste som er igjen. Da kan man kjøpe billetter til Phuket til den laveste prisen, men imidlertid er det en stor risiko at et slikt tilbud ikke dukker opp i det hele tatt, flyreisen skal være veldig lang eller man skal måtte velge en fjern flyplass.

Søkemotor for billige flyreiser til Thailand

Det er sikkert det beste alternativet for å søke flybilletter og lar deg tilpasse flyselskapers tilbud på flyreiser til Thailand til dine behov. Det er mange flyselskaper som reiser på denne ruten og derfor er det ikke så enkelt å finne en riktig forbindelse.

For å spare tid, energi og først og fremst penger, bør du bruke en flysøkemotor på eSky, som på et øyeblikk skal gjøre alt som er nødvendig for at du kan gå gjennom flytilbud til Phuket. Du må bare velge det beste tilbudet. Å bruke flysøkemotoren er veldig intuitiv og du kan uten problemer finne alle tilgjengelige funksjoner og filter.

Ved å søke fly må du bare oppgi et sted du vil reise til Phuket fra og velge reisedatoer du er interessert i. Søkemotoren på eSky med en gang skal finne alle tilgjengelige flyreiser og vise dem ordnet etter priser. Du kan derfor enkelt velge det billigste fly til Phuket eller begrense reiseforhold, f.eks. antall flybytter eller reisetid.

Hvor søke billige flyreiser?

Billige flyreiser til Phuket fra Norge kan du finne hos populære flyselskaper, f.eks. Qatar Airways, Aeroflot, Emirates eller KLM. Det er ikke noe poeng i å gå gjennom tilbud til Phuket fra hvert flyselskap på egen hånd. Det tar for mye tid og energi og det er bedre å bruke denne tiden på en annen måte, og i dette tilfellet la søkemotoren gjøre jobben.

Med hjelp av søkemotoren er det veldig enkelt å finne den billigste billetten i en valgt dag eller uke. Det handler jo ikke om å kaste bort tiden på å søke de billigste flyreisene til Phuket, men om å bestille en billig forbindelse og glede seg over planlegging av hele reisen.

Hvis du er blant de heldige som kan reise på et hvilket som helst tidspunkt, så bør du klikke på Tilbud-bokmerket, der du kan finne spesielle tilbud og billetter til lave priser. Det er ofte siste minutt-billetter til Phuket og man må bestemme seg og bestille reisen så fort som mulig.

✔️ Er det noen tilbud på flybilletter til Phuket på eSkyTravel.no?

På eSkyTravel.no publiseres det tilbud og forslag til rimelige flyreiser regelmessig. Følg oss og bli inspirert!

✔️ Kan jeg sørge for reiseforsikring når jeg bestiller flybilletter til Phuket?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.no, kan du i tillegg sørge for reiseavbestillingsforsikring. Takket være dette blir turen din trygg og behagelig.

✔️ Kan jeg også bestille overnatting når jeg bestiller flybilletter til Phuket?

På eSkyTravel.no kan du finne en søkemotor for overnattingssteder, som lar deg sørge for avslappingsmuligheter på destinasjonsstedet før reisen din. Du kan bestille overnatting uavhengig av billetten eller som en del av Fly+Hotell-pakke.

✔️ Hvilke flyselskaper tilbyr flybilletter til Phuket?

I eSkyTravel.no sørger vi for at tilbud av flybilletter til Phuket inkluderer både lavprisflyselskaper og flyselskaper som spesialiserer seg i høy standard.

Nyttig informasjon om flyplasser i Phuket

Populære flyselskaper som flyr til Phuket

Ser du etter et hotell? Sjekk de beste hotellene i Phuket

Finn hotell i Phuket